Пълнолуние и лунно затъмнение на 27.07.

Последните седмици, в които Марс е ретрограден и е в квадрат към Уран, виждате, въобще не са лесни. Енергията на всички ни не е на необходимата висота, искаме да се мобилизираме, а не можем. Има още месец до 27.08., когато Марс ще се върне в директното си движение, а предстоят още две затъмнения – едното е лунно на 27.07. и още едно слънчево – на 11.08.

Пред нас е едно пълнолуние, което ще се изрази в действията ни и събитията със своята непредвидимост. Тъй като пълнолунията са свързани с приключване на отношения или дейност всеки от нас ще я преживее в сектора, в който ще попадне затъмнената Луна. След септември, когато Марс ще е върнал част от енергията си, ще се обърнем назад и ще си дадем сметка, че е могло да положим повече усилия да обърнем хода на нещата, да не изречем онези думи, но вече ще е твърде късно. Понастоящем никоя от страните няма да запретне ръкави и да полага усилия в нещо градивно.

Ако имате планове да купувате кола или някаква скъпа техника – не го правете сега. Марс е ретрограден във Водолей. Този знак управлява всички технически продукти временно ще излезе от знака от 13.08. Сега около лунното затъмнение участва в напрегнати аспекти, които не приветстват подобни начинания.

На 02.08. предстои вторият от общо три квадрата на Марс с Уран. Припомнете си събитията, които са ви се случили около 16.05. – всякакви новини, срещи, събития, които са ви се случили тогава. Около тази дата те ще се повторят. А на 19.09. е третият квадрат между Марси и Уран и тогава нещата ще се потретят. Не е нужно събитията да са лоши. Енергията на тези двамата подтиква към действия и инициатива. Да, опасна е, защото е разрушителна, но така се чупят окови, нали?

 

ОВЕН   Скъпи, Овнета, как е енергията ви? Никаква я няма, нали? Всички сме така и я караме по инерция до 27.08., когато вашият управител Марс се върне в директно движение. За сега само ще му се радваме само като звезда на нощното небе. И поводите за радост свършват до тук.

Предстоящото пълнолуние ще акцентира вашият сектор на приятелствата, обществените ангажименти и ако имате осиновени деца – и тях.  Луната е в съвпад с ретроградия Марс и прави квадрат с Уран – абсолютно изневиделица ще се окаже, че трябва да приключите някакви отношения във вашия приятелски кръг. Ако планирате обществено събитие или просто участвате в такова, много е вероятно да се наложи да се отложи или да протече по нежелан за вас начин. Това важи с по-голяма тежест, ако общественото събитие е в сферата на забавелията – ретроградният Меркурий /да, пак е ретрограден!/ е във вашия сектор на любовта и забавленията. Имайте готовност да преаранжирате ангажиментите си. Любовната ви връзка ще ви сюрпризира неприятно. Може да ви върне към дискутиране на стар разговор, която ще е повод да се скарате сериозно. Дори няма да подозирате на къде ще тръгне разговора и как ще стигнете до скандала.

 

ТЕЛЕЦ  За родените в знака в първите пет дни Уран направи вече промени. Сега пълнолунието засяга сектора на вашата кариера. Възможно е неочаквано да ви назначат нов шеф, с което няма да сте във възторг. Луната е индикатор на промени, а тази промяна няма да ви хареса. Ако вие сте този на високата позиция, е възможно да се озовете в конфликт, която да ви струва поста. Преговори няма да има. Тази лунация се отличава със своята спонтанност. Ще имате желание и вероятно направо ще затворите вратата зад гърба си.

Родител на вашия партньор може да ви създаде грижи.

 

БЛИЗНАЦИ   Вашият управител Меркурий е ретрограден и ще се наложи да проведете отново разговор, с който да се изкарат няколко кирливи ризи. Ако разговорът е по работа, възможно е това да доведе до освобождаване на служител или вие самия да приключите договорните си отношения. Въобще – договорите, правните въпроси ще са източник на голямо напрежение с това пълнолуние. Тъй като лунното затъмнение се случва в сектора, който засяга и чужденците, това може да показва и приключване на отношения с чуждестранен партньор. Защо приключване? Защото пълнолунията водят до това – за завършим нещата.

 

РАК  Пълнолунието ще даде приоритет на приключване на финансов ангажимент. Вероятно няма да очаквате това – Уран е в квадрат с пълнолунието и това носи със себе си своята непредвидимост. Меркурий е ретрограден във вашия сектор на парите изкарани с труд. Възможно е да ревизират заплатата ви в посока нежелана за вас или приключване на съдружие с партньор, ако имате финансови взаимоотношения.

 

ЛЪВ Затъмнената Луна заедно с ретроградния Марс се намират във вашия дом на брака, партньорствата и откритите врагове. Вероятно в някоя в някоя от тези области вече ви е известно, че отношенията ви отиват на приключване. Сега това ще стане окончателно, но по изненадващ начин. Меркурий е ретрограден във вашия знак и препрочитате отново същата страница, за която знаете, че трябва да бъде затворена. Раздялата едва ли ще е миролюбива с включения Марс.

Уран се намира във вашия сектор на кариерата и е възможно тригера на тези събития да бъдат ваши амбиции или промяна в ръководството на мястото, където работите.

 

ДЕВА  Пълнолунието изкарва на преден план тема по приключване на работа и здравословен проблем. Ако здравето ви е основна грижа, вероятно ще трябва да вземете решение какво да е лечението.

Другата тема е работата. Може изведнъж да вземете решение да напуснете работното си място. Или да не се съобразите със срока си на предизвестие. Имайте предвид, че сега не е най-доброто време да започнете нова работа. Вашият управител Меркурий е ретрограден в сектора на неизвестното и в тази връзка да започнете работа в среда, където има много интриги или следващия ви работодател не ви е представили истинската ситуация.

 

ВЕЗНИ   Юпитер от скоро вече е директен. Обещаните от Юпитер пари най- сетне ще започнат да си търсят новия собственик – вас. Но ще почакате още месец-два. Иначе планът ви е ясен как да го постигнете.

Пълнолунието акцентира сектора на любовта и забавленията. Марс като част от него също. В последните месеци в тази област сякаш не върви и не се случват нови неща. Няма и да се случат докато Марс не тръгне директен на 27.08.. За сега ще претопляте супата от вчера и ще разнищвате отношенията с някое старо гадже. Това са много изнервящи разговори, нали? Бъдеще на връзката не се вижда, а лунното затъмнение ще бъде катализатор на поредния труден разговор. Много е вероятно окончателно да се разделите, защото новия план го няма.

 

СКОРПИОН  Пълнолунието ще насочи вашето внимание във вашия дом. Ако сте предприели ремонт или търсите ново жилище отдавна, това ще е най-важната тема за вас. Някой от тези планове ще бъде завършен. Но това може да не ви донесе необходимото удовлетворение. С включен ретрограден Марс в оста на пълнолунието някой електроуред може да ви направи голям проблем. Колата също може да ви създаде грижи – въобще всякакви уреди и електрически инструменти. Не е сега време да купувате кола, ако това сте си намислили.

 

СТРЕЛЕЦ   Вниманието ви ще се провокира от разговор или кореспонденция, които ще се появят сякаш от нищото. Ще създадат голяма провокация. Ще проведете разговор, който вероятно ще е доведе по приключване на отношения.

Ако сте планирали кратко пътуване, проверете подробностите още веднъж. Може да се наложат непредвидени промени.

Меркурий е ретрограден във вашия сектор на договорите, чужденците далечните пътувания и висшето образование. Възможно е по някоя от тези теми да искате да направите преразглеждане. Ако сте планирали далечно пътуване, проверете документите, резервациите. Нови планове правете едва след средата на септември.

 

КОЗИРОГ  Секторът на пари идващи от труд ще бъде темата, която пълнолунието ще даде приоритет. Ще ви се наложи по болезнен начин да преминете през нея. Възможно е да решите за смените работа или да се наложи да предговорите заплащане. Няма да се получи точно според вашето желание. Пълнолунието внася голямо напрежение и периодът по-скоро е добър за преосмисляне, но сега може би вече ще капне капката, която прелива чашата. Ако сте решели да сменяте работа, не е сега момента. Изчакайте поне средата на септември.

Тъй като мястото, където се случва пълнолунието, което е лунно затъмнение, отговаря също и за ценностите ни – както етични, така и материални, може да имате причина да промените мнението си за нещо много важно и значимо за вас.

 

ВОДОЛЕЙ  Затъмнената Луна ще се намира в първата декада на вашия знак и най-осезаемо ще се почувства от родените в първата десетдневка на знака, а тези, които са родени около 25-ти януари плюс-минус три дни ще бъдат в центъра на събитията.

Предстоящото пълнолуние не е като всяко друго за вас. Изведнъж ще се наложи да промените плановете си и дори не е необходимо да изброявам в какви сфери, защото Уран е в напрегнат аспект с него и това го прави достатъчно непредвидимо. Много е възможно източникът на проблемите ви да е жена. Приключването на взаимоотношения е най-общо казано това, което предстои. Ще ви се наложи бързо да пренаредите картите, но това дева ли ще е възможно точно сега.

Меркурий е ретрограден във вашия сектор на партньорствата. Ще върнете стар разговор, който може да се окаже края на важно партньорство.

 

РИБИ   Вие трябва да впрегнете цялата си интуиция, за да разпознаете знаците на идващите събития. Затъмнената Луна попада в сектора на неизвестното, интригите, болничните заведения. Пълнолунието и Марс са в напрегнат аспект с Уран – хем е непредвидимо, хем е опасно. Това е и секторът на скритите врагове. Може де бъдете въвлечени в интрига или да пострадате от злонамерени хора. Ако сте отлагали медицински преглед, вече е време да го направите.

Меркурий е ретрограден в зоната на рутинната ви работа или ако имате подчинени да се наложи да припомняте защо са назначени. Периодът не е подходящ за далечно пътуване.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *