Новолуние и слънчево затъмнение 02.07. Марс в Лъв.

В следващите седмици ни предстоят две затъмнения – слънчево и лунно. Това са моментите, които ни изправят пред неочаквани новини. Прочетете в статията къде да очаквате неочакваното. Не забравяйте да прочетете и знака на асцендента си.

Предстои ни меркуриево ретроградие от 07.07. до 02.08. Внимателно с покупки, куриерски услуги – пазете си бележките. Нежелателно е да се инвестирате точно сега. Изчакайте 20.08. Сега само проучвайте – периодът е благоприятен за това. Как още да се възползвате от ретроградния Меркурий прочетете тук Ретрограден Меркурий и как да го използвате на ваша страна

Още едно хубаво нещо, което се случва с настъпването на юли е, че Марс и Сатурн вече са отпуснали примката си и каквито и конфликти да са създали сега има предпоставка да затихнат. Марс в Лъв ще заблести с енергия и увереност. Огнените знаци – Лъв, Стрелец и Овен ще се чувстват в стихията си. Е, заради ретроградието на Меркурий ще си припомните някоя и друга тежка дума и затова не разчитайте да разплетете проблема веднага.

 

ОВЕН    Ще се появи ангажимент в семейството ви. Планове относно домът ви или мястото, където живеете ще станат приоритетни. Това може да са планове относно самото жилище или за член от семейството ви. Когато СЗ попада в даден сектор там нещо трябва да променим или ще се промени без нашата намеса. При вас това е домът ви.

Ретроградният Меркурий също ще върне темите. Ако искате да купите имот може да се наложи отново да посетите мястото и да огледате. Прегледайте документите. Може да липсват в комплекта или да са пропуснати и да е необходимо да чакате. Имайте предвид, че това в този случай е добре. Не прибързвайте със сделка поне до 20.08. Добрата оферта няма да избяга. Даже това забавяне по-9скоро ще е във ваш интерес.

За периода 2.7.-17.08 вашият любовен живот ще стане много интензивен. Имате предпоставки за бурно развитие на любовните отношения. Човек с любовен интерес ще влезе в живота ви с гръм и трясък. Възможно е това да е стара любов или човек, който познавате, но не сте подозирали, че може да имате любовни отношения. Ако сега започнете връзка не си правете окончателни заключения. Вие сте спонтанни, но сега трябва да забавите темпото.

 

ТЕЛЕЦ  СЗ и новолуние за вас се случва в сектора на комуникациите, кореспонденцията, кратките пътувания, най-близките роднини. Около 02.07. се ослушвайте за неочаквани новини, непредвиден развой на събитията.. Може да имате среща или запознанство с някой, който ще играе важна роля в живота поне до юли догодина. Възможно е да се наложи да се запознаете с документи, които не сте очаквали и те да внесат съществени новости в живота ви. Също така, среща или разговор или договор има възможност да променят голяма част от плановете ви. Това може да ви се стори ултимативно, но ще трябва да вземете решение, защото събитията сега ще имат влияние поне до юли догодина.

Ретроградния Меркурий също ще акцентира разговорите. Ще претоплите вчерашния обяд на теми, за да изясните за себе си събитията. Ако имате любовна връзка ще имате много поводи да обсъдите отново и отново не изговорените теми. Около 16.07. може да има охлаждане в отношенията и да се наложи да проявите зрялост във връзката си.

На 9.07. можете да неочаквано да имате възможност да се свържете или да имате контакт, който да е много полезен за вас. Също така неочаквано да се появи възможност за кратко пътуване. Това ще бъдат дни едновременно на напрежение и случайно случващи се възможности.

 

БЛИЗНАЦИ   Тези от вас, които търсят работа сега има възможност да намерят или да започнат. Това ще е предложение, което трябва да оставите да узрее като впечатление. Може да се наложи да поемете повече отговорности, от това , което са ви обявили, но възможността не е за пренебрегване. За други ще се появи нова възможност. Може да ви предложат неочаквано дори да не търсите. Не се хвърляйте сляпо на тази новина. Ретроградният Меркурий ще акцентира дома на доходите идващи от работа. Възможно е да има промяна в заплащането, за което сте говорили или документите да не са изрядни. Може това да донесе обрат, към който не се целите. Оставете си време след 15.08. за решение

 

РАК  Вече повече от година прекроявате партньорствата – няма значение от какъв тип са. СЗ сега идва да ви обърне внимание на нещо, което е свързано с ваше решение. Как да продължите нататък? Как да се отнесете с хората насреща, които са на по-висока позиция, по.- възрастни или зрели са? Ще се наложи да вземете решение, което няма да има много време да бъде обмислено. Това може да е свързано със семеен партньор или с човек, с който работите. Дори може да са обикновени междучовешки взаимоотношения, за които трябва да намерите решение как ще продължат нататък. Това затъмнение ще изкара на повърхността събития от април 2018-та. Около 11.07. в приятелска среда /или с приятел/ ще върнете колелото назад, за да наместите пъзела.

Ретроградният Меркурий допълнително ще подчертае тази тема за провеждане на разговор и предефиниране на взаимоотношения сякаш слънчевото затъмнение не е достатъчно.

 

ЛЪВ  Слънчевото затъмнение попада в сектор от картата, който е свързан с теми, върху които не можете много да влияете. Тази зона има отношение към интригите, към скритите неща. Запазете самообладание, ако разберете, че сте обект на интрига. Също така не давайте повод такава да се зароди в настоящия период. Тъй като това е сектор, който има отношение към лечението, момента е много подходящ да си направите профилактичен преглед. Може да се наложи също така да съдействате на някой, ако има здравословен проблем.

Ретроградния Меркурий ще акцентира също дома, където се случва и затъмнението и тъй като става въпрос за неща, които са „скрити -покрити” настроите се, че трябва да станете нещо средно между полицейски инспектор и д-р Хаус.

Ако сте имали планове около кариерата или имате нов началник, около 8.07. ще имате повече информация за това как ще се развият нещата за вас. Може да има възможност в работата, която е скрита от вас, но непредвидено ще се появи възможност, от която да се възползвате. А около 11.07. ще разберете какви са изводите от това затъмнение.

 

ДЕВА  Вашата приятелска среда или събитие, в което участвате ще ви изненадат с неочаквания си развой. Може в живота ви да влезе нов приятел, но трябва да го проучите, защото няма да е това, за което се представя. Възможно е в това да усещате някаква принуда – приятели да ви устоят запознанство, например.

Ретроградният Меркурий ще акцентира същия сектор, както и затъмнението. Това може да върне стари познати в живота ви. Стар приятел /не на години стар/ да повлияе на събития, да ви създаде връзки някъде, където не очаквате или да ви покани да участвате в събитие и да се  свържете с хора, които не са обичайната среда.

На 8.07. може в приятелска среда да се запознаете с чужденец или внезапно да се влюбите. Тъй като Меркурий е ретрограден в този период това може да е изненадваща връзка с човек, който сте срещнали отново сред много години или е човек в средата ви, който до сега сте били само приятели.

Ако пътувате в чужбина подгответе се със застраховки, телефони и т.н за неочаквани ситуации. Има предпоставки за злополука . Затова внимателно, не се поставяйте на екстремности и не се впускайте в приключения, които до сега не сте практикували.

 

ВЕЗНИ   Вашата кариера и плановете за бъдещето ви ще са фокус с това новолуние, което е и слънчево затъмнение. Три астрологични събития насочват вниманието ви в този сектор /не се случва често/. Плановете за вашето бъдеще няма да са просто някакви въображаеми кули. Затъмнението идва в момент и място, когато и където трябва да прекроим нещо. Тази възможност, която ще дойте ще е с изненадващо парично подкрепление. Едва ли ще ви е по сърце, но не е не е за пренебрегване. Ще е едновременно изненадващо, но може да  дойде и като ултимативно предложение от ръководството. Може да се наложи да направите непредвидена промяна, да дадете ново начало.  Това сякаш няма да ви изненада много, защото ретроградният Меркурий ще акцентира същия дом на кариерата. Ще върне стара възможност или така, която обмисляте отдавна. Възможност, която вече сте имали и сте пропуснали или сте се отказали, но сега идва отново. Например – ще се обади бивш началник с оферта да се върнете при него, но сега не е добре да правите това, ако вече имате работа. По ретрограден Меркурий не се предприемат такива промени. Ако нямате работа, а ви се обадят, за да ви поканят отново вече е нещо друго. Дори и да не ви е съвсем по вкуса – обмислете го. Най-важното е – четете договора. Може да се обещават неща, които в последствие да не се изпълнят или да се окаже, че позицията не е това, което са ви описали. Ще има изненади в този сектор и обикновено при затъмнение те не са приятни.  Каквото и да решите сектора на кариерата от 3.07. до 27.07. ще бъде раздвижен от възможности.

 

СКОРПИОН    Секторът на договорите и юридическите отношения ще бъде обект на вашето внимание. Там се случва затъмнението, там ще прекара и голямата си част ретроградния Меркурий. Поне до 15.08 не е добре да сключвате дългосрочни договори. Ако замисляте да водите юридически спорове обмислете дали въобще имате шансове да спечелите независимо какво ви обещават адвокатите. Делото ще бъде дълго и сложно.

Секторът на кариерата ви ще бъде раздвижен от 2.07. до 17.08. Ще се появи желание да се развивате и ще се появят нови амбиции и хоризонти. В настоящия период може да имате желание да се обвържете с партньорство. Това не е особено препоръчително. Партньорът ви ще е непредсказуем. По същия начин може да решите да се обвържете и с работно партньорство. Ситуацията в момента не е подходяща, ако това го решавате внезапно и е необмислено.

Към 11.07. има предпоставка да възникне внезапен конфликт и да решите , че можете много добре да се справите и сам /същото може да го реши и отсрещната страна затова си изровете документите и ги дръжте на видно място за вас/. Тази ситуация също може да промени кариерните ви планове.

Тази ситуация може и да се свърже с нововъзникнал план да сключите брак Да решите внезапно и непланувано да организирате сватба. Към настоящия момент партньорът ви ще е непредсказуем.

 

СТРЕЛЕЦ   В настоящия период ваш приоритет ще са финансите ви. В тази зона ще трябва нещо да промените. Ако имате кредит вероятно е да искате да предговорите условията. Между другото, периодът на  ретроградният Меркурий е подходящо време за това. Разучете различните възможности. Но, ако искате сега на инвестирате идеята не е толкова добра. Ако сега решите да изхарчите значителна сума пари, в последствие може да се откажете от това намерение и да искате да излезете от този ангажимент.

Вас семеен партньор или по работа също може да бъде посредник на такова насърчаване, но не се водете по тази идея. Няма значение от към кого задлъжнявате. Вашите планове след 17.08- ще се променят, а когато към това вниманието ви обръща затъмнението самият ангажимент може да промени много неща. Също така, ако вие дължите пари на някого сега той може да си ги потърси.

 

КОЗИРОГ   Слънчевото затъмнение идва в зоната на партньорствата, за да сигнализира, че там ще има промяна. Сатурн от повече от година е във вашия знак и вече сте разбрали, че трябва да се съобразявате с ограниченията или просто да забележите, че има и други до вас, които могат да налагат правила. Затъмнението показна, че трябва да предефинирате връзките си. Възможно е да искате любовна връзка да прерасне в сериозен ангажимент. Това нищо чудно да стане заради принуда в обстоятелствата /отново съобразяване като например да се появи дете/.

Ретроградния Меркурий също ще обърне внимание на партньорствата. Ще си припомните един на друг каква е била връзката ви и защо въобще сте се събрали заедно. Ще имате нужда от ново начало..

 

ВОДОЛЕЙ  Новолунието се случва в сектора, който отговаря за работата и ежедневните ангажименти, за подчинените, ако имате такива. Ако търсите работа сега ще дойде възможност. Щом това новолуние е и затъмнение трябва да се отнася за нещо много специално. Затъмнението показва място, където трябва да се осъществи промяна. Възможно е работата, която ще практикувате да е нещо непознато за вас или да ви предложат работа, която не желаете.

Ретроградният Меркурий също ще акцентира темата за работата. Ако сега започвате работа трудно ще се напаснете към екипа. След време може позицията ви да бъде променена. Ако имате екип , който управлявате това може да се касае и за тях. Ваш подчинен може да се завърне на работа. Друг да ви изненада с променените си планове.

 

РИБИ   Новолунието и слънчевото затъмнение се случват в сектора на любовта, забавленията децата. Идва да покаже, че по тези теми ще трябва да промените плановете си. Ще имате възможност да сложите начало, да започнете връзка, може да разберете , че ще имате дете. А ако имате деца , някое от тях ще ви изненада с новите си планове.

Ретроградният Меркурий в голямата си част от времето ще акцентира същия  сектор. Може стара любовна връзка да се завърне и да промени плановете ви. Имайте предвид, че обикновено това не продължава особено дълго. Едва ли завърналата е любов ще ви насърчи да възобновите връзката си. Сега ще имате нужда от големи промени в тази сфера.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *