Нептун ни омайва с пълнолунието на 2-ри март

Нептун ще има силно влияние върху пълнолунието. Той управлява водната стихия – тя намира своя път през препятствията, с упоритостта си заглажда ръбовете и достига целта си.

Не разчитайте на здравия разум около 2.03.

Тъй като пълнолунието има отношение към завършване на делата, наблюдавайте кое при вас ще стигне до завършек. Няма да е лесно. Преценката ще е замъглена, но отговорът ще дойде.

Ако сте планирали романтичен дълъг уикенд – започнете го на 2.03. Независимо дали се отнася за почивка или за флирт сега ще можете истински да се отпуснете. А този път ще си почиваме и в понеделник.

Ако имате обект на желание, който до сега не се е решавал да откликне на чувствата ви сега е момента да преборите защитата му. Разбира се трябва да изиграете малко представление. Откровението няма да ви свърши работа. Може да го/я помолите за помощ /не финансова/. Провокиране на съчувствие ще бъде добър ход.

Няма да ви бъде до създаване на организация. Импровизирайте. Понесете се с потока. В последващите дни може и на не можете съвсем да си спомните подробности от уикенда.

В дните около пълнолунието – влиянието се усеща ден-два преди и след него, не трябва да се изненадваме, ако сме свидетели на нервни сривове, смени на настроението, изпадане в крайности в поведението. Ако имате здравословен проблем или съмнение за такъв е добре да насрочите преглед – Нептун има отношение към скритите проблеми. Той може сега да се прояви или да напомни за себе си.

Нашите слабости ще бъдат атакувани, защото Нептун ще пребори с лекота защитата ни. Даже няма да се борим. Ще му се предадем доброволно.

В дните около пълнолунието спазването на организация ще бъде трудно. Ще закъсняваме, ще подраняваме, ще забравяме, ще губим, ще плачем, ще откликваме на чуждата болка повече от всякога.

Понеже Нептун управлява изкуствата, за хората, които се занимават с изкуство или някаква творческа дейност тези дни могат да намерят материал за техния вид работа.

Най-силно ще бъде влиянието за родените в Дева 30.08.-6.09., Риби 28.02.-5.03, Близнаци и Стрелец респективно в края и началото на съответния месец.

Не взимайте нещата твърде насериозно. Оттеглете се. Поглезете се. Уединението ще ви дойде добре. Изберете книга, телевизия, кино, театър и се насладете на сладката омая с която Нептун ни отнася в друг свят.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *