Новолуние в Стрелец Астрохаус

Новолуние в Стрелец на 26.11. Юпитер в Козирог.

На 26-ти ноември ни предстои новолуние в огнения знак Стрелец. В статията можете да прочетете в кой сектор за всяка зодия се случва новолунието и как ще й се отрази. Също така, ако знаете знаците на своя асцендент и Луна прочетете прогнозата и за тези зодии.

Марс вече е в Скорпион и ще остане там до 2.01.2020. Между 21.11 и 27.11 ще сключи напрегнат аспект с Уран и трябва да се опитаме през тeзи дни да се въздържаме от провокации и да боравим внимателно с машини. Невъздържаност, непредвидимост, инциденти. Това ще е по-осезаемо за хората, които имат планети около 4-ти градус на знаците Скорпион, Телец, Лъв и Водолей. След това аспектите, които Марс ще сключи, са хармонични и ще може да се действа смело. В статията ще видите как ще го усети всяка една зодия и в коя област от живота си.

На 03.12.2019 ни предстои едно събитие, което трябва да отбележим – Юпитер в Козирог. Големият добротворец ще остане там за една година. Неговото влияние се свързва с успех, разширяване на бизнес, разрастване на семейство, може да решите да учите или да пътувате надалече. Това ще е важна година във вашия живот и най-вече в сектора от вашата карта, който Юпитер ще посети.

Целунати от съдбата, освен Козирозите, ще бъдат всички с асцендент и Луна в Козирог.  Също така и другите две зодии, които заедно с Козирог са представители на елемента земя –  Телец и Дева. В статията към всяка зодия е описано в кой сектор от картата всеки ще усети влияние. В Козирог се намира от две години и Сатурн. Присъствието на двете планети ще бъде едно поляризиране между прагматизма и оптимизма, но не се отказвайте да мечтаете. Юпитер окриля, слага розови очила, но това може да бъде и полезен период, в който човек опитва да прави неща, които в друг случай никога не би правил.

 

ОВЕН   Вашият управител Марс от 20.11. до 03.01.2020 ще се намира в сектора на финансите ви. Това ще стимулира тези от вас, които имат планове за инвестиции, да търсят възможности за банков заем. Или вече сте решили да купувате и сте уредили финансовата част? Марс ще насърчава желанието ви за инвестиране. Новолунието стимулира уреждането на юридически въпроси, подписването на договори. Също така, ако имате желание да учите нещо ново, да изберете университет, да повишите квалификацията си или да учите чужди езици.

Други от вас може да плануват пътуване в чужбина, което също е една от проявите на новолунието. Трябва да внимавате с резервации и всякакви формалности поне до 9.12.

На 03.12.2019 Юпитер влиза във вашия сектор на кариерата. Той ще остане там за около година. Това ще бъде период на високи стремежи и амбиции от ваша страна. Трябва да бъдете смели в плановете и мечтите си. В този сектор се намират също Сатурн и Плутон, които не правят ситуацията много оптимистична. Но съдбата е на страната на смелите! Сатурн ще напусне зоната на кариерата ви за времето от 22.03. до 1.07.2020., след което отново ще се върне там, за да остане до декември 2020 г.

 

ТЕЛЕЦ  В последния месец взаимоотношенията не са вървели по мед и масло. Вероятно е имало поводи да се връщате към стари разговори, общували сте с хора от вашето минало. Марс влиза в сектора на партньорствата, за да донесе със себе си желание за повече общуване и да стимулира този сектор. Обикновено от него може да се очаква да донесе някоя и друга кавга, което има потенциал да се случи между 22.11-27.11. Това са няколко дни, в които ще искате да направите „революционни” промени. Това ще го усетят представителите родени в първите десет дни на зодията и тези, които имат асцендент или луна до 10-тия градус на знака. Ако водите преговори във времето около новолунието и през следващите две седмици, е много благоприятно, но все пак оставете решението за след 9.12.

Юпитер влиза във вашия сектор на договорите, юридическите въпроси и далечните пътувания. Ако сте опитвали в последните години да уреждате формалности или сте имали проблеми с договори, това не е било без причина – сега Юпитер се присъединява към Сатурн и  Плутон, които са сложили тежкият си отпечатък и правят нещата трудни. Но хубавата новина е, че за времето от 22.03 до 1.07 Сатурн няма да е в този сектор. Избягвайте подписване на договори между 14.05-12.09.

Вашата управителка Венера от 26.11 до 19.12 ще ви стимулира да пътувате до далечни места и да общувате с чужденци.

 

БЛИЗНАЦИ   От 20.11 до 3.01 в сектора на вашата работа, екип /ако ръководите такъв/ ще има раздвижване. Ретроградният Меркурий прекара последните седмици там и е възможно да сте имали затруднения в работата и с колегите, но сега нещата коренно се променят. Следващите две седмици след новолунието плановете ви в сектора на работата ще протичат конструктивно. Не пестете усилията си. Ще бъдете възнаградени. Новолунието подчертава сектора на партньорствата, затова направете всичко възможно да се облагодетелствате от порива, който дава то. Това може да се увенчае с нова връзка – любовна и или ако става въпрос за работа, да е съдружие. Все пак, внимателно с ангажиментите. Подписвайте документи и давайте обещания след 9.12.

Юпитер влиза във вашия сектор на финансите за времето от 03.12.2019 до 19.12.2020. Това ще е секторът, в който ще можете да очаквате най-щастливите си моменти. От две години Сатурн и Плутон не са в него и вероятно сте поели не един и два финансови ангажимента, от които портфейлът ви едва ли е набъбнал. Но сега идва време, в което ще усетите свеж въздух. Юпитер ще донесе експанзия във финансовата сфера. Сатурн ще напусне сектора за времето от 22.03 до 01.07.2020. Когато поемате финансов ангажимент, помнете, че Сатурн ще се върне и ще наложи за още половин година ограниченията си.  До декември 2020 и във втората част на годината може да се наложи повече дисциплина.

 

РАК  До 3.01.2020 вашият сектор на любовта и забавленията ще е много оживен. Време е да се забавлявате. Между 22.11 и 28.11 има предпоставки за внезапно развитие на ситуации, в които можете да попаднете заради любовни отношения или приятелска среда. Това ще са предпоставки за препирни и скандали, но в останалото време аспектите са хармонични. Този сектор също отговаря и за децата. Може да имате непредвидена ситуация около дете. Новолунието акцентира сектора на работата ви и ако имате подчинени – и тях. Моментът е добър да започнете работа или да назначите нов човек в екипа си.

Юпитер влиза във вашия сектор на връзките и партньорствата на 3.12 и ще остане една година. През последните две години Сатурн внесе ред в любовните взаимоотношения и съдружията в работата. На някои от вас любовните връзки са стигнали задънена улица или пък са се водили само от практичността и взаимната полза. Сега идва време да разширите кръга, но това няма да стане без диктата на Сатурн върху правилата в този сектор. Сатурн ще напусне областта на партньорствата за 4 месеца от 22.03 до 1.07.2020, в което време ще има възможност за повече фриволност и експанзия на връзките. Ще се завърне в началото на юли, за да остане до декември 2020 г. Така че почти през цялото време Сатурн и Юпитер ще са заедно. Възползвайте се от „междучасието”, което ще ви даде той.

 

ЛЪВ През последния месец и половина участвахте в не една и две словесни схватки. Сега водите се утаяват с едно предупреждение от 22.11 до 27.11 – в тези дни внимателно. Ще има предпоставки за спорове и е възможно да не владеете езика си. Внимателно с шофиране и работа с машини. Като изключим посочения период, в останалото време процесите ще са конструктивни и е добър период за преговори и постигане на исканите резултати.

Новолунието подчертава вашия сектор на любовта и забавленията. Нови познанства или нова любов са нещата, които сега ще ви интересуват най-много. Ще искате да разкриете чувствата си или ще разберете за чувствата на човек, който ви харесва.

Големия добротворец Юпитер ще премине през вашия сектор на работата и рутинните дейности за времето от 03.12.2019 до 19.12.2020 . Това е секторът от картата ви, където ще бъдат постиженията ви в посочения период От две години насам за едни от вас главен приоритет е била работата, а други са имали проблем да намерят подходящата. Сега идва светъл лъч. Ако нямате работа, имате много голям шанс да намерите, но все пак ще е някакъв компромис. По-добри позиции и удовлетвореност след декември 2020 г.

 

ДЕВА  През изминалите 4-5 седмици ситуацията около парите идващи от работа не е била лесна и новините не са били еднозначни. Ще имате по-голяма яснота по тази тема след средата на януари 2020, но засега ще имате и своя малък напредък. Ще има възможност да се чуе и вашата позиция. Между 22.11 и 27.11 има предпоставки за конфликтен  разговор и опъване на нервите. В останалото време през следващите две седмици разговорите ще протичат много конструктивно.

Юпитер влиза във вашия сектор на любовта, забавленията и децата на 03.12.2019 и ще остане там една година. Това ще е секторът, който ще ви носи най-голямо щастие през следващата една година. Някои от вас ще разберат, че ще станат родители, други ще имат повод да се гордеят с децата си. А трети ще намерят любовта.

 

ВЕЗНИ   Трудни седмици бяха от началото на октомври, но сега нещата започват да се подреждат. Приоритетни за вас ще бъдат парите идващи от работа. Ще искате да подобрите положението си. Имате добри перспективи за разговори, които касаят подобряване на заплащането или ако кандидатствате за работа. Дните между 22.11 до 27.11 ще са напрегнати в това отношение и ако може, в тези дни не спорете за пари или не искайте и не давайте пари на заем. Като изключим тези няколко напрегнати дни, времето до края на декември е добро да подобрите заплащането.

Новолунието акцентира вашия сектор на комуникациите. Не пропускайте възможност за нови познанства. Периодът е подходящ за провеждане на интервюта за работа или за кратки пътувания.

От 03.12.2019 до 19.12.2020 Юпитер ще премине през сектора на вашия дом. Това е частта на хороскопа ви, която освен че отговаря физически за дома, се грижи и за личната ви основа и най-близкото ви обкръжение -там където намирате сигурност.. Юпитер е добротворец и ще донесе със себе си разширяване по темите, които ви вълнуват. Например, може да се окаже, че имате необходимост от по-голямо жилище или отдавна ви е план, но до момента не сте го осъществили.  В същия сектор от около две години се намира Сатурн и е наложил ограничаване в плановете ви по тази тема. Периода между 22.03 до 1.07 Сатурн ще напусне сектора, след което отново ще се върне, за да остане до декември 2020. В този период ще има повече възможности за промяна на дома или плановете свързани с него.

 

СКОРПИОН     Марс вече се намира във вашия знак и ще остане там до 03.01. Това ще бъде удачен период да постигнете целите си. Трябва да сте внимателен с машини, да шофирате внимателно и да не влизате в конфликти в дните около 22.11 до 27.11. След като мине този период може да очаквате конструктивно осъществяване на плановете си.

Новолунието подчертава вашия сектор на източниците на доходи. Ако искате за започнете работа, бъдете находчиви. Личната инициатива ще е водеща. Не пропускайте възможности да бъдете забелязани. Периодът също благоприятства да преговаряте за финансовите си условия

Големият доброволец Юпитер от 03.12.2019 до 19.12.2020 ще премине през вашият сектор на комуникациите. Това ще е период, в който ще можете да увеличите контактите си. Ако имате интерес да изучавате нещо, ще можете да организирате времето си в него. Сатурн е в този сектор и сякаш общуването е сведено до материални неща или до работа. Контактите се осъществяват предимно по този повод. Юпитер ще разведри обстановката, въпреки че присъствието на Сатурн ще подчертава сериозността на връзките поне до края на декември 2020.

 

СТРЕЛЕЦ  Вие сте домакини на най-ведрото новолуние в годината. Можете да изграждате познанства и да изявявате себе си, както намерите за добре. Трябва да се грижите  за себе си, както физически, така и емоционално. Марс ще провокира до 2.01.2020 вашия сектор на скритите влияния, болестите, интригите. Ще бъде добра идея, ако не се доверявате и не участвате в тайни планове, които въвеждат други хора. Бъдете внимателни към здравето си между 22.11 до 27.11. Има предпоставки от нараняване.

Вашият управител Юпитер ще транзитира вашия сектор на финансите идващи от работа за времето от 03.12.2019 до 19.12.2020. Това ще е зоната, където можете да очаквате прогрес и развитие. В тази зона от две години се е настанил Сатурн, който не дава поводи за много оптимизъм. Може да идват награди за труда ви, но това не ви удовлетворява. Сега започва период, в който ще има повече пространство за действие и повишаване на доходите.

 

КОЗИРОГ   До края на настоящата година секторът на приятелите и обществените събития ще бъде мястото в картата ви, където ще вложите енергия. Можете да се посветите на обществена кауза или да решите да помогнете на приятел. Новолунието се случва във вашия сектор на неизвестното, интригите. Бъдете избирателни към кого проявявате състрадание. Възможно е да бъдете подведени или да бъдете въвлечени в чужда  история. Следващите две седмици бъдете внимателни относно това по какви въпроси ви търсят за съвет и помощ.

През 2020 –та вие сте любимците на съдбата, защото Юпитер ще е във вашия знак, като това започва на 03.12.2019. Това ще е период на глътка въздух, след като от две години насам търпите сериозността на Сатурн в знака си. Той ще премине временно в следващия знак Водолей за времето от 23.03 до 1.07.2020 и когато се върне ще остане до края на 2020, но ще бъде усещан само от родените в последните десет дни на знака и тези с асцендент и/ или Луна в Козирог след 20-ти градус. Когато Юпитер е в знака ви, е време за смели мечти. Човек е склонен по наивен начин да се впуска в авантюри, но вие имате нужда от това след толкова сериозност и съобразяване с рутината през последните две години.

 

 

ВОДОЛЕЙ  До края на декември използвайте възможностите, които се предлагат относно кариерата ви. Ще имате поводи да изявите себе си пред ръководството. Ако сте със свободна професия, ще имате нови цели и нови възможности за бизнес. Новолунието се случва във вашия сектор на обществените събития и приятелствата. Може да намерите подкрепа в амбициите си чрез приятели. Също така не пропускайте възможност да се изявите. Ще бъдете забелязани.

От 3.12.2019 до 19.12.2020 г Юпитер ще премине през вашия сектора на подсъзнателното, неизвестното, интригите. Този сектор също се отнася и до далечните пътувания. Може през следващата година да се посветите на вътрешното си израстване. Може да имате желание да пътувате с цел да посетите религиозни места или да предприемете пътуване, което да посветите на духовното си израстване. Сатурн е в тази зона от две години и ако сте в чужда страна, адаптацията едва ли е била лесна. През 2020 от 22.3 -1.-07 Сатурн ще бъде във Водолей, а окончателно ще напусне зоната, която ви създава чувство за изолация, от декември 2020.

 

РИБИ   До 03.01 ще посветите усилията си на планове свързани с пътуване до далечна страна. Също така този сектор отговаря и за юридическите дела. Ще имате инициативата да сключвате сделки и да уреждате планове с чужденци. Може да сте решили да проверите дали интересите ви са издържани юридически и да потърсите консултация с адвокат. Новолунието е във вашия сектор на кариерата. Това може да е момент, в който ще бъдете насърчен да поемете нова по-висока длъжност или във фирмата, в която работите, ще има „разместване на пластовете” и нов началник.

От 03.12.2019 за около една година Юпитер ще премине през вашия сектор на обществените събития и приятелите. Там от две години е Сатурн и от няколко повече – Плутон. Общественият живот не е най-оживения. Юпитер сега ще го освежи, но все още, поне до декември 2020, ще се усеща влиянието на Сатурн. За следващата година ще имате възможност да разширите кръга на познанствата си. Те ще са с практическа насоченост. Ще търсите контакти, които по-скоро да са ви полезни.

 

 

 

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *