Уран хвърля ръкавицата към пълнолунието на 21-ви януари

Пълнолунието на 21.01. ще бъде и лунно затъмнение. Ако сте отлагали до сега някакво решение или дейност ще се наложи да запретнете ръкава и бързо да реагирате на турбуленцията, на която Уран ще ви подложи. Дните около затъмнението няма да са удачни за дискусии, защо на всеки по един или друг начин ще му е къс фитила. Хората ще са докачливи, сприхави, непредсказуеми.

Припомнете си какви събития имахте в ежедневието си около лунното затъмнение на 27-ми юли 2018. Тогава се случиха неочаквани неща, нали? А вие разбрахте причината за тях след месец. И сега ще е така. В предходната статия споменах, че нищо не е свършило докато не мине и последното от затъмненията по една ос зодии. Това е последното по оста Лъв  -Водолей /и затова ще бъде много важно за тях е тези с такъв асцендент/. Настоящото лунно затъмнение ще извади същите теми от нафталина. Сега ще получите цялата картина на поредицата затъмнения започнали от 11.02.2017 г. Сектора от картата ви, в която са започнали маркира най-важните теми, които са ви движели.

 

ОВЕН   Настоящия период, ако проявите лична инициатива и настоятелност ще е във ваша полза, но не прегрявайте в упоритостта си. До 14.02. вашият управител Марс преминава през вашия знак и ще ви подкрепя в „битките”.Представителите на вашата зодия обичат предизвикателствата и откритото противопоставяне, но сега това качество ще изтърпи своята проверка. Ще се изправите пред решение, което ще е свързано с човек, който обичате. Дали ще ви устрои изненадата, която любимия човек ви е приготвил? Тя ще подложи любовните ви чувства на изпитание. Ще бъде като цяло изпитание за партньорството. Ще се появи нова ситуация, в която ще трябва да се справите с партньора си. Много е възможно това предизвикателство да е свързано с дете в семейството. Как ще наредите приоритетите си, след като настоящия период е много силно индивидуален, а ще трябва да подредите отношенията си, ако искате и вълкът да е сит и агнето цяло.

Дано сте си взели дълъг уикенд, защото 18-20.01. са подходящи дни да ги прекарате с партньора си. Също така, тези дни са добри, ако от страна на партньора ви дойде идея за инвестиция. Не подминавайте предложението.

На 21.01. в работата ще има провокация от ръководството. Може да ви се наложи да се съобразявате със силово решение и честолюбието ви ще е бъде на изпитание. Също така около този ден внимателно боравете с инструменти, не изпитвайте физиката си.

Дните около 26-ти януари ще подкрепят ваши действия свързани с подписване на договор или уреждане / пътуване в чужбина.

 

ТЕЛЕЦ  Лунното затъмнение попада в оста на дома и кариерата ви. С приложения напрегнат аспект от Уран към пълнолунието ви предстои да напаснете тези две теми в живота ви по неочакван, внезапен начин. Някои от вас ще трябва да решат как да впишат работата в домашния си живот. Ще ви се наложи да направите бързо подреждане на пасианса. Много е възможно в новия ви ангажимент да ви се наложи да пътувате често и това да се съчетава трудно с домашните ангажименти. Не е изключено също и преместване на дома. На 22.01. добротворците в астрологията Венера и Юпитер ще бъдат в съвпад в сектора на финансите ви, а както знаете Венера е управител на вашия знак, с което може да очаквате добри новини по финансови дела.

 

БЛИЗНАЦИ   Братя, сестри, съседи ще са източниците на развръзка през идващите дни. Лунното затъмнение попада в зоната на близкото ви и роднинско обкръжение. Те ще ви дадат повод за раздразнителност. В приятелския ви кръг, ако има човек, който ви финансови проблеми, около 23.01. също ще ви ангажира с притесненията си. Няма да търсите начин да угодите на всички, а по-скоро ще отсеете в бъдеще с кого ще общувате и кой да остане в близкия ви кръг. Зоната, в която попада лунното затъмнение също има отношение към кратките пътувания и кореспонденцията. Възможно е да получите съобщение, относно което ще трябва бързо да се намесите и това няма да ви хареса. Също така може да ви се наложи да направите непредвидено пътуване. Ако изпращате или получавате куриерска пратка не оставяйте това да го прави приятел, както и не поемайте ангажимент, че ще се погрижилите вие за неговите задачи.

 

РАК  За представителите на вашата зодия събитията ще се въртят около финансови ангажименти и работна заплата. Възможно е внезапно да ви бъде предложено предоговаряне на заплатата по нежелан за ваш начин. Други ще приключват с работен ангажимент. Финансите ще бъдат източник на непредвидено напрежение. В същото време, в зоната на договорите издават добри новини около 22.01. Възможно е да ви бъде предложен договор, който финансово не ви устройва, но е най-добрата възможност за момента.

 

ЛЪВ  Междуличностните отношения ще бъдат сферата, на която лунното затъмнение ще акцентира. Изведнъж ще имате ситуация,  в която е възможно прекъсване на отношенията си с някого от вашия кръг. Става въпрос както лични, така и по работа. Много е възможно дори да не става дума за пререкания помежду ви, а съвместен проект или задача да е получила своята реализация /или своето прекратяване/ и с този партньор да не се налага да общувате в бъдеще. Разбирайте „приключване” в най-широк смисъл, не само заради противоречия. Уран носи изненади, а той е в напрегнат аспект към пълнолунието. Той ще засили това усещане за внезапност.

 

ДЕВА  Лунното затъмнение попада в зоната хороскопа, която за представителите на зодия Дева се отнася на скритото, неизвестното, интригите. Дори лично да не се замесвате можете да бъдете уязвими от недоброжелатели. Ако успеете да спазвате дистанция, би било добро решение. Също, ако в дните около затъмнение се отдръпнете и си починете също би ви се отразило добре. За някои може да се наложи да се грижат за някого и това да бъде тяхната форма на изолация.

Друга форма на проявление ще бъде приключване на работна задача. Може в работата де се обмисля преразпределение на задълженията и това да е без ваше знание.

 

ВЕЗНИ   Лунното затъмнение ще акцентира зоната на приятелствата и обществените ангажименти. Тъй като Луната има отношение към жените, много възможно е да скъсате отношения с ваша приятелка. Уран е в напрегнат аспект към затъмнението и това влошаване на отношенията ще бъде внезапно. Причина може да бъде ваш общ партньор. Не търсете обяснение и не ровете в отношенията помежду ви, защото при затъмнение отношенията приключват окончателно.

Ако организирате събитие или имате групов ангажимент, много е вероятно да бъдете внезапно изненадани от непредвидено развитие. Ще се наложи да реагирате бързо и да промените нещо. Планът ви ще бъде променен.

Има и няколко хубави дати в календара, които ще ви накарат да се усмихвате. Както вече ви представихме в прогнозата за изминалото новолуние – Венера и Юпитер са в съвпад на 22.01. и в дните около тази дата секторът на кореспонденцията, кратките пътувания и разговорите ще е рядко добре подкрепен. На този ден организирайте разговор, направете пътуване и не пропускайте знаците на съдбата отговарящите за тези теми, защото интервютата, имейлите и споразуменията ще ви донесат исканата от вас цел. Между 16-20 януари Марс и Венера са в тригон и благоприятстват любовните трепети, а като се има предвид, че Уран обръща директен около пълнолунието нищо чудно неочаквано да намерите любовта, когато и където не я очаквате.

 

СКОРПИОН  Ръководството на фирмата, където работите ще привлече вашето внимание…или вие тяхното. Кариерата е темата, която за вас ще бъде най-важна с настъпващото лунно затъмнение. Много е вероятно шефовете да се пренаредят и тук идва въпросът как вашите амбиции се вписват в това разбъркване на картите. Възможно е ръководител – жена /Луната представлява жените/ да напусне мястото си. Въпреки това, от сектора на вашата работа и парите от заплата идват хубави новини около 25.01.

 

СТРЕЛЕЦ   Ако ви предстои подписване на договор, ще бъдете изненадани от неочаквания му развой. Или ще ви бъде предложен такъв.  Ще трябва да решите бързо какво решение да вземете, защото няма да ви бъде дадено време за размисъл.

Тези от вас, които водят съдебен спор, ще трябва да преглътнат горчив хап. Затъмнението ще сложи точка на спора, но ще бъде с решение, което трябва да приемете. Затова, ако ви се предложи споразумение, договорете се за него добре, защото иначе решението на съда няма да е във ваша полза.

На други може да им се наложи да правят промени около пътуване в чужбина. Възможно е пътуването да бъде провалено или да се наложи презаверка на билети.

Ако работите в спедиторския бизнес или медиите ежедневието около пълнолунието няма да е както винаги. Ще се наложи да проявите изобретателност. Дейността, която извършвате ще бъде изненадващо променена напр. може да ви отменят статия или да се провали интервю и да се наложи да намерите нов начин да върнете материала.

Затова пък на любовния фронт има хубави новини. Около 16-20 Венера, която се намира във вашия знак ще ви донесе любов, флирт, забавление. На 22.01. Юпитер и Венера са в съвпад във вашия знак – ако ви се налага да подписвате документи, направете го тогава. Няма да ви бъде предложено повече от това, което е описано там, а то би трябвало да е достатъчно.

 

КОЗИРОГ   Лунното затъмнение ще ви фокусира върху теми като например работна заплата. Ако сте работили за това да бъдете промотиран като позиция или заплатата да бъде повишена, няма да ви е лесно да се конфронтирате с равнодушното лице на шефа си. Пълнолунието ще внесе по тази тема внезапно прекъсване. Много е вероятно да решите, че достойнството ви е накърнено и да решите да напуснете внезапно. Това няма да е обмислено решение. Ако планирате смяна на работа, имайте предвид, че следващите поне две години ще са по-скоро трудни. Във вашия знак са се събрали Плутон и Сатурн, а тази година има и затъмнения /като предстоящото/, което ще внасят непредсказуемост.

Друга тема, която предстоящото пълнолуние може да повдигне е внезапна промяна в семейството / дома ви. Възможно е да потърсите друга работа, ако се наложи да се премествате или ако не сте работили до момента да се наложи да си търсите работа.

 

ВОДОЛЕЙ  Това пълнолуние ще ви изправи лице в лице с открития ви враг. Неочаквано връзките ще бъдат подложени на стрес-тест. Уран, който прави напрегнат аспект към пълнолунието ще внесе хаос и непредсказуемост. Едва ли очаквате с кой точно ще си кажете истината в очите. Много е възможно също така това да не е някой от семейния или кръга ви от познанства, а да бъде човек, който изобщо не познавате и да бъдете замесен в скандал или разпра. Изплъзнати думи ще бъдат причината, за да  стане буря в чаша вода.

Тези от вас, които искат да създадат семейство ще предизвикат разговор с партньор си, защото търпението ви се е изчерпало и искате да имате ясна представа на къде вървят взаимоотношенията ви. От месец март Уран влиза във вашия сектор на дома и къщта ви. Там през следващите 7 години ще бъдат насочени промените, които искате да направите в живота си. Нищо чудно, че партньорът ви ще получи „последно повикване”.

 

РИБИ   За представителите на вашата зодия лунното затъмнение ще маркира зоната на работата. В работната среда изведнъж ще настъпи промяна, която няма да ви е по сърце. Възможно е да ви предложат преместване на друга позиция, което ще трябва да приемете, ако искате да останете на тази работа. По един или друг начин ще има дейност, която ще бъде приключена. Възможно е да търсите разговор с ръководството за  повишение на работната заплата, но сега не е момента да настоявате за това. Други от вас просто напускат работа и се впускат в ново начинание. Имайте предвид, че каквото решение обявите това ще е. Връщане назад няма.

Добра идея би била да си направите профилактичен преглед – здравето е другата отворена тема около тази лунация. Ако внезапно се появи болежка, не я пренебрегвайте.