Новолуние в Дева. Марс дава енергия за силно начало.

ОВЕН   Новолунието се случва в сектора на работата. До 04.10. Марс ще е също в сектора на работата. Ще вложите много енергия да приложите плановете си. Много добър момент да се проявите като енергичен организатор, да заявите решителност в действията си. Ако си търсите работа това е добър момент да започнете. Ако нямате сега е много добър момент да започнете нова работа. Използвайте дори посредници и всякакви контакти, които имате, за да реализирате това, което сте замислили. В много силен период сте. Все пак, внимателно с документацията около 06.09. Ако подписвате договор изчакайте 4-5 дни.

Ако управлявате екип сега е много добър момент да им възложите нови задачи, да назначавате нови служители, да реорганизирате екипа си.

От друга страна това е сигнал да не пренебрегвате сигналите на тялото си. Има предупреждение за нараняване, пренатоварване.

 

ТЕЛЕЦ  Любовта може да ви отвее с това новолуние. В сектора на любовта ще е началото на новия цикъл Марс-Венера, които ще трасират взаимоотношенията ви за следващите близо две години. /ако не сте прочели статията, ето линк към нея /Марс съвпад Венера в Дева на 24-ти август./

Има една закачка с това новолуние – може за имате много вихрено преживяване, което да пламне, бързо да се развие, но да не е трайно. Също така да поизпразни джоба ви.

Ако работите в сферата със забавленията може да организирате или да участвате в събитие, което да ви струва много голям финансов ресурс. Стимулиращ момент за хора, които се занимават с изкуство и ще получат щипка вдъхновение от Нептун.

 

БЛИЗНАЦИ   Мястото, където живеете и най-близкото ви обкръжение ще е секторът от картата ви, където ще вложите цялата си енергия с това новолуние. Поне до 04.10. темата с дом ще е приоритетна. Дали ще е закупуване, преместване, нови планове къде и с кого искате да живеете – това ще са темите и с това новолуние, ако до сега не сте събирали смелост, сега искате да ги доведете до реализация.

За вашата зодия /и асцендент/ това е годината на партньорствата. Едни ще сключват работни съдружия, други ще се обвържат трайно с любовната си половинка. Това новолуние е ще провокира темите на дом и партньорството. Може вие или вашия т партньор да ви постави ребром въпроса как смятате да продължавате. Може да се появи конфликт кой как си представя бъдещето на отношенията ви. Няма да проявявате тактичност в това отношение.

 

РАК  Новолунието ще стимулира общуването и комуникациите ви. Ако сте писател, блогър, журналист или въобще практикувате някаква професия обвързана със съобщенията сега материалите ви ще са в десятката по темата. Също така, ако сте в търговията, много силен период до 04.10. за нови контакти и създаване на нови клиенти. Не пропускайте възможност да създавате нови контакти, да се представяте, да се запознавате. Не се доверявайте на сляпо на информацията, до която ви се предоставя.. Може да дойде до вас непълна, поукрасена, изкривена. Проведете собствена проверка на това, което получавате.

 

ЛЪВ  В работната сфера идват нови задачи. В дългосрочен план Уран е в процес да носи в професията ви новини и ето че сега двете теми се кръстосват по хармоничен начин. При вас може да се появи възможност в работата или да ви възложат задача, която е била тема ноември -декември 2018. Или ваш предишен началник ще се присети, че може да работите отново с него. При всеки случай, сега е добър момент да приемете работа. Може да е завръщане към нещо, което преди сте практикували или да работите с колеги, които са ви познати от предишна практика. Приемайки я или не, от март 2020 г ще имате нова визия за това, какво искате да се занимавате и дали това ви е достатъчно. Внимателно с какво се споразумявате около 06.09. – обещанията може да са много галени, но неприложими. Не се препоръчва за подписване, изчакайте три-четири дни.

 

ДЕВА  От всички знаци вие ще бъдете тези, които ще действате с най-голяма решителност. Новолунието се случва във вашия знак и ще искате да вложите цялата си енергия в нови начинания. Нови възможности се задават зад ъгъла – може да е работа или ново партньорство. Ще търсите промяна и по-добри позиции за себе си, ще търсите признание и утвърждаване. Добра идея е да съгласувате действията си у дома с близките си. Внимавайте с ангажиментите около 06.09. – това, което се обещава трябва да се подплати с договор. Изчакайте няколко дни, ако ви се налага да подпишете документ.

 

ВЕЗНИ   Това новолуние е заредено с много енергия, но вие може да не я разпознаете веднага. То се случва в т.нар. скрита зона на картата ви, вие там нямате влияние върху събитията. Ако имате възможност, вземете си почивка. Поне до 04.10. се опитвайте да щадите себе си, не провокирайте здравето си. Септември няма да сте с много високо ниво на енергия. Това обаче, няма да отмени събитията, които ще се генерират без ваше знание или намеса. Възможно е да сте част от плана на някой друг или с вас да не се действа директно. Така или иначе сега едва ли ще го заподозрете. Около 14.09. може да имате нов ангажимент в работата, който няма да ви бъде представен в истинския му мащаб, но финансово ще е напредък. Повече яснота и тонус ще дойдат след 28.09.

 

СКОРПИОН     Ако организирате или участвате в обществено събитие, можете да станете много популярен. Секторът на приятелствата, социалните дейности ще ври и кипи. Ако участвате в популяризиране на обществена кауза, тя ще стане популярна. Сега е момента да се забавлявате и да прекарвате повече време с приятели. Така ще е поне до 04.10. Периодът е много подходящ, ако се занимавате с медии или политика. Също така, ако за дейността си я практикувате през интернет, много подходящ период за лансиране на сайт.

 

СТРЕЛЕЦ  Вашият сектор на кариерата пламти. Дали сте назначен на нова работа или са ви повишили – направили сте лъвски скок в развитието си. При вас може да е дошъл професионален успех, който обаче или не е точно това, което искате или не е дошъл на  време.

Тези от вас, които не могат в момента да се похвалят с такъв напредък, все пак също ще имат своята възможност да направят своята крачка напред. Търсете възможност ръководството да ви забележи и да покажете колко сте енергични и готови да преследвате целите си. Поне до 04.10. това, което правите ще се забелязва. Юпитер вече е директен във вашия знак и ще ви напомни, че може в предишните месеци да е забравил да ви възнагради, но сега времето е подходящо. Той ще остане в знака ви до ноември 2019 и в следващите месеци родените между 04 и 21-ви декември ще получат закъснелите подаръци, които Юпитер носи със себе си.

 

КОЗИРОГ   Една от темите, които новолунието ще подкрепи са сключването на договори. Ако имате необходимост да уредите нещо юридически сега импулсът е много голям. Ще остане актуално при вас като тема поне до 04.10. В това отношение има един неподходящ ден – това е 06.09  или 3-4 дни около него. На 28.08. е много подходящо.

Тези от вас, които искат да повишат образованието си  сега могат да намерят подходящото учебно заведение. Става въпрос не само за висше образование, а всякакво обучение, което повишава квалификацията ви. Може да си изберете курс по чужд език.

Третата тема, която се отнася то този сектор от картата ви са далечните пътувания и чужденците. През септември отношения с чужденци ще се разширяват, ще имате инициатива и желание да разширявате контактите и възможностите си свързани с чуждестранни контакти. Използвайте подема, моментът е много силен.

Ако искате да водите съдебен спор, сега е подходящо да направите консултация или да изберете кой да защитава интересите ви. Но помпете, че за всякакви дейности по документи и устни договорки 06.09. не е подходящ ден за действие.

 

ВОДОЛЕЙ  Финансите ще бъдат главна тема за вас през следващия месец. Ако желаете да вземете кредит или да изберете застраховка трябва само да избегнете дните около 06.09. Периодът е много силен, ако искате да направите инвестиция. За родените от вас между 20.01. и 28.01 ще се върне тема свързана с мястото, където живеят. Желанието за инвестиция може да бъде дом, но по тази тема за сега въпреки желанието ще има малък застой. Тя ще бъде подновена с всичка сила след януари 2020 г.

Приятел може да прояви интерес към вашата инвестиция. Сега не е добър момент да включвате партньори. Темите между приятелите и вашите пари са в конфликт. Не давайте пари на заем на приятел и не взимайте от тях.

 

РИБИ  ♓ Новолунието се случва в сектора на вашите партньорства. До 04,10, създаването на нови трайни партньорства ще ви бъде приоритет. В сектора на вашата кариера има раздвижване – Юпитер вече е в директен ход и ако е имало застой през последните месеци сегашното новолуние оповестява подновяването на темата за преследване на вашите целиИма един недостатък около това новолуние – темите на партньорствата и кариерата са ви нехармонично поставени и вероятно ще се наложи с нещо да направите компромис. Разговори, интервюта, срещи , подписване на договори избягвайте в дните около 06.09.

Откритите врагове и конкуренцията не спят. Може да имате открит конфликт или да сте обект на враждебна обстановка за около месец и това да е във връзка с повишение в кариерата ви..

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *