Венера в Телец знае как да се грижим за тялото си от 31.03. до 26.04.

Венера в Телец - око да види, ръка да пипне. Така го разбира живота Венера в Телец. Всичко, което ни доставя удоволствие ще бъде на дневен ред през март и април. За този период ще ни е важно физически да изживяваме любовта. Приказки и обещания няма да свършат работа. Виж, подарък – може.

Ако се чудите как да преодолеете дистанцията с човека, който харесвате, работа ще свърши дори едно докосване на ръката.

Ако подготвяте любовна среща, в нея трябва да има всичко, което партньорът трябва да усети със сетивата си – вкусна храна, комфортна атмосфера, любимо питие. Проучете това предварително. Не е задължително да е нещо скъпо. Само трябва да е нещо, което обича и познава. Или нещо, което мама /му/ готви.

Това ще ви даде възможност не само да се сближите, но и да влезете под кожата му. На Телеца не му трябват сложни и комплицирани удоволствия или отношения. Спокойствието е нещо, с което можете да спечелите човекът, който искате да впечатлите.

Независимо дали става въпрос за лични или работни отношения е да уверите партньора си, че на вас може да се разчита, например...завинаги. Ако искате да извадите на някого душата с памук докато Венера е в Телец, трябва да го уверите, че нищо няма да се промени, че всички детайли са известни и няма да има никакви изненади.

Ако предмет на отношенията е работата ви, главното, което трябва да подчертавате е изгодността на предложението ви, ниските разходи, че всичко е предвидимо и предварително планирано. Даже, ако вече сте проигравали тази ситуация, можете да дадете пример с това, че предложеният сценарий за действие от вас вече е дал добър резултат по друг повод.

Също така, ако търсите за себе си някаква възможност – без значение в каква сфера, търсете пример, който вече е дал добър резултат.

На 7.04. е подходящ момент да се „бетонира” изгодна сделка, да обсъдите заплащане, да проверите какви неизползвани ресурси /и като пари и като познанства/ има, за да се възползвате или да намерите работа. Преровете кошчето на неизползваните възможности. Ще има добър резултат.

На 11.04. ще имаме благословията на звездите да намерим любовта или да прекараме романтичен ден. Възможно е да се обади старо гадже /може и да е старо на години :D / или да чуем „да знаеш, аз преди 10 години колко влюбен бях в тебе!”. Ех, ще извадим старите чувства от нафталина.

На 12.04. използвайте своята артистична страна. Ако ви предстои среща с любим човек или представяне на продукт пред клиент, организиране на събитие, нагласете се! Добрият външен вид, грим, прическа, осветление ще помогнат. Можете да организирате обяд или вечеря и да разчупите атмосферата. Добър ден за хора, които се занимават с музика, театър, кино и всякаква артистична работа.

На 17.04. Венера в Телец ще покаже всичките си слабости. Няма да ни е много до работа. Трудно ще мобилизираме работните си планове. Денят е подходящ за разпускане. Ден на разточителство. Ще сме склонни да изхарчим голяма сума пари, да сме небрежни с парите и да прекалим с ядене и пиене. Силно препоръчително е около тази дата да не сключвате договори, да не взимате и давате пари на заем. Ще се заплати много висока сума за нещо, за което не си струва. Разбира се, ако сте в сферата на търговията и имате клиент, който иска да купи бисквитка в огромна, лъскава опаковка – това е моментът да му я продадете.