Седмичен хороскоп август 2023

Седмичен хороскоп 28-ми август – 3-ти септември 2023. Пълнолуние в Риби 31.08.23

От седмичния хороскоп за всяка зодия ще разберете кой сектор от вашата карта активира пълнолунието на 31.08.2023

Седмицата от 28-ми август до 3-ти септември 2023 ще протече под диктовката на пълнолунието, което ще бъде на 31 август в Риби.

Секторът от картата, в който попада пълнолунието има някакъв завършек или там получавате информация, която сте очаквали. За да го усетите по-силно влиянето на пълнолунието, е необходимо да има планета или ос от вашата карта, които да бъдат в близък аспект с пълнолунието. Въобще колкото по-точен е аспектът, толкова по-силно усещате влиянието на пълнолунието.

Посланието на самото пълнолуние е дистанция.

Ще има ефект на изтрезняване, на охлаждане, ще имат влияние по-възрастните хора. Ще имат влияние авторитетите във вашия живот. Ще трябва да се съобразите с някакви ограничения или по-скоро ще погледнете по един прагматичен начин на ситуация или на отношенията ви с хората.

В зависимост от това кой сектор активира самото пълнолуние събитията или новините около него могат да дойдат не точно 31-ви август,  а да дойдат един-два дни преди това или след това. Важна е темата, която движи периода

Ако знаете в кой знак се намират вашите Луна или асцендент, препоръчвам да прослушате прогнозата и за съответните знаци в които се намират те.

Абонирайте се за нашият канал в YouTube.

#СедмиченХороскопАвгустСептември #хороскоп #астрология #пълнолуниевРиби #АстрохаусБг #Astrhouse.bg

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *