Пълнолуние декември 2023 в Рак

Пълнолуние в Рак 27-ми декември 2023. Меркурий, Марс и Нептун замъгляват преценката.

КЪМ ГОДИШНИТЕ ХОРОСКОПИ ЗА 2024 »» ЦЪК

КЪМ ХОРОСКОПИТЕ ЗА ЯНУАРИ 2024 »»ЦЪК


Пълнолунието в Рак на 27-ми декември ще бъде хармонично аспектирано от Юпитер и Сатурн. Секторът, който активира пълнолунието ще има завършек, край на процес, отговор, който получавате, приключване на етап.

От астрологичната прогноза ще разберете кой сектор от картата се активира за вашата зодия.

Понеже аспектите към пълнолунието са хармонични, може да ви се стори, че тези решения или отговори, които сега ще получите около пълнолунието ще дойдат много лесно. Даже може да се изненадате. Проблемът е, че ще липсва критичност. а такава ще е необходима.

В дните около 27- 28-ми декември, около самото пълнолуние, „пътищата“ на ретроградният Меркурий, Марс и Нептун ще се пресекат и ще са в напрегнат аспект помежду си.  Комбинацията от тези три планети може да провокира големи, високопарни думи, илюзии, объркване. А докато Меркурий е в Стрелец /това ще бъде времето поне до 13 януари 2024/ препоръката е,  ако имате да  вземате важни решения, ако очаквате отговор и той дойде сега, подхождайте сдържано.

Дайте си сметка, че независимо какъв отговор е дошъл – ако трябва да се подписва документ, някой точно сега ви пришпорва; ако примерно искате да направите някаква инвестиция и сега е дошъл отговора и искате да я приключете преди нова година – това не е препоръчително. Особено, ако става въпрос за нещо ново, на което сте се спрели във времето от 26.11.

Препоръчително е дългосрочните решения да ги оставите за времето поне след 130ти януари, а най-добре, ако може да ги оставите за времето след 21-ви януари 2024.