Юпитер, Нептун и Плутон поглеждат към новолунието в Дева на 9-ти септември

Няма го вече ретроградния Марс. Няма и ретрограден Меркурий.

Предстои ни новолуние с хармонични аспекти, но не прекалявайте с носенето на розовите очила.

Важни дати са 18-19.09. , когато Марс и Уран ще направят последния от общо три напрегнати аспекта помежду си. Около тези дни /не се фиксирайте в един от тях/ ще имате мотив и енергия за действие, ще сте склонни да рискувате. Спомнете си какво беше важно за вас около 15-ти май, какви новини дойдоха тогава за вас? След това – около 2-ри август имахте ли дежа вю по темата? Сега, около 18-19-ти септември ще видите финалната версия.

Нептун е в опозиция с новолунието – предупреждение за „украсяване” на фактите, замъглена преценка, измама. Но ако се занимавате с някакво изкуство това ще е добре дошло за вас – може да ви дойде музата.

Както знаете, освен вашият слънчев знак, също толкова важен е и вашият асцендент. Прочетете и него.

ОВЕН   Вашите действия ще се концентрират върху рутината и ежедневните задачи. Много подходящ момент да започнете работа или да намерите такава. Може да приемете нещата прекалено оптимистично или да пренебрегнете важни детайли. Ако наемате персонал преглеждайте подробностите относно практиката и уменията на кандидатите. Има предпоставки да се представят по недостоверен начин. Вашият управител Марс на 18-19.09. ще направи квадрат към Уран. Ще бъдете лесно раздразнителни. Не се обграждайте с хора, които вадят дявола във вас поне около тези дни.

 

ТЕЛЕЦ  Вие може да се отдадете на любовната си връзка, но внимателно с обещанията към вас или тези, които давате вие. В този период ще сте склонни да украсявате фактите. Също така внимателно до къде може да стигнете със забавленията. Ще ви се иска да се впуснете във вихъра им и от там да излезете с интоксикация. Има предпоставки да злоупотребявате с алкохол, опиати. Средата ви в този момент ще е артистична и е възможно да разбъркате личното със служебното. На 9.09. вашата управителка Венера влиза в страстния Скорпион и ще искате да изпитате тръпка и дълбочина в чувствата. Девата, в която се състои новолунието казва да бъдем критични, но точно в кози момент ще сте сложили розовите очила. И все пак – умната.

 

БЛИЗНАЦИ   Събитията ще се „въртят” около вашият дом или най-близки роднини. Опозицията на Нептун с новолунието може да ви „отвори” ремонт в къщи. Ако желаете да купите имот, имайте предвид, че може да не е в добро състояние и да има изненади, когато решите да го преустроите, така че да е подходящ за вас. Около новолунието вашият управител Меркурий ще е сключил хармонични аспекти и може да ви се стори, че нещата са се получили много лесно и бързо, но поискайте проекти за сградата или прегледайте допълнително документите.

 

РАК  Време е да „събудите” контактите си. Напишете кореспонденцията, която ви се иска. Обадете се на човека, който искате да чуете. Осъвременете CV-то си. Този месец продуктивното поведение и намесата ви са във ваша полза. Даже ви е позволено и да поизлъжете – Нептун е в опозиция на новолунието.. Ако подписвате договори, внимавайте и оглеждайте. Може да има подвеждащи клаузи или просто такива, които пропускате, защото е твърде хубаво това, което се случва или пък на вас ви е много важно да го осъществите и може да омаловажите подробностите.

 

ЛЪВ  Предстои ви първа заплата или сте на нова работа? Ако ви правят предложение за заплата, ще е удовлетворяващо. Само проверете как ще го получавате. Може нещо в условията да не ви е по вкуса или да ви задържат пари или да не искате да работите през определена банкаНещата ще дойдат сякаш леко на мястото си, затова не губете бдителност. Има някаква уловка в това хубаво предложение, но по-скоро тя ще е не защото са ви излъгали, а защото вие не сте търсили подробности.

 

ДЕВА  Дойде вашият момент да реализирате идеите си. Това новолуние може да даде началото на проект, който е бил планиран през изминалите месеци и не се имали ресурс да го осъществите. Опасността тук е, че можете да изгубите фокуса си. Не се разпилявайте, не се предоверявайте. Малко е трудно в този момент да извадите най-хубавото си качество – вашият критичен поглед, но ще ви е необходим. Вашият управител Меркурий около тази дата е в хармонични аспекти и това ще благоприятства подписването на документи, започване на работа и всичко това може да ви се струва, че става лесно. Да, наистина има всички предпоставки да ви се получат нещата. Само не губете нишката.

 

ВЕЗНИ   Септември не е време за почивка, но ако имате възможност – направете я. Или пътуване до далечна държава, където има море. Този месец е активна зоната ви, която отговаря за всичко скрито. Всичко, което се случва извън полезрението ни – интриги, скрити врагове, също така – болници, скрити болести. Трябва да боравите внимателно с лекарства или с дозирането им. Не би била лоша идея да посетите профилактично лекар или се поглезите в спа център. Погрижете се и за комфорта на духа си. Този месец е подходящо да покажете своята актьорска страна и да не се разкривате. Бъдете хитри и се носете по течението. Казвам това, защото има предпоставки да попаднете в интрига или да си създадете врагове.  На 9.09. вашата управителка Венера влиза в Скорпион и ви предстоят страсти, може да се влюбите внезапно или да изживеете моментен, страстен флирт.

 

СКОРПИОН  Ще оживите своя социален живот. Месецът е подходящ за обществени изяви. Проектът ви ще бъде забелязан. Ваши приятели могат да се окажат много полезни в реализацията на плановете ви. Въобще – приятелският кръг е фокус. Активизирайте всякакви контакти, които може да ви са от полза. Много от аспектите между планетите в това новолуние са градивни. Само от Нептун може да очаквате „плъзване”, затова внимателно с обещанията и поемането на ангажименти. Само договорни споразумения! При това до 7.11. Юпитер ще бъде във вашия знак и това е много хубава новина за тези родени от 8.11. и до края на знака. Вашият управител Марс на 18.-19.09. ще направи квадрат с Уран. Около тези дни е добре да не създавате конфликти. Много напрежение има в този аспект, а и може да се нараните. Но пък има много енергия, която чака от 15.5. да намери своята реализация. Припомнете си какви бяха действията ви около 15.05., 1-2.08. Сега около 18.09. ще получат своята яснота и кулминация.

 

СТРЕЛЕЦ   Приоритет е вашата кариера и реализирането на вашите амбиции. Повечето от аспектите са хубави. Единствено Нептун е замесен в аспект, който предполага заблуждение. Не се предоверявайте, ако ви повишат. Може после хората, които са ви подкрепили да търсят връщане на услугата. Важното е сега да дадете мръсна газ напред! Марс излиза от вашия сектор на парите изкарвани с труд и там  ще има един злосторник по-малко, така че чакайте ако не подобрение, то поне относително затишие.

 

КОЗИРОГ   Представителите на последните градуси на знака ви /родените след 18-то число/ ще се радват да чуят, че Марс след 11.09. ще им се махне от главата и желанието им да набият някого ще намалее. Новолунието подчертава темите, които са свързани с висше образование, далечни пътувания и юридически дела. Добър момент да започнете вашето нов обучение, ако искате нова професия. Ако започнете съдебно дело също е добре, но трябва много добре да проучите всякакви документи и също да внимавате какво пишете н исковата молба – там може да има слабости или да пропуснете нещо.

 

ВОДОЛЕЙ  Плановите ви тази месец се въртят около финансирането на вашите планове. Ще може да намерите парите, но ако взимате банков заем преценете дали покриването му с пари от заплата в един момент няма да ви затрудни и после да се наложи да го предоговаряне /Нептун се намира във вашия сектор на парите идващи от заплата/. Иначе нещата би трябвало да се получат лесно, защото повечето аспекти между планетите са хармонични. От 11.09. Марс навлиза във вашия знак и ще имате желание да се изявите, да напреднете по задачите, които сте изоставили от юни насам. На 18.-19.09 Марс ще направи напрегнат аспект към Уран и може да сте изложен на риск, така че внимателно с боравене с машини и ако може не се въвличайте в конфликти. Водолей управлява нервната система и затова квадратът Марс/Уран може да сътвори скандал и невъздържаност от едното нищо.

 

РИБИ   Ако търсите партньор или съмишленик – дойде моментът да го намерите. Става въпрос както за работа, така и за любовна връзка. Нептун от вашия знак прави опозиция на новолунието и възможно да оставите заблуждаващо впечатление за себе си у него. Това ще е момент да омаете хората. След 11.09. до 15.11. Марс отново навлиза във вашата зона, която отговаря за всичко, за което само интуицията ни служи. Това е и зоната на скритите врагове, а Марс там ще ги събуди. Спомнете си какво беше важно за вас около 15.05., 2.08.. Сега на 18-19.09. ще имате възможност да сглобите всички детайли.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *