Пълнолуние на 28.06. – Луната в хладната прегръдка на Сатурн

Сатурн ще повлияе силно върху събитията, които идват с предстоящото пълнолуние. Ще бъде добре да обърнем внимание на мнението от по-възрастните хора или по-зрелите. На тези, които са на високи позиции и имат власт. Техния приятелски съвет може да се окаже не само приятелски, а да бъде пръстът на съдбата, който ще ни подтикне към действия, от които зависи бъдещето ни за много години напред. Сатурн е в тригон с Уран и това пълнолуние ще го подчертае. Няма да има романтика. Прагматизмът тържествува. Ще се оценява само това, което води до резултат и има практическо приложение. Работата и резултатите ще бъдат водещи около тази дата.

Не забравяйте да прочетете и зодията на вашия асцендент.

ОВЕН  ♈ Сферата, която ще бъде „осветена” от пълнолунието е вашата кариера или събитията ще бъдат свързани с ръководството на фирмата, където работите. Съвпадат на Луната със Сатурн показва, че трябва да проявите стоицизъм и практичност. Сатурн не дава награди, но слага оценки и е много вероятно сами да прецените дали трудът, който полагате се оценява по достойнство. Аспектите на пълнолунието с Уран е хармоничен и това е много, много добре, защото означава, че дори за вас в ситуацията да няма решение, което да ви прави щастлив, ще намерите алтернатива. Върху вашите решения е възможно да повлияят по-възрасти или по-зрели хора.

 

ТЕЛЕЦ ♉ Теми свързани с договори или документи.  Може да се отнасят за възрастни хора в семейството ви. Тъй като тази сфера се отнася също до съдебните спорове, е възможно да приключите такава тема. Дори да се развие във ваш интерес, няма да сте опиянен от щастие, но поне ще имате удовлетворението, че сте затворили страницата. Възможно е да планувате или да направите далечно пътуване по работа, което ще ви се стори натоварващо, но ще бъде полезно за това да се проявите като професионалист. И на почивка да отидете, пак ще работите.

 

БЛИЗНАЦИ ♊ При вас водеща тема ще бъдат парите, финансирането на проектите ви. Дори може да се каже, че символично темата ще е цената на нещата, а представителите на вашата зодия най-добре я познават. Съвпадът на Луната със Сатурн ще предложи приключване на проект, за който заплащането му няма да ви очарова особено, но ще бъде продиктувано от практичност. Този път ще трябва да стиснете зъби. Има изход в ситуацията – пълнолунието, Сатурн и Уран сключват хубав ъгъл. Марс вече е ретрограден – дали след три месеца няма да съжалявате, че не сте положили усилия?

 

РАК ♋ При вас водеща тема ще бъдат партньорските отношения и по-скоро тяхното приключване. Сатурн има отношение към работата, но може и да е интимен партньор или с такъв, с който имате голяма възрастова разлика. Възможно е, в опит да продължите отношенията си, да предложите решение, но трябва да имате ясен план и отсрещната страна да знае всички подробности. Положението има изход, но водещо ще бъде това дали наистина искате да задържите партньора си.

 

ЛЪВ♌  Вашата водеща тема ще бъде приключване на работа или някаква възложена задача. Хладнокръвно сте претеглили възможностите и най-вероятно вече дори сте я приключили. Възможно е, ако напускате работа работодателят да обмисля вариант да ви направи ново предложение, но  Уран вече е навлязъл във вашия сектор на кариерата и вие вече гледате към следващия хоризонт. Имайте предвид, че ще премислите тези нови работни планове отново през март 2019-та. Сегашният план, не е последният план.

 

ДЕВА  Пълнолунието повдига темата около децата, флиртовете и забавленията. Луната е в съвпад със Сатурн, значи, много забавления няма да има, флиртове – също. Има тенденция да започнете връзка с колега или с човек с голяма възрастова разлика, но това няма да има много далечна перспектива. Марс е ретрограден и отношенията и секса няма да са на желаното ниво. Ако сте имали някакво задължение около дете, сега ще има възможност да го финализирате. Изглежда този ангажимент ви е тежал, но тригонът на Луната към Уран ще даде още възможности.

 

ВЕЗНИ ♎  Вашето внимание ще бъде насочено към вашият дом. Съвпадат на Луната със Сатурн може да изкара напред теми около грижи за възрастен човек. Възможно е също да се наложи да направите спешен ремонт. Ако сте решили да се премествате – не е сега момента. Също така, ако купувате сега жилище хубаво го огледайте, защото е възможно да му трябва много по-голям ремонт отколкото изглежда на пръв поглед.

 

СКОРПИОН ♏ Кратко пътуване по работа, което няма особено да ви допадне, но може да ви донесе възможност да прекарате повече време в компанията на ръководството на фирмата ви. Също така друга тема, която в този период може да излиза на преден плен са работа с документи или кореспонденция или някаква информация, която е стара едва сега идва при вас. Ако купувате кола – не сега. Ще направите голям компромис.     

 

СТРЕЛЕЦ ♐ Ако договаряте заплащане е възможно да ви предложат по-ниско отколкото очаквате или са ви обещали. Също така участието на Сатурн в пълнолунието ще докара и допълнителни задачи в работата. Към момента на пълнолунието Марс вече е ретрограден във вашия сектор на комуникацията и са сега няма да можете да договорите по-добро заплащане. След средата на септември положението ще се промени.

 

КОЗИРОГ ♑  Луната съвпада със Сатурн във вашия знак. На представителите от първата десетдневка на знака са се струпали много задачи. Сега е възможно да решите една от тях. Вие сте изключително облагодетелствани от факта, че Сатурн и Уран са в тригон  и действат в синхрон. Така задачите идват, но идват и възможностите за решения. Ще приключите тема, която лично за вас е важна. Може да е свързана с временни лишения или ограничения, но вие си давате сметка за това. Около това пълнолуние ще разберете, че имате допълнителни задължения и сметки. Партньор – в любовта или в работата може да ви натовари с още изисквания и задачи. Ако са ви повече – преценете дали си заслужава да е с вас.

 

ВОДОЛЕЙ ♒ Пълнолунието „осветлява” зоната във вашата карта, която се отнася до скритото, неизвестното, скритите болести, интригите. И тъй като пълнолунието се отнася към периодите, когато приключваме дадена тема, сега е възможно да разберете подробности около нещо, което се е развивало известно време без вашето знание. Сатурн следващите близо две години ще присъства в тази зона и е възможно да търпите негативи от това. Луната е в съвпад със Сатурн и на преден план може да излезе тема свързана с възрастен човек. Може да ви се наложи някакво лечение, защото пълнолунието в тази ситуация изкарва на преден план скитите проблеми на здравето ни. Също така това е сектора на интригите и лъжите и да разберете  Тригонът на Уран и Сатурн ще спомогне да излезете от ситуацията.

 

РИБИ  ♓ Как са отношенията с приятелите ви? Конфликт с приятел е темата, която ще изпъкне на преден план около пълнолунието. Ретроградния Марс е във вашия сектор на скритите неща и интригите. Възможно е да изпъкне тема на преден план, която да извадите от нафталина и това да е причината за конфликта ви. В темата за ретроградния Марс /можете да я прочетете на сайта ни/ писахме, че с него може да се върне здравословен проблем. Не пренебрегвайте сигналите на тялото си.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *