КАКВО СА САБИАНСКИТЕ СИМВОЛИ?

С оракул Сабиански символи можете да задавате въпроси, на които на случаен принцип изтегляте един градус от зодиака, с който интерпретирате отговора, който търсите. Това е безплатно мобилно приложение за андроид телефони и таблети, което можете да изтеглите в тук или в Гугъл Плей.

На неизвестна дата през 1925г. Сабианските символи /или популярни още като сабиански знаци/ виждат бял свят в парка Балбоа, Сан Диего, Калифорния. Те са резултат от съвместната работа на Марк Едмънд Джоунс – изтъкнат астролог и езотерик и Елси Уилър - медиум.

Историята започва през 1923г, когато Марк среща Елси. Тя е човек с будна мисъл, но е със сериозно увреждане на гръбнака и е в инвалидна количка. В течение на година тя става последовател на Марк и се издържа като медиум. Заради заболяването си тя е имала много ограничен поглед върху света и това ограничение по-късно ще определи ролята й в създаването на Сабианските символи – сбор от 360 отделни картини, всяка съответстваща на всеки един градус от зодиака /12 зодии х 30 градуса = 360/.

За събитието Марк приготвя 360 /колкото са градусите в зодиака/ бели карти, на които на гърба им е записан градусът на всеки зодиакален знак. Решил е предварително да раздели сесиите на четвъртини. На самите сеанси една четвърт от картите се разбъркват интензивно и се изтеглят в произволен ред. Всяка карта е поставяна с лицето надолу /зодиакалният градус изписан на нея е бил надолу/ пред Елси и тя съобщава картината, която вижда чрез медиомичната си дарба.

На никой от тях не е било известно за кой градус от зодиака е била съответната визия. Марк записва даденото от Елси описание върху всяка карта.

Според Марк Едмънд Джоунс думата „сабиански” произхожда от Месопотамия и е свързана с посвещение в тайно братство.

Свалете Оракул сабиански символи и ползвайте безплатно от Гугъл плей или просто сканирайте приложения QR код