Пълнолуние на 15-ти август. Марс в Дева.

Вече е средата на август и трусовете на проблемния месец юли бавно отшумяват. Предстои ни пълнолуние по оста Лъв – Водолей, който няма напрегнати аспекти, но затова пък Марс и Венера ще се погрижат да не останем без източници на тръпка през следващите две седмици.

Има няколко астрологични събития, които ще е интересно да се проследят около пълнолунието. Между 26-ти и 28—ми август Марс и Венера ще направят хармонични аспекти към Уран – планетата на непредвидените ситуации. Това ще бележи следващите година и половина на междучовешките взаимоотношения – партньорски, любовни, работни съдружия. Хората ще имат нужда от стабилност и доверие, но и ще имат и ще оценяват личната си свобода и индивидуализъм. За новия цикъл Венера-Марс, който започва на 24.08. и как ще се развият любовните и партньорски взаимоотношения ще има отделна статия следващите дни.

Следващото астрологично събитие, на което трябва да обърнем внимание е, че вече Уран е ретрограден и ще остане така до 10.01.2020 г. Предстои равносметка на представителите на зодиите с асцендент в първите 8 градуса или са родени в зодия Телец 20.04.-28.04., Скорпион 22.10. – 29.10., Водолей 19.01.-27.01., Лъв 22.07.28.07. Също така, ако познавате хороскопа си и Уран аспектира планети или оси там – това включва и вас. Въвели сте новости в живота си, но вие сте подложени на напрегнат аспект към Уран и сега ще изготвите план как да промените нещата след февруари 2020 г., защото със сигурност това, което правите не е това, което сте очаквали Да, не става бързо. Уран е бавно движеща се планета, подготвя психиката ни. Изневиделицата от събития трябва да осмислим 5 месеца и да начертаем подходяща стратегия.

От 19.08. до 04.10. Марс е в Дева. Това най-силно ще се усети от родените в зодия Дева, Стрелец, Близнаци и Риби. Очаква ви голяма активност. Марс дава мотивация и устрем, но носи със себе си конфликтни ситуации и наранявания. Това са най-адаптивните зодии и те винаги намират начин как се справят с неочаквани или стресови задачи.

 

ОВЕН   Приятелствата, социалната среда и любовта ще привлекат вниманието ви през следващите дни. До дни Марс напуска сектора на любовта. Време е да изясните чувствата си или плановете си с любимия човек. Ако имате възможност за участие в обществено събитие, не го подминавайте. Ще направите полезни контакти.

От 19.08. до 04.10. Марс ще премине през вашата зона на работата и рутинните задачи. Енергията му ще раздвижи сектора, но може да сте провокиран от недоволство на работното място или конфликти.

Марс и Уран ще направят хармоничен аспект на 27.08. и около тази дата може да имате внезапно добро развитие в работата или неочаквано предложение за работа. Пазарете се заплатата си – имате силни козове да договорите заплата, която желаете.

 

ТЕЛЕЦ  През юли сте имали поводи за неизговорени теми с ръководството или с ваш началник. Сега е момента, ако искате да проведете този разговор, да го направите. Само трябва да си дадете сметка дали няма да е последният ви. Ситуацията е такава, че може да вземете решение да приключите с дадена важна задача или с работата, с която сте заети в момента. Пълнолунието няма напрегнати аспекти и няма да имате провокации, но със сигурност вие имате план какво трябва да направите, за да подобрите позиции От 19.08. до 04.10. Марс ще премине през сектора на любовта и децата. Едни от вас ще са заети да отделят енергия и да преследват любовта, а тези които имат деца ще инвестират времето с тях.

 

БЛИЗНАЦИ  Договори, кореспонденция, преговори – искате да приключите тези теми, които изостават от юли насам. Сега нищо не стои на пътя ви. Пълнолунието не прави напрегнати аспекти, няма да сте притиснати и от времето. Времето също така е подходящо за пътуване в чужбина. Подходящо е и ако имате юридически спорове да ги приключите или да смените юридическия си съветник.

От 19.08. до 04.10.ще премине през вашия сектор на дома/къщата. Марс е неспокойна планета и може да донесе желание за преместване, може да искате да направите ремонт. Периодът е подходящ за това. Внимателно с боравене в къщи с иструменти.

 

РАК  На дневен ред идват уреждане на финансови отношения. В работата имате амбиция нещо да се промени. Сега е подходящ момента да търсите възможности, да договорите по-добра заплата или ако имате неизказани теми с колеги да ги изговорите. Периодът е добър за подобрение на финансовото състояние. Също така, ако проверявате условия по кредит или ако правите инвестиции или скъпи покупки. От 19.08. до 04.10. Марс преминава през сектора ви на комуникациите. Ще вложите енергията си в разговори, преговори. Ако се занимавате с търговия ще имате разрастване на дейността. Внимавайте само да не изгубите добрия тон, защото поривът на Марс е неудържим.

Ако се занимавате с писане или журналистика медиите ще са заинтересувани от темите, които предлагате – те ще намерят аудитория и думите ви ще бъдат в десятката.

 

ЛЪВ  Междуличностните отношения, любовни, с работен или с интимен партньор ще са важните теми за вас около пълнолунието. Слънчевото затъмнение на 02.07. е било в „скритата зона” на карата ви, ретроградният Меркурий също. Имало е събития или разговори, които не са ви известни и сега е дошло време за осветляването им. Може в изминалите месец и половина да сте станали обект на интрига или нещо да е планувано без вашето знание. Сега тези отношения ще ви станат известни. Пълнолунието няма напрегнати аспекти и едва ли ще стигне до големи конфликтни ситуации, но трябва да имате предвид, че фазата на пълнолунието нещата стигат своя край. Може да имате желание да прекратите отношения.

От 19.08. до 04.10. Марс преминава през вашия сектор на парите идващи от работа. Периодът е подходящ да се преговаря с работодател за заплащане. Идва момент да си подредите важните неща за вас към момента. За кое да инвестирате повече време и внимание и кое не си заслужава. Ако договаряте заплата или нова позиция в работата, постарайте се да е около 28.08. Може да получите внезапно предложение и то много добро!

 

ДЕВА  В момент сте на приключване на задача. Това може да бъде смяна на работа или край на възложен проект. Ако работите с екип и имате подчинени те може да бъдат източника на новини и да разберете, че някой от тях напуска или има нови планове за себе си. От 19.08. до 04.10. Марс ще премине през вашия знак и това ще е време на голяма активност. Запретнете ръкави, защото Марс ще ви даде подем с енергията си. Внимавайте да не попаднете в конфликтни ситуации и бъдете внимателни към себе си, защото може да доведе и до наранявания.

 

ВЕЗНИ   Това пълнолуние идва, за да изясните има ли нещо недоизказано в любовните си връзки. Приятелската среда ще играе роля в това отношение. Пълнолунието не е лошо аспектирано и не се очакват драми. Ако имате обект на вашите чувства е подходящото време да ги проявите или да ги разберете. Венера преминава през сектора на приятелите ви и е много вероятно или те да са посредник на тази връзка или да сте се срещали в приятелска компания или на обществено събитие..

От 19.08. до 04.10. Марс преминава зоната върху която нямате влияние, това е скритата зона в картата ви. Може да се наложи да помогнете на някой близък човек ако се нуждае от грижа. Моментът е подходящ да обърнете внимание на собственото си здраве. В тази зона Марс ще провокира враждебност и интриги. Не ги разпалвайте, скритите врагове и скритите планове ще са активни.

 

СКОРПИОН     Вниманието ви ще е насочено към дома ви и най-близките роднини. Пълнолунието няма напрегнати аспекти. Ако имате планове за преместване, закупуване на жилище периодът след средата на август е подходящ. Може ситуация в работата да налага промяна на местоживеенето или да се наложи да направите промени, така че ежедневието ви да се напасне към работата, но това няма да ви стресира.

Ако се занимавате с медии или имате обществени прояви от 19.08. до 04.10. Марс ще ви създаде работа в тази област – още контакти, още събития.

 

СТРЕЛЕЦ  Пълнолунието активира теми, които касаят кореспонденция, комуникация. Ако водите преговори, след средата на август ги приключвайте и решавайте дали да ги подпишете. Ако в последните месец сте уточнявали детайли сега отново ги проверете. Периодът е подходящ за сделки. От 19.08. до 04.10.Марс ще активира секторът на вашата кариера. Тези разговори може и да са предложение за работа. Моментът е подходящ за нова работа, за издигане на по-висока позиция. Ще бъдете активен, за да изтъкнете себе си и качествата, които притежавате. За онези от вас, които не се касае нов ангажимент, може да имат нова ситуация в ръководството на фирмата, където работят.   

 

КОЗИРОГ   При вас пълнолунието може да се прояви като приключване на работен ангажимент или задача и да ви предстои нова работа. Ако очаквате заплащане за извършен труд сега е подходящия момент да си вземете парите.

От 19.08. до 04.10. ще ви вълнуват уреждане на договорни отношения. Други ще се занимават с юридически спорове. Ако пътуват е в чужбина подгответе се добре, защото Марс не дава много спокойствие в зоната, която преминава.

 

ВОДОЛЕЙ  С идващото пълнолуние вие ще дадете предимство на вашите планове, но това ще бъде и причина да проведете необходимите разговори с партньор. Ще имате необходимост да реализирате вашата гледна точка. Конфликт едва ли ще има, защото пълнолунието няма лоши аспекти.

От 19.08. до 04.10. Марс преминава вашата финансова зона и това ще ангажира вниманието ви там. Може да имате нужда от кредит, за да реализирате плановете си, но може и да ви бъдат поискани пари на заем от ваш партньор.. Марс е планета, която може да доведе по спорове..

 

РИБИ   Пълнолунието ще акцентира скритата зона във вашата, карта. Добре е сега да си дадете почивка, да реализирате пътуване надалеч. Можа да разберете да събития, които до сега не са ви били известни, тъй като тази зона се отнася и до интригите. Това едва ли ще ви разстрои. Пълнолунието не е лошо аспектирано.

От 19.08. до 04.10. Марс преминава сектора на вашите партньорства. Ако в работата имате нужда от партньор сега ще се занимавате с това да търсите съдействие или съдружник. Ако се касае за интимен партньор – може сега да се появи.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *