новолуние 21 юни 2020

Новолуние и слънчево затъмнение в Рак на 21-ви юни 2020. Марс в Овен 2020.

Затъмнения по оста Рак-Козирог 13.07.2018. – 5.07.2020

Настоящото семейство затъмнения по оста Рак-Козирог е започнало на 13.07.2018. Ще завърши на 5.07.2020. Идва време, когато ще можем от дистанция на времето да оценим изминалите две години. Те трябва да завършат цикъла си, за да може съответната тема, която засягат в хороскопа да приключи.

Остана една предпоследна крачка – предстоящото слънчево затъмнение на 21-ви юни в първия градус на Рак. То ще бъде най-значимо за родените в Рак, Везни, Козирог и Овен, които са родени в първите дни на тези зодии /това означава юнски Раци, септемврийски Везни, декемврийски Козирози и мартенски Овни./ Също така, ако познавате картата си, в първите градуси на посочените знаци, ако имате планета, сащо можете да очаквате събитие.

За да се усети влиянието на затъмнението, аспектът му с планета или астроточка  трябва да е много близък – 2-3 градуса.  Това не е обикновена лунация, чието влияние се усеща дни около нея. Затъмнението може да се усети преди месец или след месец-два, а може и след половин година.

Затъмнението променя нещо съществено в сектора, където се случва независимо от нас. Това е пръстът на съдбата. В Рак, където е затъмнението, също се намира в момента ретроградния Меркурий. Също така в момента и Венера е ретроградна. Това са фактори, които забавят темпото и изводите от събитията, добре е да изчакаме поне края на юли, за да можем обективно да преценим ситуацията, да възстановим ритъмът на ежедневието ни.

Марс в Овен от 28.06. до 06.01.2021

Много важно събитие, което предстои е влизането на Марс в Овен за времето от 28.06. до 06.01.2021. Причината да престои половин година в този знак е, че той ще бъде ретрограден за времето от 09.09. до 14.11. Марс отговаря за нашата енергия, той е двигател и когато е ретрограден нямаме усещането за напредък. Проследете от приложената прогноза, кой сектор заема знакът Овен в картата ви и какви събития може да очаквате там.

 

В кой сектор на картата ви попада затъмнението, ще разберете от подкастите. За по-широка информация, изслушайте както прогнозата за вашето слънце, така и за вашият асцендент и Луна.

ОВЕН  

 

ТЕЛЕЦ 

 

БЛИЗНАЦИ  

РАК 

ЛЪВ 

 

ДЕВА 

 

ВЕЗНИ  

 

СКОРПИОН    

 

СТРЕЛЕЦ 

 

КОЗИРОГ  

 

ВОДОЛЕЙ 

РИБИ  

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *