Astrohouse – домът на звездите

Здравейте,

Аз съм Десислава Ковачева.

Добре дошли в моя сайт, който сте намерили, защото заедно гледаме нощното небе с вяра, че ние сме направени от звезди и отговорът е някъде там. Тук ще намерите астрологични анализи и лична астрологична консултация от мен.

През 1997-ма моята колежка и приятелка Марина Василева /светла й памет/ ми направи хороскоп. Тогава ме полази любопитството да си купя първата книга по астрология – на Llеwellyn George от руската книжарница на ъгъла на Витошка /сега там продават хамбургери/. Последвана от Люмиер.

По онова време нямаше много книги на пазара на тази тема, а Марина имаше богата астрологична библиотека на немски език. Всички ми казваха, че Марина не си дава книгите. За щастие тя ми даде една, после още една и така започнах да чета книгите, дадени ми от нея една по една. Това беше началото. Не съм подхождала към астрологията с намерение да я уча. Просто я схванах, проявих постоянство, а любопитството ми към нея никога не престана. То се развива все повече и повече и останах с нея и до сега.

Колкото и познания да усвояваш, животът винаги е крачка пред теб. Към анализа на рождена карта подхождам с един цитат от „Индиана Джоунс“, който той казва на студентите си по археология: „Интересните места на картата не са отбелязани с кръстче.“ Астрологията е математика, ъгли, сечения, но и още много науки, които не могат да се вземат само от специализирана литература. Смятам, че най-голямото богатство на моя практически опит с консултации за изминалите години е наличието на обратна връзка от питащия. А за някои прогнози утвърждаването им е след години.

Завършила съм икономика. Говоря немски и английски. Имам професионалното щастие да работя това, което съм учила и това ми е носило голямо удовлетворение. Корпоративният свят е суров и разбрах, че трябва да се научиш да сменяш скоростите.

Развивайки интереса си към астрологията през годините, приятелите ми винаги са ме насърчавали: „Деси, `що не си направиш страница?“ Апетитът идва с яденето. На мен апетитът явно късно ми дойде .

Сега вярвам, че професионалният и социалният път, извървян от мен, не може да бъде лимитиран с края на една дейност и началото на друга. Аз съм сбор от личните препятствия и човешките съдби, с които сме се пресекли.  И съм сигурна, че ми престоят още много важни срещи и предизвикателства.

Наши партньори

Гласувайте за нас като последвате бутона.