Пълнолуние в Близнаци ноември 2023

Пълнолуние в Близнаци 27-ми ноември 2023. Седмична прогноза 27.11. – 3.12.2023


Това пълнолуние на 27-ми ноември в Близнаци идва след една седмица, която беше натоварена с изпитания свързани с установяване на истината, изпитания свързани с борбата за надмощие. Секторът, който пълнолунието активира, е мястото, където може да очаквате някакъв завършек. Там може да има приключване. Може да очаквате обратна връзка.

Ако темата е свързана с комуникация, това пълнолуние е в напрегната аспект към планетата на ограниченията Сатурн и основното при него ще бъде, че вие ще се противопоставите на тези ограничения. Разбира се, има значение тези ограничения в кой сектор от вашата карта активират.

С пълнолунието на 27-ми ноември ще кажете стига по някоя тема или ще получите отговор за въпрос, който отдавна сте чакали. Може да се откажете от даден авторите –  той вече да не бъде вашият кумир. Ако сте проследили прогнозата от предходната седмица, там споменах за напред аспект между планетата на комуникациите – Меркурий и планетата на илюзиите – Нептун. С това пълнолуние ще излезе нещо на повърхността, ще излезе истина, ще излезе наистина. Ще излезе нещо, с което ще  установите, че някой просто се опитва да ви дръпне килимчето под краката.

Но не бързайте се заключението. Предстои ретрограден Меркурий ВИДЕО ЦЪК

Само ще вметна, че цялата картина ще се нареди след 20.01.2024. Препоръчително е взимането на дългосрочни решения или да предприемането на дългосрочни инвестиции да ги вземете тогава. Крайно непрепоръчителни за периода 23 декември до 13 януари.

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *