Венера в Овен и новолуние в Телец на 5-ти май

Венера вече разгаря страстите в огнения знак на Овена. Нетърпението и дързостта  ще имат своето развихряне с идващото новолуние. Още преди да е настъпило, на 3-ти май ще имате желание да утвърдите позицията си, да направите правилния избор и да изтъкнете себе си. Не забравяйте, че това желание ще го има и опонента ви.

Лунациите са „вятъра под крилете ни” и затова ги очакваме с нетърпение. През месец май ще ни зарадват с хармоничните си аспекти. Предстоящото новолуние на 5.05. и пълнолунието на 19.05. ще ни улеснят в прилагането на плановете ни.

 

ОВЕН   До 15.05. в стомаха ви ще прехвърчат пеперуди. Ще сте ангажирани с това да развивате личните си връзки, ще искате да прекарвате повече време с любимия човек. Също така ще имате желание да подредите доходите си. Може да се интересувате от по-добро заплащане, ще обърнете внимание, ако ви предложат нова работа. Това новолуние е особено подходящо, ако сте започнали или планирате да започнете нова професионална задача. Тя ще има стабилна перспектива и може да ви даде възможност за изкачване на кариерната стълбичка. Предложението може да дойде ненадейно или пък да се заемете с дейност, която преди не сте упражнявали или на позиция, която е напълно нова за вас.

 

ТЕЛЕЦ  Тези от вашата зодия, които са родени в началото на  знака вече усещат присъствието на Уран в знака им и обновлението, което тази планета носи със себе си. Това новолуние ще отвори възможности да експериментирате, да правите нещо ново. Ще имате желание да разширите кръга си с  хора, които са различни от вас, които не срещате всеки ден. Ако се занимавате с медии, това новолуние е много подходящо за това – не отказвайте присъствие в медия, използвайте всякакви средства за комуникация. Ще бъдете забелязани от нестандартни хора. А нищо чудно самите вие да започнете да работите за някаква електронна медия. До 16.05. ще се занимавате с уреждане на доходите си и потенциална нова работа, ако това е желанието ви момента.

 

БЛИЗНАЦИ   Новолунието настъпва в „сляпата зона” на картата ви. Това е сектор, който има отношение към неща, които протичат извън полезрението и знанието ви, има отношение към интригите, болничните заведения.. Изглежда сте на път да разнищите голяма тайна. Хубавото е, че новолунието е хармонично аспектирано и каквото и да разкриете няма да е нещо, с което да не се справите. До 15.05. ще сте много „нахъсани”, ще режете въздуха с нож. Сега ви е подела голяма енергия. Ще имате възможност да уредите финансови дела дори изневиделица да се окаже, че нещо с парите не се случва по вашия план. Може да се наложи да помогнете финансово на  човек, който не е в добро здраве и има нужда от вашата подкрепа.

 

РАК  За тези от вас, които са ангажирани в обществената сфера или организират събития, работят в медия или се занимават с благотворителност идва идеален момент да осъществят свой план, който да бъде забеляза от много хора, да повлияят на обществото. С действията си да намерите много съмишленици, ще получите голяма обществена подкрепа. Това новолуние ще ви донесе популярност.

В приятелската ви среда ще има обновление на приятелства, има възможност да попаднете в среда със странни хора или с такива, които не предполагате, че може да имате нещо общо. Това новолуние ще донесе голямо обновление в приятелския ви кръг. Каквито и чудаци да срещнете около новолунието това няма да ви навреди.

 

ЛЪВ  Новолунието се случва в сектора на вашата кариера. То е хармонично аспектирано и въпреки, че Уран внася хаос това, което ще се случи няма да ви навреди. На работното ви място ще има новини около ръководството на фирмата ви. Възможно е да имате нов управите или нов ваш пряк ръководител. Също така, ако самият вие имате амбиции този нов ръководител може ад сте самият вие.

Това новолуние ще ви даде нова насока. Ще си поставите нова цел. Ако имате нужда от промяна в живота се сега ще видите възможностите, които се откриват пред вас. Хубавото е, че новолунието е хармонично аспектирано и това няма да ви наруши рутината и ежедневните задачи.

 

ДЕВА  Ако имате деца вероятно обсъждате бъдещото образование на детето си или правите вече съществените стъпки около организацията на това. Това новолуние има отношение към пътуванията в чужбина и може плановете ви да са свързани и с това. Ще възникне някаква нова идея, нова възможност. Ще бъде много конструктивна и ще може да я реализирате. Новолунието е добро и ако имате план да водите съдебни дела, да ангажирате адвокат. Тези от вас, които има амбиции в професионалното си поприще имат още две седмици да ги уредят. В тази връзка са и мислите ви относно по.добри доходи.

 

ВЕЗНИ   Новолунието ще насочи вниманието ви върху вашите финансови проекти. То е хармонично аспектирано и ако планувате инвестиция за дом, това е подходящ момент да изберете форма за заплащането й. Това новолуние ще начертае нови планове за ваши източници на доходи, може да получите наследство или това да са пари, които ви ги издължават. Дори сега да нямате предвид да купите имот или да инвестирате под друга форма, сега е възможно да ви дойде идея как да управлявате парите си  в бъдеще. Също така е възможно да се окаже, че ще разполагате с финанси, които не подозирате или сте намерили нов източник на финансиране. Възможността ще дойде изненадващо и от място, което не подозирате.

 

СКОРПИОН  Новолунието ще даде начало на значимо партньорство за вас. Може да намерите съдружник в работната сфера, да започнете общ бизнес. Имайте предвид, че Уран през следващите 6 години ще преминава през вашия сектор на партньорствата и едни ще издържат, други – не. Уран ще внася своето обновление и е важно да знаете, че вашият партньор ще има нужда от пространство и лична свобода. Повече за Уран в Телец тук -> Уран в Телец. Прогноза за Везни, Скорпион и Стрелец.

С това новолуние партньорът ви ще ви изненада. Може да ви е приготвил предложение за брак. Новолунието е хармонично аспектирано, така че едва ли ще се дърпате много какво и предложение за съдружие да ви направят.

 

СТРЕЛЕЦ   Ако търсите работа, това новолуние ще донесе добри новини за вас. То е хармонично аспектирано и очакванията ви ще се оправдаят. Ще бъде някак неочаквано, внезапно, но не мислете, че ако дадете бърз отговор, то трябва да е необмислен. Действайте спонтанно. Това е шанс.

Ако управлявате екип, може да наемете нови колеги. Ще има някаква промяна, който ще въведете или която ще се наложи да направите бързо, но това ще е само в интерес на работата. В рутината на деня ще се появи някаква нова възможност. Възползвайте се от нея.

 

КОЗИРОГ   Новолунието се случва сектора на картата, който има отношение към забавлението, децата и любовта и в някоя от тези области ще се наложи бързо да промените плановете си. Новолунието е хармонично аспектирано, така че както и прекроите графика, ще бъде за добро. Сега е добро време, ако правите опити да имате дете те да ви донесат успех. Някои от вас неочаквано ще намерят любовта. Може да дойте от човек, за който не подозирате да има чувства към вас или да е се срещнете на неочаквано място.

 

ВОДОЛЕЙ . В семейството ви ще се появи нов план – къде да живеете, с кого да живеете. Ако в пановете ви попада преместване или закупуване на жилище, дните около новолунието са много подходящи да изберете такова, което да се чувствате добре в него или да го купите Възможно е с партньора ви да обсъдите необходимостта да имате собствен дом. Това новолуние е хармонично аспектирано, така че каквото и да решите ще стигнете до едно практично решение. Тази идея може да не е нова, но сега изведнъж обстоятелствата да наложат да се адаптирате към новата обстановка бързо.

 

РИБИ   Това новолуние е много добро за създаване на контакти. Ако се занимавате с писане или работите в медия може да издадете материал, с който хората да ви видят в нова светлина и да изненадате всички. Използвайте това новолуние, ако искате  да уредите документи, ако събирате някакви книжа. Ако до сега сте опитвали и не сте успявали, направете нещо различно – това ще е и доброто влияние на Уран, който носи новостите със себе си. Ако планувате пътуване по работа или за удоволствие ще се натъкнете на непредвидени обсдтоятелства, но пътуването ще мине успешно и може да направите контакти с хора, които не подозирате, че ще ви изненадат положително. Сега е време да се запознаете с хора, които имат иновативно мислене. Ако търсите съвет или консултация, тази която ще се окаже добра за вас ще е такава с нестандартно решение или подход. Заложете на новостите.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *