Юпитер в съвпада с новолунието в Стрелец на 7-ми декември

Ето едно новолуние, което ще ни окрили. Ще ни даде ентусиазъм и вяра да действаме. Но заслепени от еуфорията може да се получи ефект на слон в стъкларски магазин.

Това новолуние е в съвпад с големия добротворец Юпитер, а той влезна в Стрелец и ще остане там една година. Тази зона или тема от хороскопа ви ще ви интересува дългосрочно. Това новолуние до голяма степен ще подчертае зоната, която ще е приоритетна за вашият успех до ноември 2019-та.

Когато четете за рождената ви зодия, не забравяйте да прочетете и знака, в който се намира асцендентът ви.

 

ОВЕН    Новолунието отваря страницата в сектор отговарящ за юридически дела, висше образование, далечни пътувания и сключване на договори. Каквото и да започнете сега, то няма да отшуми за няколко седмици. Ако подпишете договор той ще има дългосрочна перспектива. Ако решите да започнете съдебно дело – също. Предупреждението за вас се съдържа в „скрития ъгъл” на картата ви. Възможно е без вашето подозрение дори, да бъдете въвлечен в дългосрочна интрига и скритите ви врагове ще бъдат събудени. Особено внимавайте обръщайте на това грижливо да пазите вещите си и да не се увличате в прекалено авантюри, хазарт и лекомислена храброст.  Ако подписвате договор върху него ще окажат влияние обстоятелства, върху които вие не можете да влияете, ще ги неглижирате. Отбележете в календара си 21.12.2018 – много добър ден за подписване на договор.

Ако на преден план излиза далечно пътуване – сега ще се чувствате еуфорично, но там на място няма да чувствате комфортно и ще трябва да се съобразявате с ограничения. Пазете вещите си!

Всичко зависи от личната ви мотивация и устременост и ако смятате, че цената на това си заслужава, ще бъдете убедени, че тези жертви дългосрочно ще ви се отплатят и известен дискомфорт си заслужава.

Родените от вас в последните 3 дни на зодията ви, са на полуамбреаж да дадат мръсна газ към следващата цел. Още малко време ще се иска за това. Март.

 

ТЕЛЕЦ  Ако ви сърбят ръцете да направите дългосрочна инвестиция, помислете пак. С това новолуние Юпитер ви дава подем, дава ви нови хоризонти. Настроението е приповдигнато. Не е препоръчително да имате в настоящия момент финансови ангажименти в приятелския кръг. Ако бъдете подканени от приятел да давате пари на заем или да инвестирате в негов бизнес – разучете повече за неговите мотиви и защо се е насочил към вас за тази цел. Не е препоръчително да давате пари на заем на приятел, нито да установявате в този момент дългосрочно партньорство. Ако сте с професия в артистичните среди, ще имате възможност за изява, но тук вниманието и успехът ще са зависими от това какво искате да вложите, за да „платите” за достъпа си то тази среда. Радостни финансови новини очаквайте на 21.12.

 

БЛИЗНАЦИ   Вашите партньорства – професионални или лични са в подем. Вероятно сега ще възникне идеята у вас за брак или дългосрочно обвързване. Моментът също е назрял да направите открито предложение. Ще искате да имате дългосрочен ангажимент с вашата половинка и сега ще сте готови да пренебрегнете недоразуменията, които в друг момент са ви се виждали препятствие. Темата за партньорствата по принцип е водеща за вашата зодия до ноември 2019-та. Можете да вземете бързо, емоционално решение и после да се чудите как да го съчетаете с другите ви задължения. Е, вие сте изобретателни. Ще намерите начин. Като, че ли главното в момента е да го съчетаете с вашите цели, които идват от развитието на вашата кариера или с друга ваша задача, която ви е също толкова важна, колкото и човека, който е до вас. Как ангажимент с партньор ще се впише в новите ви планове? Това решение ще протече през призмата на вашият план в професионалното ви развитие и как искате да видите живота се през следващите 12 години.

 

РАК   По повод работата ще имате нова възможност. Ако не работите, сега можете да намерите работа /или да започнете/, която е в голяма компания. Това е най-добрата ви възможност от много време насам. Дори може да получете няколко предложения и да се наложи да избирате. Изборът трябва да съобразите с договора, който ви се предлага. Най-голямото предизвикателство за вашата работа ще дойде от договорните ангажименти, което трябва да поемете. Сега ви води еуфорията но в бъдеще ще установите, че нещата не са представени по правдоподобен начин.

 

ЛЪВ  Идва едно любовно новолуние. То акцентира зоната във вашата карта, която отговаря за забавленията, флирта, любовта и децата. Ще имате повод да почувствате пеперуди в стомаха си. Ако имате дете, ще имате повод то да ви зарадва.

За тези от вас, които отдавна искат да имат дете, но имат репродуктивен проблем, сега ще има голяма възможност планът им да се реализира чрез оперативна намеса.

А доколкото тези, които са просто влюбени – възможно е партньорът да не откликне веднага на вашите сексуални потребности и да имате някакво разочарование в това отношение. Но това е само началото. Юпитер през следващите 12 месеца ще стимулира вашата зона в картата, отговаряща за любовта и ще имате още възможности да опознаете човека до себе си. Сега адреналинът и очакванията ще са много високи и ще ви убегнат важни неща, които в последствие ще се окажат важни. Любовта може да дойде от човек от вашата приятелска среда, на когото много държите.

 

ДЕВА   План, който е свързан с вашия дом – закупуване на имот, преустройство ще получи живот. Престоят на Юпитер в Стрелец следващите 12 месеца като цяло ще подкрепят вашите планове в това отношение и точно с това новолуние те ще получат най-голямата си „засилка”. Ще решите, че сега или никога трябва да намерите решение на този въпрос.

Разбира се , може да се окажете, че вашият дом има нужда от разширение, защото ще имате нови членове в семейството.

Идеята за вашият дом ще бъде провокирана до голяма степен от вашият партньор. Следващите 4 месеца можете да прекроите финансовите си планове няколко пъти. Юпитер носи оптимизъм, но после може да ви се стори, че сте действали припряно и не е трябвало да бързате. Важното е, че това новолуние ще ви въодушеви да разрешите въпроса с дома си и къде да живеете. Следващите 12 месеща ще бъдат съсредоточени в подобряване на дома ви.

 

ВЕЗНИ   Този месец ще имате възможност да използвате потенциала, който ви дават общуването, кореспонденцията, контактите. Следващите 12 месеца ще бъдат подкрепени вашите планове, ако са свързване с писане, медия, общуване. Ще имате възможност да разширите кръга на познанствата си и ще общувате предимно с млади хора. Ако сте с професии свързани с писане, говорене и търговия ще имате голямата подкрепа на Юпитер и в това отношение предстоящото новолуние ще ви бъде от огромна полза.

Ако до сега се искали да се свържете или не сте имали достъп до някаква информация, опитайте отново. Ако са ви трябвали документи, сертификати, разрешителни и не сте ги получили или намерили – пробвайте отново. С Юпитер през следващите 12 месеца във вашия сектор на комуникациите ще имате достъп до информацията, от която имате нужда.

Използвайте контактите си – ако искате да разговаряте с някого, да ви обърнат внимание, да представите свой проект, да се свържете с даден човек – сега е момента.

Във връзка с работата си ще имате провокация и тук предупреждението е, че Юпитер развързва езиците, но вие ще трябва да се въздържите. Дръжте топката ниско и ако е необходимо си прехапете езика в подходящия момент.

 

СКОРПИОН  Настоящото новолуние предоставя пред вас възможност за подобряване на източниците на доходи. През следващите 12 месеца това ще бъде основна тема за вас, но ето че още с предстоящото новолуние ви се предоставя възможността да реализирате такава възможност.

Обектът на любовния ви интерес няма да ви даде много спокойствие и ще иска да знае къде се намира личната ви ранглиста.

Също така трябва да прецените кое е истински стойностно за вас и да не бъдете провокиран от лесни източници на печалба. С това новолуние темата за парите ще бъде до някъде провокирана и от възможността такива пари да дойдат и от хазарт, например. Преценете къде е границата на забавлението и къде на зависимостта. Като цяло, с това новолуние на изпитание ще са „стойностите” във вашия живот. Много добър момент за предоговаряне на заплата, повишение.

 

СТРЕЛЕЦ   Вие с Юпитер, без Юпитер винаги сте с нови смели идеи и така или иначе човек да тича срещу вас не може да ви стигне. Ето, че идва новолунието и веднага е позиционирано близо до току-що влезлия Юпитер във вашия знак. Значи, това не е обикновено новолуние. Това е вашият личен дирижабъл!

Основният проблем тук е как да останете във връзка с реалния свят. Ще имате достатъчно време през предстоящите 12 месеца да реализирате плановете си, но точно сега се иска да не губите мяра. В това отношение някой във вашия дом ще има ключово значение. Трябва да прецените доколко вашите нови планове са в съответствие с тези на хората, с които живеете. От вашия дом ще има ситуация, в която ще мислите, че ви саботират. Има предпоставки за авария в дома ви.

 

КОЗИРОГ   Планувате ли далечно пътуване? Проверете далечните дестинации. Купете билетите. Зоната, в която се случва това новолуние е доста противоречива – хем можете да ви изпрати на далечно пътешествие, хем може да се окаже, че истинското пътешествие е вътре във вас. Някои от вас ще предпочетат Юпитер да потенцира духовната им сфера. През следващата една година ще направите пътешествия хем навън, хем вътре в духовния ви свят.

Внимателно как боравите с инструменти. Обърнете внимание на сръчността си. Може заради невнимание да се наложи да търсите помощ. Дръжте под око личните си вещи. Може да станете обект на интерес на хора с ловки пръсти.

 

ВОДОЛЕЙ  През следващата една година Юпитер ще разшири вашето влияние и приятелския ви кръг и ето че още със самото новолуние ще се възползвате от благотворното му влияние. Ако сте свързан с обществения живот и се борите за кауза, то тя ще получи своето внимание и ще стане популярна. Ако планирате събитие в приятелския ви кръг можете, ще направите нещо забележително, за което дълго ще се говори. Вашият знак е много подходящ за политическа кариера и сега може да ви се отдаде да започнете работа свързана с обществения сектор.

Приятелите ви ще ви окажат съдействие, ако имате нужда от такова. Ще получите подкрепа от висшестоящи или ако се занимавате с политика ще получите обществена подкрепа. Можете да получите достъп до хора, които са на високи позиции или да попаднете в „кръг”, до който до сега не сте имали достъп.

Има един открит въпрос, обаче за средствата, които ще използвате. Може грубо да се намесите в интересите на хората, за да постигнете целта си.

 

РИБИ   Марс минава през вашия знак и ви подканва да действате. Точно сега не е върховата мобилизация на силите ви, но ще имате възможност, която се случва веднъж на 12 години. Около дните на новолунието ще бъдете невнимателни и несръчни. Затова без излишни геройства с ползването на инструменти, ако не искате да се нараните. Новолунието се случва във вашия сектор на амбициите и кариерата. Ще имате възможност да се възползвате в тази област от благотворното влияние на Юпитер веднага. Може тази възможност от вас да изисква да направите някаква жертва. Преценете дали си заслужава.

––-

„Мисли. Вярвай. Мечтай. Рискувай.“ * – Уолт Дисни

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *