Юпитер и Нептун са „закваската“ на осъществените планове с пълнолунието на 29-ти май 2018

Пълнолунието в астрологията се свързва със приключване на план,  дейност. Това пълнолуние ще позволи с лекота да теглим чертата.

В същото време Юпитер и Нептун са в тригон и работят за нашия успех на 25-26.05. Аспектът бавно ще се разпада, но тъй като се случва около пълнолунието някои от вас ще могат да се похвалят с реализиране на своя мечта. Ще можете с лекота да приключите сделка или да направите покупка, която ще ви радва много години напред. Също така, този аспект работи в полза на вдъхновението. Запишете идеите си, които ви хрумват. От тях ще излезе добра инвестиция, ако решите да ги реализирате.

На 1.06. ще се порадваме на още един благотворен аспект на планетите. Венера, Юпитер и Нептун ще са взаимно на 120 градуса и ще ни подкрепят отново в нашите проекти. Сам по себе си много рядък, хубав аспект, но няма да бъде съвсем Carpe diem /”живей за мига”/. Венера ще тръпне все още от опозицията със Сатурн /която, е на 27.05./ Също така следващите дни ще трябва премине и опозицията на Плутон. Луната също ще е в опозиция в този ден.

Каквото и да предприемете на 1.06. ще изглежда, че се е случило с лекота или дори случайно ви е провървяло.  Може би ще имате усещане, че трябва да жертвате нещо или едно идва на цената на друго. Ще спечелите нещо, но с друго ще трябва да се раделите. Това усещане  няма да бъде без основание, но имайте предвид, че рядко се появява такава конфигурация. Ако в нещо съзрете шанс, че се е появило пред вас – възползвайте се от него. Разбира се всяко нещо идва на своята цена, но пък е наша отговорността да уловим момента.

На 1.06. също така има още един хубав аспект – Марс тригон Меркурий. Ако имате планиран разговор, то това е точния ден. Думите ще попадат точно в целта. Добре е да си направите предварително план или сценарий как да го проведете, за да можете да кажете всичко, което сте си намислили.

Ето как всяка зодия може да очаква пълнолунието да се реализира при нея. Не забравяйте, че знака на асцендента ви също е значим.

 

ОВЕН  ♈ Приятни занимания във вашия дом. Ще имате желание да го освежите с нови аксесоари или с направо с ремонт. Може да споделите щастлива новина в семейството ви или вас да ви изненадат в къщи положително. Много от представителите на вашия знак ще разберат ще домът им се увеличава 😉

ТЕЛЕЦ . Благоприятен момент да предприемете кратко пътуване. Ще има възможност да приключите тема относно финансиране или да получите пари. Пълнолунието е много благоприятно за провеждане на преговори.

БЛИЗНАЦИ ♊  Пари, които сте очаквали, ще се появят. Вероятно за това ще трябва да приключите някакви отношения, защото пълнолунието засяга вашия сектор на партньорствата. Разговорът, който трябва да проведете във връзка с това ще премине с лекота. Това пълнолуние ще ви подейства насърчаващо. Марс ще побутне представителите на Близнаци родени в първите 10 дни на знака  да действат смело.

РАК  Този месец Венера минава през вашия знак и благоприятства да предприемете разкрасителни процедури. Също така помага за вашата популярност. Възползвайте се от аспектите и датите на които се случват. При вас пълнолунието ще акцентира темите за рутина, работа и подчинени, ако имате такива. Възможно е някой ваш колега да напусне или да се наложи да реорганизирате съществено в работата си.

ЛЪВ ♌ При вас пълнолунието подкрепя реализацията на любовните планове. Крайно време е да признаете чувствата си. Венера обхожда сектора на скритите страсти, но сега можете да ги разкриете. От друга страна можете да бъдете провокиран от обекта на вашите желания да го направите.

ДЕВА ♍ Ще вземете решение относно вашия дом – може да е ремонт, може да е решение за покупка, може да е решение за преместване. Не само дома, а и града. Тази година ще ви се движи напред-назад.

ВЕЗНИ ♎  Пълнолунието ще доведе до приключване важна кореспонденция. Ще трябва да вземете решение относно нея. Ако това е кореспонденция или разговор с чужденци, възползвайте се и организирайте разговорите по възможност на 1.06. Този месец е важен за вашата кариера. Венера е в сектора на вашата кариера до 13.06. Предстоят ви разговори, които касаят пари.

СКОРПИОН  Ще вземете решение по финансов въпрос. Може в къщи да се наложи спешен ремонт. Това, което се споменава в статията за хубавите влияния на планетите около пълнолунието до голяма степен касае вашата зодия. Родените между 3.11-11.11. ще имат възможност за реализиране на големи планове /ако си познавате хороскопа – родените през втората декада на знака/.

СТРЕЛЕЦ ♐  Ще се наложи да вземете решение, в което да сложите себе си за приоритет. Предстоят ви разговори с партньор – в работата или в семейството, където ще се наложите да направите избор.

КОЗИРОГ ♑  Ще приключите въпрос, на който отдавна търсите причината. Нещо скрито ще се разкрие. Това пълнолуние подкрепя разкриване на тайните. Това може да е свързано с работата или с подчинени, ако имате такива. Също така е възможно да осъществите далечно пътуване.

ВОДОЛЕЙ ♒ Тези от вас, които са родени в първата десетдневка на знака ще бъдат с приповдигнато настроение. Марс ще ги ръчка да действат. Но за кратко, защото той забавя ход и скоро ще е ретрограден. Ще имате желание да се изявите в обществото, да направите някой своя кауза обществено значима. Може проектът, който сте подхванали да изисква повече хора за приключването му.

РИБИ  ♓ Ще осъществите своя голяма цел. Ако това е свързано с кариерата ви – ще ви подкрепят. Други от вас ще разберат , че имат нов началник или че по върховете на фирмата ви има раздвижване. Пълнолунието е в синхрон с Марс, който се намира във вашия сектор на скритите неща и възможно някаква тайна свързана с ваша цел да ви стане ясна.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *