Пълнолуние на 21-ви март

Добротворците Венера и Юпитер ще дадат едно рамо на щастливите събития около пълнолунието. Ако познавате своята карта  вижте дали и вие ще усетите аспекта.

За щастие в това пълнолуние няма да има голямо напрежение и драми.

 

ОВЕН   Ваш приоритет около настоящото пълнолуние ще бъде осъществяването на партньорство, постигане на съгласие с работен или личен партньор. Може да се съюзите с нестандартен човек, да изглежда странен но преди всичко ще трябва да му дадете пространство. За да бъде успешна тази връзка ще трябва проявите и повече въображение, защото той/тя ще се впечатли само предложение, което носи новост или е поднесено от нестандартен начин. В самата връзка трябва да оставите на партньора си пространство. Това ще е важно за него/нея.. Имайте предвид, че следващото пълнолуние, което е 19.04. отново това ще бъде темата. сега Меркурий е ретрограден и тогава ще имате втори шанс да осъществите или да подобрите плана си.

 

ТЕЛЕЦ  При вас главна тема ще бъде работата, екипът, който работи за вас, ако има такъв и ежедневната рутина. Периодът е добър да осъществите ваша задача, да приключите проект. От 15.02. Управителката ви Венера е в сектора на вашите амбиции и за вашата кариера престои ключово вземане на решение. Марс е във вашия знак и малко по малко работата се натрупва, идват нови задачи. Присъствието на Марс ви прави по-активни, инициативни, а понеже в момента Меркурий е ретрограден във вашия сектор на парите идващи от работа, може да  се завърнат стари ангажименти. Добре е в настоящия период, ако някой ви дължи пари по работа да си ги потърсите.

Други от вас може да обмислят напускане на работа. Със следващото пълнолуние на 19.04. тази тема ще се върне отново и тогава е по-вероятно да вземете окончателно решение за работните си планове. Сега Меркурий е ретрограден и може да загубите пари, ако не спазите предизвестие или по друга причина обвързваща ви с работната заплата.

 

БЛИЗНАЦИ   В любовната сфера искате да имате повече яснота, да знаете на къде върви връзката ви, но не е сега момента да се изяснявате. Вашият управител Меркурий е ретрограден и само ще се оплетете в повече неизвестни. Ще имате още един шанс да видите истинското лице на връзката си със следващото пълнолуние на 19.04., което отново ще е във вашия сектор на любовта. От 1.04. Марс влиза във вашия знак и за около месец използвайте неговата енергия, за да осъществите планове, за които е сте имали необходимата енергия. Сега в управлението на фирмата, където работите има доста неизвестни. възможно е да се подготвя промяна, за която не знаете или дори и да знаете не ви е по вкуса. След 1.04. ще имате желание и възможности да бъдете забелязани и да изпъкнете.

 

РАК  Имате желание да промените нещо в дома си. сърбят ви ръцете да направите инвестиция. Ако ще харчите много пари, не бързайте сега. Около 19.04. тази тема ще се върне с пълна сила при вас, но тогава ще бъдете много по-добре подготвени. Сега не е време за преместване, поправка или закупуване. Ретроградния Меркурий е в сектора на договорите и ако намеренията за дома ви касаят подписване, на по-късен етап ще се наложи да преосмислите решенията си. Друга възможност за отразяване на настоящото пълнолуние е брат или сестра да ви поска пари на заем с идеята това да е ваша инвестиция – не давайте, ако държите да си върнете парите.

 

ЛЪВ  Тези дни ще се ровите в документи. Идеален момент да намерите нещо, което се е покрило от вас. Също така, тъй като настоящия период е важен за ваша инвестиция, ще набавите документите свързани с нея. Ще привлечете нестандартен партньор или ще спечелите на своя страна човек с нестандартни идеи. Братя, сестри, съседи, приятели – като че ли все някой има нужда от вашите пари. Не си и помисляйте да давате пари на заем.

 

ДЕВА  Приоритет в настоящия период са парите идващи от работа. Възможно е да обмисляте промяна на работно място. За това ще имате подкрепата от посредник, но нещо няма да се оправдае в плановете ви. Ще имате още една възможност да рестартирате темата около 19.04. Тогава ще е по-благоприятния момент, ако искате да смените работата или да предговорите заплата. Ако сега преговаряте, отсрещната страна няма да може да спази ангажимента си към вас.

 

ВЕЗНИ   Докато в работата ви текът процеси, които сега ви е трудно да разберете, в личния живот настъпва оживление. Сега събитията ще се въртят около любовта. Възможно е тя да не дойде по начина, по който я очаквате или във вида в който я очаквате. Ще искате и ще имате повод да се забавлявате около това пълнолуние. Тъй като в момента Меркурий е ретрограден възможно е да се появи някоя стара тръпка от миналото. Ако сте пред нова връзка, изчакайте следата на април. Около пълнолунието през следващия месец на 19,04, ще имате възможност още веднъж да обходите тази тема и тогава ще имате повече информация.

 

СКОРПИОН   Настоящото пълнолуние нашепва за временно оттегляне. Намерете свое място, където да можете да се усамотите. Дали ще се усамотите, за да работите или за да си почивате – вие ще го решите. Много е възможно да си останете няколко дни в къщи, за да можете да презаредите  На любовния фронт има много неизвестни напоследък. Хората, които обичате се държат странно и изискват повече действие от ваша страна.

 

СТРЕЛЕЦ ♐  Ежедневието ви ще бъде ангажирано с дейности около социалния живот и приятелите ви. Тъй като по време на ретроградния Меркурий се завръщат хора в живота ни, възможно е по време на такова събитие или среща с приятели да срещнете стара любовна връзка Не е добра идея да подновявате любовна връзка сега. От 1.04.ще настъпи истинското раздвижване на връзките ви /любовни и работни/. Не мислете, че ако сега сте си изпуснали шанса няма да има друг. Пълнолунието на 19.04. ще ви даде отново възможност да се свържете с хората, които искате.

 

КОЗИРОГ   Идва време, в което сектора на вашата кариера ще получи необходимо внимание. Може да получите предложение, за което ще трябва да вземете решение. Ще възможност за  развитие както по позиция, така и по заплащане. Не всичко ще се реши този месец. Около следващото пълнолуние на 19,04, темата ще има продължение, защото пълнолунието тогава отново ще е в същия сектор на вашата кариера.

 

ВОДОЛЕЙ  Пълнолунието активира сектора на пътешествията, комуникациите, юридическите спорове и висшето образование. Някой от тези сектори ще се развие благотворно в дните около пълнолунието. Хубавите новини идват, а често самите събития се развият дни преди лунацията. Ако започвате съдебен спор или искате да си смените адвоката, използвайте настоящото пълнолуние. Следващия месец пълнолунието ще бъде отново в същия сектор.

 

РИБИ   Темата за вашите финанси ще е главна в дните около пълнолунието. Изглежда много от вашите планове са на път да се сбъднат. Меркурий е ретрограден във вашия знак и това е причина да обърнете повече внимание на документацията, ако купувате имот. Това може да ви забави и ако е така не пришпорвайте нещата. Пълнолунието следващия месец ще активира отново вашия финансов сектор и темата ще се върне независимо какво решение ще вземете сега.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *