Пълнолуние на 17-ти юли. Лунно затъмнение.

Това лунно затъмнение ще бъде най-силно усетено от хората, които са родени между 11-22-ро число на месеца, слънцето или асцендента им е 20-30 градус на съответната зодия или в тези градуси имат планета. Предстоящото пълнолуние ще протече под мотото „Как да се справим тиранията”. Казано честно, няма да има много пространство за преговори. Но пък можете да бъдете хитри – Нептун предлага доза анестезия и апликра затъмнението хармонично. Каквото и да „изплува” около това затъмнение ще можете да го отработите, ако гледате на него като нещо, за което се изисква много любов и състрадателност. Дори да опитвате да преговаряте и да признавате известна част от гледната точка на човека срещу вас, ако той е на по-висока йерархична позиция няма да ви чуе и ще наложи мнението си. Лунните затъмнения бележат край на етап, но затова пък ни показват, че колкото и да упорстваме да задържим нещо, което е отживяло значението си в един момент искаме или не искаме, ще се освободим от него.

Затъмненията носят неочаквани новини. Прочетете прогнозата за вашия слънчев знак и вашия асцендент и вижте кой сектор от картата ви ще крие тайна, на която сега й е момента да бъде разкрита.

На 26.07. е момента, ако искате да свършите нещо със замах. Ще имате енергия, ще имате попътен вятър.

На 30.07. Няма да е подходящ ден за спорове с началник. Ако решите да бъдете оригинални пред шефа си, по-добре прескочете този ден. Изненадата няма да му/и хареса и ще има непредвидено развитие. В този ден е добре да се избягват спорове.

 

ОВЕН   От около година и половина в сектора на вашата кариера има нестабилност. Ръководството се преподрежда, едни идват, други си отиват, а за вашите планове все не идва подходящият момент. Ето че това лунно затъмнение идва с голямата новина, че нещо по върховете на компанията ви приключва. Изненадващо, но не и чак толкова, защото Сатурн отдавна се е настанил в този сектор и вие го подозирате. Тъй като Луната представлява жените в картата възможно е в тази ситуация да бъде замесена жена. Може да ви се наложи не само да свиквате с нов човек, но и с нова позиция. На 26.07. може да имате възможност за успешна сделка или да направите контакт с чужденец, който е важен за вас. Това е нещо, което ще дойде от миналото ви, няма да е ново. Внимавайте само с новите ангажименти – оставете ги след 15.08.

 

ТЕЛЕЦ  При вас секторът на договорите става актуален. Сега не е препоръчително да сключвате дългосрочен ангажимент, но нещо, което е подкрепено формално ще получи своята реализация. Това може и да е приключване на формални отношения. При затъмнение не е ясно какви са мотивите на отсрещната страна. Разбира се, може да бъдете поставен в ситуация, в която да нямате избор. Сега отсрещната страна няма да има желание на компромиси и няма да преговаря.  Някакъв текст в договора  е възможно да е некоректно написан, ще има грешни данни.

Тъй като този сектор отговаря и за юридическите спорове сега е възможно да намерите разрешение, да стигнете до споразумение. Ако пътувате в чужбина набавете си всички важни телефонни номера на институции, проверете си документите, проверявате полети, разписания. Възможно е да имате препятствия от такъв характер. Ако пътувате си вземете резервна батерия, нищо че навсякъде има контакти.

 

БЛИЗНАЦИ    Вашият финансов сектор ще е сферата, за които теми ще трябва да се погрижите. При това пълнолуние ще вероятно ще се наложи да приключите отношения с някого, с когото имате общ бизнес или ще установите, че парите ви не се управляват добре. В тази ситуация няма да има възможност за преговори. Реакциите ще са изненадващи, непредвидими, ще са невъздържани. Ще трябва да преровите стари кореспонденции, стари документи, ще се върнат стари разговори. Това може да е решаващ момент за ваша инвестиция.

 

РАК  Периодът между 02.07 и настоящото лунно затъмнение е поставил на изпитание това, кое е важно в отношенията ви с приятелската среда и кое не.. Отношенията ви с някого ще приключат, но тъй като Нептун е хармоничен към оста на затъмнението това може да не е скарване, а да продължат по друг начин. Все пак ще има някаква едностранчивост и категоричност от другата страна. Ситуацията няма да е нещо, на което да влияете.

 

ЛЪВ  Марс ще бъде във вашия знак до 18.08. Това означава, че сега е период на голяма активност от ваша страна. Лунното затъмнение ще дойде с новина за вашата работна среда. Ако ръководите екип може да разберете, че някой ваш подчинен желае да напусни или има други планове и ще трябва да му търсите заместник. Може също така вие да напуснете работа или да приключите някаква голяма задача. Неочаквано може ваш клиент да се откаже от нещо, което ви е възложил.  Вашите планове могат да се оживят истински около 26.07. – запознаване или среща с високопоставена личност, получаване на добри новини от чужбина, успешна сделка, получено одобрение. Това може да е втора възможност, която ви се дава, а не нещо ново. Ако сключвате договор оставете го след 15.08. На 30.07. може да имате спречкване с началството или с човек на ръководен пост.

 

ДЕВА  Как е любовният живот? Лунното затъмнение може да донесе едно облаче в тази зона. Ще има неочаквано развитие около вашата любовна връзка. Не е задължително да се разделите, но е възможно да разберете, че вашата любовна половинка има нови планове и вие няма как да променете това. Например – премества се в друг град, съобщава ви някаква тайна, която няма да ви заражда особено и това ще промени отношенията ви. Секторът на скритите неща в картата ви е много активен в този момент и е причина за изваждане на повърхността на стари теми.

 

ВЕЗНИ   Вашият дом или семейна среда ще бъдат областта, която ще трябва неочаквано да се съобразите. Вие обикновено поставяте грижите на другите пред своите и това няма да е изключение сега. Възможно е ваш близък да има нужда от помощ. Ако се касае за дом – може сега да решите, че е време да се преместите – в друг град или друг дом, няма значение. Ще имате възможност да промените нещо коренно относно мястото, където живеете или в начина си на живот.

Причина за промяната може да е вашата кариера – до 26.07. можете да направите промени и да се възползвате от ситуации, които идват веднъж на 1-1,5 години. Сега е период на излизане на стари възможности, получаване на втори шанс. Нещо, което вече е обсъждано с вас или нещо, което сте проучвали може отново да стигне до вас. Около 26.07. имате важен разговор с приятел или може да участвате в светско събитие, което ще ви бъде много полезно.

 

СКОРПИОН  Разговорите и комуникацията ще играят ключова роля около пълнолунието. Може да получите обаждане, решение, кореспонденция, което отдавна очаквате да разреши нещо. Но може да се окаже, че това, което ще получите като съобщение е абсолютно неочаквано. Пълнолунието е в хармония с вашия знак, но все пак никой не обича да е неподготвен за новини, които променят плановете му. До края на юли секторът на кариерата ви е под напрежение и може да влезете в пререкания с ръководител. Кратките пътувания ще носят препятствия, може планувано пътуване да се отмени. Промяна на плана, закъснения, неподготвени документи, объркване с резервации. Проверете състоянието на колата, ако пътувате с нея.

 

СТРЕЛЕЦ   Около пълнолунието ще уреждате въпроси относно вашите доходи и работата ви. Ако работите самостоятелно от вас ще се изиска да завършите проект или ще научите, че проектът е прекратен неочаквано, клиентът се е отказал. Може самият вие да откажете поръчката заради неудовлетворяващи финансови условия.

Ако работите за друг в работата ви ще има промяна. Може да приключите с това работно място или да ви бъде предложена друга позиция, която обаче няма да ви удовлетвори. Около затъмнения идват неочаквани новини. Около 26.07. добри новини идват към вас, които са свързани с чужденци или ако вие пътувате в чужбина.

 

КОЗИРОГ   Момент, в който ще се определи как да  продължат отношенията ви с даден човек, защото не може да продължат по стария начин. Затъмнената Луна е във вашия знак заобиколена от титаните Сатурн и Плутон, което придава на връзката ви с този човек голямо значение. Това може да е служебен партньор, но може и да е личен. Това няма да е нещо, което очаквате  Няма да има място за разговори и ще трябва да приемете ситуацията. Това пълнолуние ще промени изцяло отношенията ви с близък човек, възможна раздяла или вие повече няма да гледате на този значим до сега човек за вас със същите очи. Лунните затъмнения слагат край.

 

ВОДОЛЕЙ  Време е за разкриване на тайни. Това затъмнение ще акцентира скритата зона на вашия хороскоп. Това може да е интрига. Тъй като Меркурий е ретрограден във вашата зона на партньорствата, това може да е нещо свързано с любим човек, работен партньор или с някой, с който открито се във враждебни отношения. Около 11.07. Марс и Уран са активирали близките отношения и домашната среда и може да имало повод за конфликти. Сега е време всичко да се изясни. Дори да разберете цялата картина в тази ситуация няма да имате инструменти да й въздействате в тази ситуация. Ще трябва да я приемете.

Тази зона от картата ви също отговаря и за здравните заведения. Може да се наложи да помогнете на някого, който има нужда заради влошено здраве.

 

РИБИ   Вашият приятелски кръг ще претърпи корекции. С това лунно затъмнение ще има какво да си поговорите с приятелите ви. Сатурн е в тази зона от година и половина и приятелския ви кръг е разреден, светските събития са намалели.  Възможно е да се извадят стари разговори, думите ще бъдат по-тежки от всякога. Лунните затъмнения прекратяват трайно отношения. Имайте предвид това, когато си казвате кривинките. Другата страна едва ли ще прояви такт и съчувствие.

Друга възможност да се прояви затъмнението е обществено събитие, клуб по интереси или група хора, с които нещо общо ви свързва. Може вече да нямате желание да посещавате тази среда и да решите да се отделите.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *