Меркурий и Уран внасят нетърпение и блестящи идеи с новолунието във Везни на 9-ти октомври

Предстои ни новолуние, което се управлява от Венера, а тя е ретроградна и е в Скорпион. Нашият ускорител – новолунието няма да ни даде енергията, на която обикновено се надяваме. Дръжте топката ниско. Любовните обяснения ще дойдат от неподходящ човек. Парите ще закъснеят да стигнат до получателя си, мотивите за действие ще бъдат меркантилни и както се казва  „Каквото и да ви говорят, трябва да знаете, че става въпрос за пари”.

Прочетете и знака на вашия асцендент.

 

ОВЕН   Новолунието във Везни е вашият момент в годината, когато връзките с другите хора ви стават приоритет. Как да продължите отношенията си – ще ги задълбочите ли, ще промените статусът им ли /до сега приятели, а напред нещо повече/. Става въпрос не само за интимни отношения, но и за работни, партньорски. Тази година това се случва под влиянието на ретроградна Венера и точно сега не е подходящо да търсите развитие на връзката си, въпреки че самото пълнолуние ще ви конфронтира с това. Много е възможно вашият мотив за промяна в статуса на връзката ви да е продиктувано от дълбока болка или от влияние на натиск или страх. Ако в настоящия период започнете любовна връзка, имайте предвид, че след 16.11. ще трябва отново да я променяте. А след 17.12. до голяма степен това, на което сте залагали за развитието й вече няма да е от значение.

 

ТЕЛЕЦ  Идва възможност за започване на работа или да дадете старт на ново професионално начинание. Вашата управителка Венера е ретроградна до 16.11. Предложението за заплащане, което ще получите или ако работите на хонорар, няма да е това, което ви се иска. Имайте предвид, че дори заплащането, което ви предлагат в момента да не е добро, настоящето новолуние е моментът в годината, когато е развръзката на тема работа. Така, че дори под очакванията ви, преценете дали поне временно не бихте били доволни от това заплащане. От ноември 2018-та до февруари 2019-та ще работите по стари, познати или временни задачи. След март 2019-та ще имате по-трайна представа за бъдещите си занимания. Това важи особено за представителите на вашата зодия родени в първите 5 дни на знака. Около започването на тази работа най-важното е да огледате подробностите в договора и обвързването ви със задачата, която ви се поставя.

 

БЛИЗНАЦИ   С новолунието идва възможност за нова любовна тръпка. Идва, но ненавременно. Венера е ретроградна и вероятно ще разберете за скритите чувства на някого. Може да се впуснете в авантюра, но тя ще е компенсираща, няма да се чувствате освободени и е временна. Много вероятно е връзката да е свързана с работата ви или да е на работното място. При това ще бъде и ограничаваща. Ще ви води само сексуалното привличане и материалният интерес. След 16.11. ще разберете повече за партньора си и едва ли ще ви хареса истината.

 

РАК  Идва ви идея, че трябва да направите нещо с дома си – да се местите, да го ремонтирате, да инвестирате. Ако ще го предекорирате, внимателно с избора на аксесоари. Венера е ретроградна и след 16.11. това, което сте решили сега няма да ви харесва вече. Или ще се окаже, че сте избрали аксесоари, които не си заслужават цената или не отиват с останалия интериор. Някои от вас ще предприемат преместване при партньор или ще решите, че за семейството ви има нужда от нов или собствен дом. Ще действате по принуда. Това решение ще е до голяма степен плод на натиск или принуда от обстоятелствата. Ако можете, отложете решенията си след 17.12.

 

ЛЪВ  Новолунието се случва във вашия сектор на кореспонденцията, комуникациите и кратките пътувания. Много е възможно да се наложи да говорите по стари и болезнени теми във вашия дом и семейство или просто разговорът да е неприятен и да ви донесе временно ограничение. Ако можете не дълбайте в стари теми поне до 16.11. Относно комуникациите – това касае също вещи като например телефон и компютър т.е. не е добро време да купувате нови. Не се доверявайте на електрониката. И понеже говорим за комуникация и общуване, една от темите в които не трябва да робите за разяснения по любовни въпроси. Оставете го това за след 17.12.

 

ДЕВА  Дойде времето на вашето „парично” новолуние. Сега обаче трябва да намалите очакванията си. Може да имате намерение или възможност да договаряте заплащане, но Венера е ретроградна до 16.11. и това означава, че това, което ще договорите ще е под изискванията ви. Може да имате ситуация, в която ще се наложи да преосмислите важността и мястото на хората във вашия живот или на определен човек. Един вид катарзис на ценности и качества.

 

ВЕЗНИ   Везнишкото новолуние се придружава от ретроградна Венера – управителка на знака Везни. Каквито и планове да имате, очаквайте придвижването им в забавен ход. Родените в дните около новолунието ще усетят белегът на ретроградието през предстоящата си соларна година – до средата на октомври 2019-та.

Това новолуние трябва да е мотор на вашите планове. Вероятно имате повод да преосмислите връзката, в която се намирате или да започнете нова. Имахте ли вече причина да ви се потвърдят съмненията в чувствата на някого към вас? Защото това също е обект от палитрата на ретроградната Венера – анонимните ухажори биват осветлени. Или пък към вас проявят интерес персони родени през 1926-та, 1928-ма-ма година? Възможно е във вашия дом да имате ситуация, заради която да действате като под ултиматум. Ще се наложи да предприемете действие, за да угодите на някого в къщи, което ще е във ваш ущърб. Вие сте майстори на това да пренебрегване собственият си комфорт, за да имат спокойствие тези около вас. След 16.11. Венера се връща в директен ход и можете да очаквате възстановяване на вътрешния си мир. Все пак Венера с целия си преход през Скорпион няма да ви е много комфортно. Тя излиза от Скорпиона на 8.01.2019-та.

 

СКОРПИОН     Новолунието се случва във вашия сектор, който има отношение към лечебните заведения, неизвестното, интригите. То прави напрегнат аспект с вашия управител Плутон. Ако тялото ви сигнализира, че има нужда от преглед не отлагайте прегледа. Сега е момента скритите неща да „работят”. Направете си дори профилактичен преглед – октомври по принцип с новолунието на който и градус да се случва е подходящият момент за това, отбележете си го. Тъй като ретроградната Венера се намира във вашия знак Скорпион може да ви хрумне идеята да предприемете някаква промяна по външния си вид – това не е препоръчително, особено, ако са промени по лице или глава. Ако след лоша подстрижка просто не се харесвате, то след хирургична намеса може да имате сериозни, трайни негативни последствия както за външния си вид, така и за здравето си.

 

СТРЕЛЕЦ   Приятелите и обществените ангажименти ще бъдат обект н вниманието ви. Възможно е приятел да ви поиска пари – много лоша идея би била да му ги дадете. Неговите мотиви ще са абсолютно скрити за вас и ако го попитате директно по-скоро ще ви излъже. В никакъв случай не ставайте гарант по негов финансов ангажимент. Ако планирате обществено събитие, очаквайте да ви излезе по-скъпо от планираното.

 

КОЗИРОГ   Новолунието се случва във вашия сектор на амбициите и професионалното ви издигане. Ако имате възможност за повишение на позицията във фирмата, където работите, ще трябва да жертвате нещо. Много е възможно да стане на цената на приятелство. Ще бъдете облагодетелстван вие пред колега, който има същите очаквания., а и ви е приятел. Също така може да ви дойде идея как да се развивате професионално в бъдеще, евентуално смяна на работа или ново ръководство във фирмата ви. Ако не се касае за кариерата ви, то сте пред прага на важна нова цел в живота ви и пак става въпрос за нейната „цена”. Сатурн и Плутон са във вашия знак Козирог и вие сте с план, предприемате следващата стъпка в живота си – независимо дали приятелите ви разбират, подкрепят или не.

 

ВОДОЛЕЙ  Марс преминава вашия знак. Сърбят ви ръцете нещо да предприемете. Някои от вас ще потърсят съветване с адвокат по съдебен спор, който искат да предприемат . Много е възможно това да е във връзка с ваш работодател. Друга тема, която се отнася към това новолуние са далечните пътувания и връзките с чужденци. Възможно е да се наложи да предприемете пътуване до далечна държава. Казвам „наложи”, защото новолунието е в напрегнат ъгъл към Плутон – затова нещата са по-скоро по необходимост, а не заради удоволствие.

 

РИБИ   Инвестиция, която искате да направите, й сякаш е дошло времето. Мммда, но не съвсем. Венера е ретроградна. Тази инвестиция може да излезе солена или в бъдеще да се окаже, че няма смисъл от нея. Много добре трябва да четете договора, ако си давате парите. Ретроградната Венера е във вашия сектор на юридическите дела и може да ви доведе до съдебно търсене на парите ви или просто да не е във ваш интерес.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *