Астрологичен календар за месец февруари

Ето важните дати за февруари, които си заслужава да отбележите в календарите си:

 

2.02.   Венера и Уран работят в синхрон, за да имате положителна емоционална  изненада. Това може да е свързано с внезапно започнала любовна връзка или с изненадващо любовно признание. Също така в този ден може да получите пари от неочакван източник.

3.02.  Денят е подходящ за уреждане на формални въпроси. Ако имате да подписвате  документи, договори насрочете този ден за сключване на сделката. Тъй като се пада неделя, понеделник в деня на новолунието, също ще е под влияние на аспекта.

4.02.   Новолуние – предстои статия

7.02.   Шефове и висшестоящи ще бъдат предразположени да проявят своята  добронамереност. Ако планирате разговор с по-горно йерархично ниво от вашето това е денят, в който трябва да го направите. Вашата популярност ще се увеличи. Този ден също е подходящ, ако провеждате кампания, в която искате вашата  дейност да бъде популяризирана и забелязана. Също е подходящ за сключване на договор.

9.02.   Денят е подходящ да проявите нов подход в мислите и действията си. Ако искате да опитате нещо ново или да представите нова идея дори да изглежда странна, това е денят да го направите. В този ден заобиколете познатите пътища. На този ден е важно да не губите индивидуалността си. Да покажете нещо уникално свое качество.

10.02. Марс, Уран и Луната се събират в последните градуси на Овен сякаш Уран не иска незабелязано да излезе от тази зодия. И ще бъде така. В този ден търпението и тактичността няма да на преден план. Тази комбинация планети ще създаде условия за скандали, невъздържано поведение, инциденти с машини.

12-13.02. Марс и Уран са в съвпад и ще провокират отново написаното по-горе.

14.02.  Денят на влюбените ще протече под вибрациите на Марс и Уран, които ще провокират силен индивидуализъм. Планетата на любовта Венера ще набляга на  прагматизма и лоялността. Би било добре да си оставите „пространство” помежду си, ако искате връзката да не пострада от този аспект.

18.02. Денят не е подходящ за романтика, но ако сте планирали да действате прагматично и оставите сантименталността на странна, решенията ви ще са правилни.

19.02. Пълнолуние – предстои статия

22.02.  В този ден не взимайте крайни решения, не се договаряйте, не давайте съгласие. Денят провокира алчността и измамата. Ще се дават обещания, които няма да могат да се изпълняват. Измамите са в апогея си. Не подписвайте договори. Даването на устно съгласие също е договор от гледна точка на астрологията.

23.02. Този ден е добър да поощрите нечий талант. Денят също е добър за заниманията 

с изкуство и за изявите пред публика. Ако детето ви се занимава с някакво изкуство направете така, че да стане забелязано.