Novolunie v Ribi

Новолуние в Риби на 23.02. Марс в Козирог.

Новолунията ни стимулират да поемаме нови задачи, хрумват ни нови идеи. Стимулират инициативата. Предстоящото новолуние на 23.02. има хармонични аспекти, но дръжте под око ретроградния Меркурий, който продължава до 09.03. Той може да забави или измени хода на реализацията на това, което сме предприели. Може да го започнем сега и после ….отново да го започнем. Да, неприятно е, когато трябва да се внасят поправки в първоначалната идея, но нека това не ви спира. Ако е възможно, сега избягвайте да подписвате договори, да давате обещания. Препоръчвам уреждането на формалности да го оставите след 31.03.

Марс влиза в Козирог за периода от 16.02. до 31.03. Той е машина, която задвижва волята и сектора през който преминава. В прогнозата за всяка зодия съм посочила кой сектор е това.

Този месец ще се върнем към събитията от декември 2019. На 26.12.2019. имаше слънчево затъмнение. По време на затъмненията протичат събития, на които не обръщаме особено внимание или въобще не знаем за тях. Действието на затъмненията е след месеци. Но ето, че на 22.02. /и в дните около него./ информацията ще дойде при нас. Ще свържем това, което сме пренебрегнали тогава и пъзелът ще започне да се подрежда. Затъмненията променят нещо съществено в сектора, който се намират. В прогнозата за всяка зодия съм посочила кой е този сектор. Аспектите през декември бяха хармонични. Сега също са хармонични. Новото, на което трябва да дадем път в живота волю-неволю, би трябвало да е в наш интерес. Разбира се, колкото повече близки аспекти в личната кърта има човек със слънчевото затъмнение, толкова повече ще усети влиянието му.

 

Сега ви предоставяме прогнозите в подкаст за всяка зодия. Приятно слушане.

Ако слушате през мобилен телефон натиснете „Listen in Browser“, ако не искате да инсталирате приложението.

ОВЕН  ♈

ТЕЛЕЦ
 

БЛИЗНАЦИ  
 

РАК
 

ЛЪВ 
 

ДЕВА
 

ВЕЗНИ  
 

СКОРПИОН    
 

СТРЕЛЕЦ
 

КОЗИРОГ  
 

ВОДОЛЕЙ
 

РИБИ 
 
 

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *