Пробуждане с новолуние в Овен на 16.04.

Скоро ще изпратим бунтаря Уран от вироглавия Овен, но като за последно ще ни накара да дадем газ до ламарините, защото ще е в съвпад с новолунието.

Това новолуние ще се почувства в по-голяма степен за родените в знак Овен, Рак, Везни и Козирог, условно, от 13-та дата до края на зодията, също така, ако имате асцендент в тези зодии около 20ти -30ти градус.

Най-характерното за Уран е неговата непредвидимост и точно такова новолуние ни очаква. Дано да обичате изненадите и прочете също зодията на вашия асцендент.

ОВЕН Началото на вашата кариера...или нейната промяна. Първа непозната стъпка в област, която е нова за вас. По „висините” във фирмата, в която работите се прехвърчат искри и така ще бъде поне до 16.05., но вие сте застанали в нисък старт. Ако сте със свободна професия ще дадете начало на нов проект, вероятно с хаотично начало, но проекта ще добие по-голяма яснота след март 2019-та. Ако приемате ангажимент до края на април, внимавайте какво обещавате – Меркурий все още е ретрограден. Може в последствие да изберете едно предложение пред друго.

ТЕЛЕЦ Изневиделица ще се появи нова информация.. Ще разкриете тайна. Може новата ситуация да изисква консултация с адвокат. Тези от вас, които имат желание да живеят в друга държава ще се наложи бързо да опаковат багажа и за заминат. Новините от чужбина ще искат бързо решение и адаптацията там няма да е много лесна. Извън вашето обозрение се случва нещо, което ще ви се разкрие.

БЛИЗНАЦИ При вас до 16.05. основна тема ще заемат финансовите ангажименти. Марс ще провокира силно този сектор и с аспектите, които образува ще настоява за неотложност. Това новолуние ще донесе новина свързана с приятел или обществено събитие, с което ще се ангажирате. Меркурий ще продължава да е в зоната на вашите социални контакти и може разговорите, които ще ви се наложи да водите да не са най-дружелюбните.

РАК Обрат в решения касаещи бъдещето. Смяна на началник? Или вашият партньор отдавна очаква да вземете решение за общото ви бъдеще? Защото ще трябва да го направите. Марс ще броди из вашия дом на партньорствата до средата на май, а там са се наместили Сатурн, Плутон – все едни такива белобради мъдреци, които уж ни учат на нещо, но ние го усещаме като натиск. По-късно през юли-август Марс отново ще се върне и ще настоява за това какво ще е бъдещето на връзката ви. Дори сега да не ви се дава отговор, да знаете, няма да ви се размине. Тази година много от плановете, или пък защо не изненадите, ще са свързани с новина за дете и това може да се окаже крайъгълният камък за това как да продължите бъдещето си. Уран напуска зоната на вашата кариера през май и най-голямото предизвикателство ще бъде поставянето на нова цел.

ЛЪВ   Работата налага рутина. Ако назначавате или обучавате персонал, положението ще се облекчи след 16.05., когато ще имате възможност да вдигнете за кратко глава от дневните задачи. Новолунието попада във вашия сектор, който касае далечни пътувания, договори, образование. Новината ще пристигне неочаквано и ще трябва да предприемете действие – някои ще купуват самолетни билети до далечна дестинация, други ще подписват важни договори. Само четете дребния текст, че влиянието на ретроградния Меркурий още ще се усеща. Девети дом има отношение и към висшето образование и е възможно сега да направите своя избор за бъдещата си професионална реализация и да изберат в кой университет да се насочите.

ДЕВА   При вас във фокус ще бъдат инвестициите ви. Вероятно ще изкочи възможност за скъпа покупка и ще търсите банкова информация. От 7 години Уран се намира във вашия осми дом на финансите. Това е последната изненада, която ще ви поднесе преди да го изпратим в Телец, а там за вас ще оживи обществените ангажименти. Тази година Юпитер „осветлява” договорите, кратките пътувания, отношения с роднини и съседи. Това новолуние може да стимулира нов договор . Вероятно някое от децата ви създава напрежение и ще му отделете повече внимание.
За други на любовния фронт има раздвижване. Марс стимулира напрегнати разговори с партньор. Те ще отшумят след 16.05., но след месец отново ще бъдат тема.
Ако сте в сферата на изкуствата, също графикът ще е напрегнат, но Марс ще стимулира интерес и активност. Ще трябва да се съобразявате с хора, които ще налагат мнението и влиянието си.

ВЕЗНИ   Това е последното новолуние, около Уран, за вас в дома на вашите партньори, както професионални, така и лични. С ретроградието на Меркурий от последните седмици сте преброили тези, с които ще преосмислите взаимоотношенията си. Вашият дом е другото място, което напоследък изисква вашето внимание. Марс върви, чУпи и трОши. Ще го потърпите още малко до 16.05., но после юли-август наистина може да се наложи ремонт. Управителката на Везни – Венера в момента транзитира Телец и може да ви зарадва с дребни суми, които ще ви изненадат приятно – това до 24.04. След 16.05. и последващите месеци ще имате нови идеи и възможности за парични приходи. За Везните родени от 16.10. до края на знака това новолуние може да е доста напрегнато и да се отрази по непредвидим начин. Просто Уран няма как да бъде режисиран, но пък може да донесе неочаквано запознанство. Венера в момента е в Телец и в този смисъл защо пък не любов. Това може да не се хареса на семейството ви – Марс, Сатурн и Плутон във вашия 4-ти дом създават напрежение. Но тази връзка по един или друг начин ще се характеризира със своята нестандартност. Ако сте решили сега да им представите половинката си, реакцията няма как да я предположите.

СКОРПИОН   Ще има неочаквана възможност за започване или промяна в работата. Дори да не планирате промяна, тя ще ви пресрещне. Няма да имате много възможност за промяна на условията. Този път трябва да се съгласите с по-висшестоящите. Около новолунието и Меркурий /управителят на вашите финансови дела/ ще върне директния си ход, но преди 3.05. няма да виждате добре финансовата перспектива. Ако е възможно дайте си време да проучите поне какви са истинските финансови перспективи.

СТРЕЛЕЦ   Март и Април са напрегнати месеци за вашите разплащания. Сатурн ще дисциплинира сметките ви през следващите две години. Ще ви се иска да се отпуснете, защото новолунието ще стимулира дома на вашите забавления. Трудно ще ви се получи или ще се охарчите повече от планираното. Възможно е децата да ви изненадат с нови сметки за плащане. Изведнъж са се сетили, че нещо не са ви казали през няколкото седмици ретроградие на Меркурий.
На любовния фронт също ще има непредвидени събития. Може половинката в стремежа си да ви изненада, да постигне обратен ефект – нали Меркурий се обръща директен.

КОЗИРОГ   Нова ситуация у дома. Уран напуска сектора, който през последните години внася неизвестност там, където живеете и семейството ви. Вероятно на изпроводяк на Уран ще намерите вашето кътче, където наистина да се чувствате у дома си. Ако сте планирали обновление на дома или преместване, това е вашето време. Около вашето Слънце в Козирог ври и кипи, Марс ви дава енергия, за да покажете вашата решителност и конкурентноспособност и препятствията, които ви се изправят са ви равни по сила. Това е година, в която трябва да обръщате повече внимание на приятелите си не за друго, а защото от тях ще дойде най-голямата подкрепа. Не я отказвайте, ако ви я предложат. След 16.05. напрежението ще спадне. Предстои ретроградие на Марс приз юли и август, част от което ще засегне също и вашия знак. Ще имате възможност за пренареждане на плановете, но ще трябва за известно време да се оттеглите и да премислите по-нататъшните си планове.

ВОДОЛЕЙ   Неочаквани новини. Може да ви се наложи набързо да направите кратко, непланирано пътуване. Ретроградния Меркурий е бил причина, ако сте променяли краткосрочните си планове няколко пъти през последните седмици. Венера транзитира сектора на вашият дом и семейство и можете да имате повод да съберете роднините, за да им съобщите неочаквана за тях новина. Новолуние в комбинация с Уран не може да се каже в каква посока може да е новината. Извън вашето обозрение се развиват процеси, които са извън вашия контрол. Така ще е поне до 16.05. През Юли и Август отново ще имате повод да настроите интуицията си и да се огледате за заговорници. Това няма да е време, в което да ги разкриете. През май влиза в телец – секторът, който управлява вашият дом. Там ще бъде зоната на основните промени през следващите 8 години.

РИБИ   Да видим вас как ще ви изненада урановото новолуние...А-ха! Ще бръкне в джоба ви! Непланирано харчене на съществена сума пари, но не би трябвало да ви натежи за дълго време. През последните седмици ретроградния Меркурий е разбъркан финансовите планове. Може да ви се иска да върнете стока, която сте купили. Тази година Юпитер ще ви направи пътешественик и може да сте купили билети, които сега искате да пренасочите. Освен далечните пътешествия, същия сектор управлява договори и юридически услуги. Подходящ момент да наемете или смените адвоката си, да се посъветвате за договор. Сатурн минава вашия сектор на обществени ангажименти, но в момента и Марс е там. Дали пък нямате причина да се отдръпнете малко от общественото внимание. Малко, малко...колко да е малко, за още две години. Вероятно има личности, с които не искате пътищата ви да се пресичат поне до 16.05.