Как да използвате хубавите аспекти между планетите до края на месеца

Няколко дати, на които да обърнете внимание. Аспектите са за кратко, но ако имате планети в тези градуси, ще усетите попътния вятър, който осигуряват те.

18.05.

Добър ден за избор на покупка. Ако ще инвестирате сериозна сума това е добър ден да направите огледи на това, което искате да купите.

 

19.-20.05.

Тези от вас с асцендент или планети от 1 до 4 градуса Телец и Рак /това са родените в първите 4-5 дни на тези зодии / ще получат приятна изненада – хубав подарък, внезапно разкриване на любов, неочаквано уреждане на парични дела, сполучлива покупка на луксозна стока или идея за разкрасяване, която много ще ви допадне дори и да ви промени.

 

25.05.

Този ден е подходящ да търсите причините на скритите неща за вас. Ако искате да проведете разпит под формата на разговор и да стигнете дълбината – това е денят! Ако се интересувате от финансиране на ваша дейност, това е ден в който да разберете подробностите, дори такива които при други условия биха укрили от вас. На следващия ден Венера е в опозиция на Сатурн и може да поохладите страстите си около финансирането или партньорът ви да не е във възторг, затова преди да предприемете нещо, оставете уикендът да мине /26.-27.05./.

 

26.05.

На този аспект най-много ще се радват тези, които имат планети /или асцендент/ между 15-19-ти градус на Скорпион, Козирог, Риби, Телец, Рак и Дева. Това ориентировъчно са родените между 3-то и 8-мо число на месеците от споменатите зодии /за по-сигурно трябва да си проверите картата, защото през различните години датите се разместват/.

Добър де н за избор на далечни пътувания, благоприятно за театрален и артистичен бранш – всякакви творчески професии. Ако имате проект, представете го на тази дата. Ако ви хрумне идея да напишете музика или книга, непременно си я запишете. От нея ще излезе нещо много значимо, което ще добие популярност. Този аспект подкрепя големите мечти.