Уран в Телец – прогноза за Рак, Лъв, Дева. Част 2 от 4

/Продължение/

Уран ще премине през Телец от 15.05.18 до април 2026-та с кратко излизане от знака от ноември ‘18 до февруари ‘19 . За всички големият Революционер ще донесе промяна.

Прочетете както прогнозата за вашия слънчев знак, така и знака на вашия асцендент.

 

РАК ♋ Загърбвате суетата около кариерата ви и се впускате в далеч по-приятната сфера на социалния живот. Все пак, следващите две години Сатурн ще формира нови граници на вашите партньорства. Възможно е в живота ви да се появи партньор, които е по-възрастен или по-зрял. Може да има дете и вие да станете родител по този начин. През 2020-та, когато Сатурн влезе в зоната на парите на другите /това вклювчва заеми, кредити, дори собствените ви пари в банката/ ще влезе в конфликт с Уран, който е в зоната на вашите приятели. Възможно е тогава да се разделите с приятели заради пари.

 

ЛЪВ♌ За вас започва предизвикателството на кариерните промени. Независимо дали слънцето или асцендента ви е в Лъв, на път сте да намерите ново поприще за изява, промяна в професията. Възможно е през идващите години да изберете коренно различна професия от тази, която практикувате в момента. До ноември 2020 ще сте все още зависим от рутината на деня, но дали заради партньор или заради вас самите, вие ще откриете мотивация да заложите на талантите си. От ноември 2018-та до ноември 2019-та Юпитер ще транзитира вашият сектор на любовта, децата, флирта и творческите начинания. Някоя от тези теми ще ви вдъхнови да намерите нова цел в живота си. Ще искате да се занимавате с творческа, артистична работа или такава, която е свързана със свободното време на хората или работа с деца.

 

ДЕВА ♍ Идва период в живота ви, когато ще започнете да учите нови неща. Възможно е да решите, че имате нужда от допълнително образование. Много от вас ще изберат дигиталните технологии. Ще ви дойде идея да прекарате известно време в чужбина и защо да не е по повод новото ви образование. Запишете да учите чужд език. Ще ви потрябва. За други сферата на избор ще бъде правото. Добре ще е да се сдобием с прависти в сфери, които управлява Уран – модерни технологии, обществено значими дейности.

 

/Следва продължение/

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *