Юпитер в съвпад с пълнолунието на 30-ти април. Гребете с пълни шепи!

Пълнолунията са момент, в който събираме версИите и приключваме плановете. Ето за различните знаци в коя област е най-вероятно да се отрази този урожай. Ако си знаете рождената карта – още по-добре. Можете да видите там знакът Скорпион в кой дом попада и да разберете, в коя още област можете да се възползвате от това пълнолуние. Също така, би имало осезаемо значение, ако е в съвпад с планета във вашата карта.

Имайте предвид, че вече може да сте усетили действието му. Практиката показва, че то може да се прояви и седмица преди него.

За прогнозата има значение дали опеделени астроточки във вашата карта взаимодействат с тази лунация.

Не забравяйте да проечете и прогнозата за вашия асцендент.

ОВЕН  Ако ви дължат пари, потърсете ги. Също така, ако имате някакъв финансов план сега е момента за реализацията му. Периодът е добър за подписване на договор. Кратките пътувания носят удоволствие. Но, като ви знам какви сте бързи – вече сте свършили през изминалата седмица тази работа, нали?

ТЕЛЕЦ  Изясняване отношения с партньор – по работа или в любовен план. Ако ви предложат подарък – приемете го без задни мисли дори това да е под форманта на любезен жест. Може да получите предложение за заплащане на работата ви или предоговаряне на условия – приемете ги.

БЛИЗНАЦИ  Венера преминава през вашия знак и времето е подходящо да освежите външния си вид. Дръжте висок стандарт, защото ако очаквате новини от работодател, той ще е положителен. Може да одобрят ваш проект или най-накрая да ви пратят подкрепление. Хубави новини, ако търсите работа. Каквото и да правите свързано с работа, направете всичко възможно да го доведете до край.

РАК   Тази година ви е паднало купона на тече. Ще си намерите още един повод. От отсрещния знак Марс, Сатурн и Плутон ви гледат в упор. Е и вие ги гледайте! Партньор, който е по-възрастен или по-зрял може да даде едно рамо, но ще се чувствате задължен и вероятно ще направите голям компромис. Въобще, това е тенденция от 17-ти март. Ще продължи до 15.05., но после ретроградието на Марс през юли и август ще върне темите за разясняване в партньорския сектор. Ако сте в сферата на изкуства или забавления, важен проект ще се реализира. Това пълнололуние изпълнява за вас любовно желание. Разкрийте чувствата си.

ЛЪВ  Ще намерите желан дом или ще продадете такъв. Планове свързани със жилище ще се осъществят. Рутината в последния месец ви е затиснала, а Венера ви тегли към повече социални събития.

ДЕВА   Важна кореспонденция ще пристигне или желаното телефонно обаждане, което очаквате. Ако сте планирали кратко пътуване, ще е хубаво. Ще получите комплименти за постиженията си или просто началникът ще ви похвали.

ВЕЗНИ  Проект, който носи доход ще бъде осъществен. Ако сте в търговията – сполучливи сделки. Ако трябва да изявите таланта си, отзивът ще е положителен. Приятно пътуване в чужбина, а защо не и романтично изкушение по същото време – Венера ще ви подхлъзне. Уж само ще си говорите, а накрая ще клъвнете.

СКОРПИОН  При вас е джак пота от това пълнолуние! Бъдете смели, мечтайте смело. На път сте да осъществите много важен план. Ако търсите финансиране – ще бъде осъществено. Ако се наложи да пътувате за кратко, пътуването ще ви сте стори досадно. Брат или сестра също са дразнители или източник на напрежение.

СТРЕЛЕЦ  Вероятно ще пътувате надалеч. Тези от вас, които са в сферата на изкуствата ще бъдат най-доволни от проявлението на пълнолунието. Вашите пръсти по принцип са широки, но напоследък започна съвсем да се усеща. Сега усилията ще се отплатят.

КОЗИРОГ  Много работа се е натрупала напоследък при вас и все срокове, срокове, срокове. Ще осъществите планове, които са свързани с обществена изява или такива, които ще ви донесат популярност. Ще бъдете особено важен за приятелите си в този момент. Проектите на вашия партньор се разрастват, а вие не желаете да отпуснете въженцето. А сега е и много вероятно да ви кожи, че иска дете.

ВОДОЛЕЙ  Ако имате големи планове за повишение – сега е моментът да се осъществят. Важен момент за вашата кариера. Ще си спечелите силни скрити врагове. От 17.03. сте обект на интриги. Това до две седмици ще приключи, но юли и август ще се завърне с нова сила.

РИБИ  Намирате желан университет. Приключвате успешно съдебно дело. И имате нови планове за пътешествия. У дома стените имат нужда освежаване и защо да не понапазарувате, за да го разкрасите допълнително?

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *