Новолуние в Близнаци на 13-ти юни – време да научим нещо ново

Предстои моментът от месеца, когато искаме да уловим подема, който ни осигурява новата Луна. Този месец новолунието сключва квадрат с Нептун – аспект, който внася напрежение.

Нептун е управител на зодия Риби. Той символизира нашите сънища, вътрешния ни свят, духовните практики, висшата любов, а ако погледнем неговата неблагоприятна страна ще открием лъжата, скритите заболявания, измамите, пристрастяванията.

За зодия Дева и Близнаци- както слънчев знак, така и асцендент, е важно да знаят, че техния управител Меркурий на 15.06. ще сключи неблагоприятен аспект със Сатурн и в този ден трявба да избягват вземането на решения и даването на обещания. Това разбира се, важи за всики ни, но за тези две зодии е най-голяма сила.

На 26.06. започва ретроградието на Марс и това най-много ще се усети от зодиите Овен и Скорпион. Още от предстоящото новолуние те трябва да знаят, че това, което започват ще го постигнат по обиколни пътища и това, само защото не се съмнявам в целеустремеността им!

Не забравяйте да прочетете и знака на вашия асцендент.

 

ОВЕН  ♈ Идват новости около вашия дом. Ще посрещате роднини или ще получите съобщение за майстор, който искате да наемете за ремонт на дома ви. Внимателно, защото Нептун е в квадрат с това новолуние и предложението, което ще получите няма да е най-доброто. Идва ретрограден Марс. Ако ремонтирате – добре. Но, ако ще строите нещо ново отложете за септември. Всичко свързано с идеи около  конструкция на 15.06. няма да е добро като решение. Ако ви е възможно оставете плановете и стискането на ръце за 19.06. До тогава можете да намерите нови хора за работата, която искате да ви свършат.

 

ТЕЛЕЦ . При вас идва възможност за доходи от труд или допълнителна работа, предоговаряне на заплащане. Новолунието е в квадрат с Нептун и е възможно това съвсем да не отговаря на очакванията ви или приятел да се намеси по неподходящ начин и да ви подведе. Около това заплащане е добре да изчакате да видите какви подробности можете за разберете поне до 19.06. , но със сигурност трябва да прескочите 15.06. – това е петък. Просото помолете за кратка отсрочка и това ще ви се отплати.

Венера започва транзит през вашия сектор на дома и ще искате да обърнете повече внимание всичко, което би направило вашия дом по-красив, престижен и луксозен. Венера е ваша управителка, с преминаването тук през следващите 4 седмици ще изпразни портмонето ви за луксозни покупки. Ако търсите да закупите нов дом сега ще е момента да намерите нещо, което истински ви харесва. На 25.06. Венера прави квадрат с Юпитер и ако на този ден правите оглед хубаво разпитайте за състоянието на имота – възможно е в последствие да трябва допълнително финансиране. Също този ден /и ден-два около него/ не е добър за покупка.

 

БЛИЗНАЦИ ♊  Вие трябва да обърнете внимание на сръчността си. Това новолуние ви дава стимул, но може и да ви въведе в заблуда, защото е в квадрат с Нептун. Злоупотреба с алкохол, лекарства са нещата, на които също трябва да обръщате внимание.  Носете си удобните обувки, проявете търпение, през уикенда ако може не се претоварвайте. Този аспект бързо ще се разпадне, но белята ако стане ще има последствия за дълго време. Ако сте планирали нов проект, среща или подписване на документи оставете ги за 19.06. , когато Меркурий – вашият управител е в тригон с Юпитер.

Друго проявление на Нептун в това новолуние при вас може да бъде нови планове във вашата кариера или да разберете, че имате нов началник. Ситуацията е много неясна, така че просто изчакайте и също – ако позицията се предлага на вас, изчакайте до 19.06. за отговор.  Малко дни отстояние, но разликата в аспектите между планетите е голяма.

 

РАК . Вие имате да подготвяте документи.  Меркурий този месец транзитира през вашия знак и ще отмятате свършените задачи по списъка. Сега събирайте всички важни документи, защото следващия месец има слънчево затъмнение във вашия знак. Настоящото новолуние ще бъде във вашата „сляпа зона”, свързвайки два сектора, които имат отношение към далечните пътувания и чужденците. Има някаква неизвестност, която се акумулира в момента и ще я разберете след месец. Новолунието е в квадрат с Нептун и това, което произтича е извън вашето влияние.

 

ЛЪВ   При вас новолунието се случва в сектора на приятелите и обществените ангажименти. Квадратът на Нептун с новолунието свързва секторите на приятелствата с този на парите. Крайно НЕпрепоръчително е да давате пари на приятели този месец.

Венера през следващите няколко седмици ще преминава през вашия знак. Ще имате желание за покупки на луксозни вещи, за разкрасителни процедури – само внимавайте с процедури, които изискват някаква топлинна намеса, защото може да си причините изгаряне. На 25.06. Венера ще направи квадрат с Юпитер и вероятно ще се изправите пред голямо изкушение да изхарчите пари, които няма да са вашата най-разумна инвестиция.Ако планувате далечно пътешествие, датата на която трябва да купите билетите е 19.06.

 

ДЕВА  При вас новолунието се случва с сектора на вашата кариера и нови цели. Напрегнатият ъгъл, който сключва с Нептун указва да бъдете особено внимателни към новите възможности, които се изправят пред вас. Това е моментът в годината, в който ще бъдете изключително стимулирани да прогресирате, но има много голяма вероятност да сте подведени или да не разберете всичко, което в последствие де се окаже важно. Също така на ситуацията могат да повлияят партньор или конкурент.Ако сте планирали обществен ангажимент, добре е  това да стане на 19.06. Тогава Вашият управител Меркурий е в тригон с Юпитер и ще ви подкрепи в плановете за преговори, подписи, документи, обществени ангажименти.

 

 ВЕЗНИ ♎ Активния сектор при вас е този на договорите, чужденците, съдебните спорове, висшето образование. В някоя от тези сфери за вас предстои прогрес. Обърнете внимание, при подписването на договор, че Нептун е в квадрат с новолунието и това до голяма степен прави ситуацията неизвестна и е възможно очакванията ви да не са оправдани. В същото време Меркурий преминава във вашия сектор на кариерата и подготвя новините за следващия месец свързани с нея. Новолунието е голям стимулатор и ще имате желание с един замах да решите ситуацията, но е добре да изчакате до 19.06., когато Меркурий и Юпитер са в тригон – аспект, който благоприятства подписването на договори, уреждането на сделки.

Управителят на вашия знак – Венера ще навлезе в сектора на вашите приятелства и обществен живот. Следващите няколко седмици тя ще премине през знака Лъв и може да предприемете различни забавления с приятели, които обаче няма да бъдат много благосклонни към вашия джоб – на 25.06. се ограничавайте от скъпи покупки. Тогава Венера е в квадрат с Юпитер.

 

СКОРПИОН   При вас фокусът ще е свързан със сектора на вашите инвестиции, пари, сексуални влечения . Новолунието сключва неблагоприятен ъгъл с Нептун и трябва да обърнете повече внимание на кого се доверявате – както парите си, така и физиката си. Въпреки, че подозрителността е съществена черта на вашата зодия, този път трябва да пуснете интуицията си в ход. Проучете в по-големи подробности къде влагате парите си. Около това новолуние това е най-важното за вас. Същото важи с пълна сила, ако постъпвате на работа и договаряте заплата и позиция. Това новолуние е хлъзгаво.Дайте си време поне до 19.06., когато Меркурий и Юпитер ще са в тригон и ще имате повече яснота по въпроса. Ако сте планирали подписване на документи, добре е да го направите тогава.

Венера ще навлезе в зоната на вашата кариера и ще остане там няколко седмици. Ще можете да разчитате на протекцията на хора с високо положение. Това също така поставя вас в по-добри позиции.

 

СТРЕЛЕЦ ♐ Ако имате собствен бизнес ще има възможност за ново партньорство. Квадратът на новолунието с Нептун казва, че трябва по-добре да проучите тази възможност. Това партньорство няма да е такова, каквото ви изглежда на пръв поглед. Дайте си време и проучете. Добър момент да се ангажирате и да планирате документи или реализиране на сделка за 19.06., когато Меркурий и Юпитер с в тригон.

Това новолуние моментът, който ще стимулира разширението на вашата среда, ще ви свърже с нови хора, но трябва да ги проучите. Напълно възможно е да се появят хора които се представят за едно, а са съвсем друго.

Венера ще премине през вашия сектор на далечните пътувания. Добре е да планирате пътешествието и да купите билетите на 19.06.

 

КОЗИРОГ ♑  Ако търсите нова работа, това ще бъде възможност да намерите или започнете. Също така, ако имате подчинени ще има възможност да наемете персонал. Квадратът на новолунието с Нептун поставя много неизвестни пред вашите планове. Ако плановете ви са постъпване на работа, много добре проучете за какво място става въпрос, условия на труд. Възможно е в последствие това да се разминава значително с вашите очаквания. Същото важи, ако наемате персонал – проучете по-обстойно хората. На 19.06.има тригон между Меркурий и Юпитер и е добре, ако проучвате някого да оставите решението си за тогава.Венера ще премине през следващите седмици през зоната на вашите инвестиции и ще ви сърбят ръцете да изхарчите пари а нещо скъпо. Внимавайте с покупките ок. 25.06. Венера в  квадрат с Юпитер и може да се окаже, че силно сте надценили покупката. Особено внимателно, ако искате да купите кола – предстои ретроградие на Марс, което започва във Водолей, а този знак има отношение към техническите изделия, така че не е препоръчително. Оставете покупката след средата на септември.

 

ВОДОЛЕЙ ♒ Представителите на вашата зодия, които са родени в първата десетдневка, се чувствуват в приповдигнато настроение или се чувстват пришпорениТова е така, защото Марс преминава през вашия знак, но там ще обърне кръгом /образно казано/ и ще бъдем свидетели на неговото ретроградие за около два месеца. Новолунието, което предстои ще бъде във вашия сектор, който касае любовта, децата и забавленията и квадратът му към Нептун ще предизвика несигурност в някоя от тези области и скоро ще трябва да забавите темпото. Венера ще навлезе във вашия сектор на връзките там ще има големи обяснения следващите два месеца. Възможно е да започнете връзка с колега. Новолунието ще бъде повод за разговор, който ще предизвика подозрения и ще има повод за интрига.

 

РИБИ  ♓ Ако желаете да предприемете някакво начинание  в дома си или да направите покупка, това не би било подходящото време. Ще ви е необходима още информация, а и сега мнението ви може да бъде повлияно от странични фактори. Квадратът на новолунието с Нептун дава импулс, но той няма да бъде с правилните мотиви. Много е възможно да искате да купите или наемете жилище за дете или за да имате имате местенце, където да прекарвате повече време с любимия. Тези планове ще претърпят промяна много скоро.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *