Сатурн и Уран очертават пътя на успеха с пълнолуние на 26-ти август.

Оста на пълнолунието образува хармонични аспекти към титаните Уран и Сатурн. Събитията, което ще се развиват около нас ще бъдат конструктивни и няма нищо да стои на пътя, ако имаме вече план, който да завършим. Имайте предвид, че събитията може да станат и дни преди лунацията т.е. може вече да ви са се случили, а също и след нея. Не се фиксирайте само върху посочената дата.

Още на следващия ден след пълнолунието идва другата хубава новина – Марс се връща в директния си ход и това ще зарадва всички , но най-много тези, които са родени или имат на асцендент зодиите Овен и Скорпион. До 2-3 седмици всички ще усетим как енергията ни се връща.

ОВЕН  ♈ Време е за осветляване на противника и за разкриване на тайни! Пълнолунието ще се състои във вашия сектор на тайните, интригите. Там също е мястото, което отговаря и за здравните заведения. Ако планувате да си направите почивка и да се уедините в този период – това би било много добро решение. Може в тишината да откриете много от отговорите. Без да полагате някакви усилия новините сами ще ви намерят. Може да се отнася за нещо старо или за наследство или за пари. Венера преминава през вашия сектор на партньорствата и прави напрегнат аспект с Плутон. Може да изкарате кирливите ризи на партньорите си. Също така, ще има отново движение в ръководството на фирмата, където работите. Ще е някакво старо решение, през което вече сте минали преди три месеца. Затова, както написах в началото – вземете си почивка и стойте за някой и друг ден далеч от работата.

ТЕЛЕЦ ♉ Дано сте планирали някакви обществени събития, защото сега е моментът да  спечелите околните за някоя кауза. Пълнолунието се случва във вашия сектор на приятелите и социалната сфера. И тъй като то е изключително благотворно, възползвайте се да бъдете забелязани в обществото или да спечелите хората на своя страна. Вашата управителка Венера в момента преминава през сектора на вашата работа и рутина и може на дневен ред да излезе тема от юридическо естество. Може да ви се наложи да прибегнете до не много етични методи, за да постигнете целта си. Целта ще оправдава средствата.

БЛИЗНАЦИ ♊  Дойде моментът да видите реализирани плановете в кариерата или амбициите си. Идват новините, които искате да чуете. Има едно предупреждение, ако се наложи да подписвате документи – може да не внимавате или да се наложи да обещавате прекалено много, а после да не можете да изпълните този ангажимент. Същото важи и в обратната посока – да ви обещаят нещо, което е в повече от това, което ще се реализира. Затова – внимателно с еуфорията.
Венера преминава през вашия сектор на любовните планове. Ще имате причина да изживеете дълбоки, страстни емоции и също така на тайна любовна връзка. Може накрая да не излезете от ситуацията удовлетворени, ако очаквате нещо романтично. Тук говорим само за секс и възползване.


РАК ♋
 Изпълнената Луна ще даде важност на вашите договорни взаимоотношения. Това е сектора на правните въпроси, висшето образование, далечните пътувания. Това пълнолуние е хармонично аспектирано и можете да се възползвате по максимален начин от ползата, която може да извлечете от горепосочените сфери. Това ще е момент на реализация на някоя от тях. Ако ви се наложи да подписвате споразумение по повод заплата, не се осланяйте на големите обещания. Може да не са издържани.
В къщи ви очакват разгаряне на страсти. Може да имате повод половинката ви да прояви ревност или грубост спрямо вас, властническо отношение.


ЛЪВ♌
  Ще дадете приоритет на вашите финансови планове. Пълнолунието е много хармонично аспектирано и това е момента вие да ги реализирате. Ако търсите финансиране на ваш проект или искате да направите инвестиция, сега ще ви се отдаде да осигурите парите за вашия план. Моментът е добър за вземане на банков заем, за застраховки, за покупка на недвижимост. На 27.08. /ден след пълнолунието/ Марс се връща в директно движение, но все още няма да е полезен. Трябва да се изчака поне до средата на септември. Тогава ще имате необходимата енергия да преведете планът си в действие.


ДЕВА ♍ 
Скъпи, Деви, това пълнолуние ви прави щастливците на зодиака що се касае до любовните връзки. Може да очаквате развръзка около вашия партньор – да ви разкрие чувствата си, да ви направи предложение за брак. Това пълнолуние благоприятства да изясните връзките си. Ден след пълнолунието Марс обръща директен. Тази планета диктува нашите действия и ни дава необходимата енергия, определя и сексуалния потенциал. Може малко бавно да тръгне, ако решите да започвате любовна връзка, но не бързайте да си вадите заключения. Дайте си време с вашата половинка. Това за вас любовно пълнолуние е твърде добро, за да изпуснете хубава любовна връзка.


ВЕЗНИ ♎ 
Пълната Луна ще освети вашия сектор на работата, рутината, подчинените и здравето. Времето е много подходящо да приключите свой работен проект. Това ще ви се отдаде с лекота. Ако имате подчинени може успешно да реорганизирате работата им, така както вече сте го замислили. Нещо, което е свързано с работа ще бъде доведено до успешен край. Ако се отлагали посещение при лекар, направете го сега. Ще можете да направите всичко, което се изисква, за да направите най-доброто за вашето здраве.
На 26.08. вашата управителка Венера е в квадрат с Плутон. Много страст, секс и емоции в крайностите ще има в този ден. Ще ви сърбят ръцете да подобрите финансовото си състояние.
Пълнолунието за вашата зодия ще бъде много полезно също в области, които имат отношение в инвестирането на средства в дома ви. Ако имате сделка на 27.08. огледайте подробно документите или ако водите разговорите поставяйте обещанията под съмнение особено, ако се дават от приятели. Ако купувате имот обърнете специялно внимание на конструкцията дали е стабилна. Обещанията ще са щедри и детайлите ще се пренебрегват. Може да си създадете прекалено големи очаквания.


СКОРПИОН ♏
 Дойде моментът, когато вече няма да можете да скриете любовните си чувства. Ето ви пълнолуние, на което да се обясните в любов или да чуете, че сте причинната за безсънието на някого. Тази година вашата зодия се радва на щедростта на Юпитер и сега ще отворите шампанското на реализираното желание! Може да чуете много големи приказки. Тук има една уловка, че може да се заредите с прекалено големи очаквания. Важното е, че това пълнолуние ще ви донесе истинска страст, а кой знае най-добре дълбочината на чувствата, ако не вие!
Това е добър момент и за тези, които искат да установят трайно партньорство. Това се отнася не само за работа, но и за брак. Страстите ще врят и кипят и често ще се хиперболизира. Няма да подбирате средствата, за да стигнете до целта си.


СТРЕЛЕЦ ♐ 
 Ако имате планове свързани с дома ви – независимо дали се касае за ремонт или покупко-продажба, сега е момента да ги реализирате. Това пълнолуние благоприятства да огребете каймака! Трябва да внимавате, обаче с документите. Също така, има предпоставка да имате прекалено високи очаквания. Може да бъдете посъветван, че това, което планирате може да се реализира на много по-висока цена или би си заслужавало по-луксозно изпълнение /ако е ремонт/. Преценете си сами, но не се осланяйте на гръмки обещания. Сега е времето за приключване на вашия проект, ако е свързан с дома ви.

КОЗИРОГ ♑  Ако искате да установите контакт с някого, да получите обратна връзка или да получите информация, сега е момента да действате настоятелно. Това, което ви е необходимо, ще го научите. Сатурн, Плутон и Марс са се събрали във вашия знак и вие като един работливи пчелички ще запретнали ръкави. Усилията ви ще се отплатят. Брат или сестра може да има ключово влияние в осъществяването на вашите планове.
Венера преминава през вашия сектор на кариерата и прави напрегнат аспект с Плутон. Развитието на кариерата ви е нещо, което ще се очертае като приоритет поне до края на ноември. Влияние от колега, с който/която имате интимни отношения и то няма да е благоприятно.

ВОДОЛЕЙ ♒ Пари! Имате възможност за по-добри пари идващи от заплащане. Може да ви изплатят сума, която ви е обещана или да договорите по-добра заплата. Моментът също така е подходящ, ако договаряте по-добра заплата за бъдеща работа. Въобще, това ще е темата върху, която ще сте концентрирани и планът ви ще успее. Венера преминава през сектора на договорите. Четете подробно, че в последствие може да установите, че сте си продали душата.


РИБИ  ♓
 Изпълнената луна е във вашия знак този месец и вие ще гребете с пълни шепи, защото аспектите, които образува са много благоприятни! Реализация на чудесно далечно пътуване, новини от чужбина, юридически въпроси – темите от този сектор ще ви бъдат в списъка. Ще имате повод за много оптимизъм, но не губете нишката. Ако подписвате договор има вероятност да пропуснете подробности, които ще се окажат важни.. Да, съдбата е на ваша страна, но не се оставайте на ласкателства и обещания.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *