Юпитер в Стрелец от 8-ми. Новолуние в Скорпион на 7-ми ноември

На 8.11. посрещаме големия добротворец Юпитер в Стрелец. Това е супер новина за Стрелците и тези с такива асценденти. Случва се веднъж на 12 години. Използвайте възможностите, които ви се предоставят. Дори да си мислите, че „обикновено не правите такива неща“.

Скъпи читатели, заедно с прогнозата за новолунието, обърнете внимание и на прогнозата за транзита на Юпитер в Стрелец и това как всяка зодия да се възползва от щедростта му. За всеки от нас Юпитер ще донесе допълнителен стимул да развиваме определен сектор от картата си и в този сектор за около година ние ще постигнем най-съществените си резултати.

От 16.11. до 6.12. Меркурий е ретрограден. Ще се върнете към стари разговори, стари сметки. Не са препоръчителни дългосрочните инвестиции.

 

ОВЕН   С това новолуние можете да сложите начало на ваш финансов проект – ако в рождената ви карта Меркурий е ретрограден, сте „имунизирани” от небрежността му. Останалите, моля  да почакат до средата на декември, освен ако това не е отдавна взето решение.

Венера, като сигнификатор на парите, все още е ретроградна и вероятно нещо няма да е както е първоначално замислено и в последствие ще трябва да се променя, но аспектите на това новолуние са само хармонични и възможността ще дойде лесно.

В сферата на връзките и партньорствата ще имате дежавю. Ще се върнете към стари чувства, стари гаджета, стари страсти. През ноември Уран ще се върне отново във вашия знак, за да остане там до февруари 2019-та и тези, които са родени в последните 3 дни на зодията ще усетят, че идва последния шанс да променят на скорост нещо в живота си. Ще върнете към теми, които са ви вълнували през 2017-та и първата половина на 2018-та и ще разберете, че до март трябва да вземете ключови решения, ако искате да промените статуквото.

Юпитер навлиза във вашия сектор на висшето образование, юридическите дела и далечните пътувания.  възползвайте се от него в някоя от тези сфери.

 

ТЕЛЕЦ  Пред вас е новолунието, което ще раздвижи сърцето ви. Аспектите му са хармонични и това благоприятства планове, ако искате да се свържете с хора, които харесвате. Управителката ви Венера е все още ретроградна и в този смисъл това показва, че контактите ще са по-скоро с хора, които вече познавате или са ви поне известни на вас. Новите запознанства ги оставете след 16-ти ноември. Периодът е благоприятен за завръщане към стара дейност за известно време, но после тя ще отстъпи място на нещо ново. А новото в цялата си пълнота ще дойде след март 2019-та. През следващите 4 месеца Уран ще престане да ви бута напред – назад в ежедневието ви, така че малко ще си починете. Тъкмо сте подхванали нещо, а то се оказва временно. От май до сега само сте маркирали идеите си. Истинската перспектива ще я видите от март 2019-та.

Юпитер преминава през следващите 12 месеца секторът на вашите пари, инвестиции и сексуални взаимоотношения. Ще развърже кесиите ви, но мислете в дългосрочен план дали можете да поддържате високия стандарт. Сексуалните ви връзки ще се увеличат.

 

БЛИЗНАЦИ  Моментът е добър да започнете нова работа. Аспектите на новолунието са хармонични и можете да използвате смело възможностите си. Така че прозвънете контактите си, напомнете за себе си. Ако ръководите екип и искате да възложите нови задачи или да промените отговорностите на подчинените си, направете го сега. Ретроградната Венера вече е във вашия сектор на любовта и флиртовете и можете да се върнете към стара любов или да се върнете към забравени забавления, но ще е за кратко. С каквото и да се захванете при това новолуние ще ви се отдаде лесно да го свършите. През следващите 4 месеца ще върнете в стара приятелска среда.

Юпитер през следващите 13 месеца ще стимулира партньорствата. Много от вас или вече плануват сватбата или ще вземат решение да направят семейство. Създаването на професионални партньорства също ще е много важно за вас. Дръжте едно око към Сатурн, който е във вашия сектор на парите. Професионалните съдружия са и финансово обвързани, а е важно дали можете дългосрочно да поддържате такова партньорство.

 

РАК   Новолунието приветства начинът, по който се забавлявате, така че планирайте нещо в тази сфера. Но, ако организирате забавление, по-добре да не е в къщи. Ако искате да предприемете някакво обновление в дома си, направете го по-добре след средата на ноември. Ще направите инвестиция, за която в последствие може да не ви хареса или да ви струва прекалено скъпо. Родените от вас последните 3-4  дни на знака им предстои отново да преосмислят работните си планове и на къде върви кариерата им, кое в живота им е приоритетно.

Юпитер ще подкрепи вашите планове относно работата ви през следващите 13 месеца. Ако нямате работа, а искате за започнете /или дори да имате и да я смените/ можете да попаднете на желаното от вас място още със следващото новолуние на 7.12. Промяната в работата може да се отрази и като ви назначат нови сътрудници и екипът ви се увеличи. Ако имате здравословен проблем, през следващите 13 месеца Юпитер ще подкрепи нови възможности да го разрешите.

 

ЛЪВ   Отличен момент да купите или продадете имот. Новолунието е с хармонични аспекти и ако сте направили вече своя избор това е подходящ момент. Венера е ретроградна и се намира във вашия сектор на комуникацията. възможно е нещо да и убегне в разговора или когато тръгнете да подписвате документите да има някакво препятствие. Това едва ли ще обърка значително нещата, но може да доведе до отлагане.

През следващите 13 месеца Юпитер преминава през вашия сектор на любовните връзки, забавленията и децата. Време за купон и флирт. Ако имате деца, ще имате поводи за радост от тях. Ако нямате деца, а искате, Юпитер ще подкрепи вашите планове в тази сфера.

 

ДЕВА  Използвайте това новолуние да „събудите” контактите си. То се случва във вашия сектор на комуникацията, сделките, кратките пътувания. Ако искате да се свържете с някого или да проведете важен разговор, използвайте го. Ако разговорът ви е по повод работа или заплата предложението може да не ви въодушеви, но си преценете възможностите. Това новолуние е много силен импулс и друго предложение  скоро няма да има. Предстои ретроградие на вашия управител Меркурий и това в близко бъдеще ще ви забави.

Юпитер преминава през следващите 13 месеца вашия сектор на дома и семейството ви . Периодът е добър да купите желан дом, да се преместите или да направите инвестиция в имот.

 

ВЕЗНИ   Новолунието се случва във вашата зона на това, на което отдавате стойност на парите, които идват от заплата. Аспектите на новолунието са хармонични. Възможно е да се появи възможност за нова работа или да получите допълнително средства. Вашата управителка Венера е ретроградна и тъй като на 16.11. тръгва директна, е възможно да се откажете от досегашните си планове и да дадете приоритет на новата перспектива. Ако у вас зрее решение за ново начинание, би било добре да изчакате поне до средата на декември. Прилагането на новите планове ще е от март 2019-та нататък.

През следващите 13 месеца Юпитер ще стимулира комуникацията. Ще имате желание да общувате повече, да пътувате, да пишете, ще учите лесно нови неща., обкръжението ви ще е в младежка среда. Братята и сестрите, ако имате такива, ще ви подкрепят.

 

СКОРПИОН  Това новолуние ще бъде вашият най-голям импулс в годината, особено за хората, които са родени +/- 5 дни около него. То образува хармонични аспекти и ще ви донесе свежия старт, от който се нуждаете. Венера, която управлява вашите партньорства, може да донесе тайна афера, таен обожател и някой, на който мотивите не са ви съвсем ясни. Ако сте обект на нечий интерес, изчакайте поне до средата на декември, за да прецените дали този човек се представя по правдоподобен начин и да решите как да продължите с него.       

Преминаването на Юпитер през Стрелец през следващите 13 месеца ще ви донесе подобрение в заплащането. Ако търсите работа, в този период ще намерите такава, която заплащането да ви удовлетворява.

 

СТРЕЛЕЦ   От ноември 2018 до 2019-та вие ще сте щастливците на зодиака, защото домакинствате престоя на големия добротворец Юпитер във вашия знак. За това време ще имате подкрепата на звездите във вашите начинания. Отличен период да започнете да учите нещо ново, да предприемете пътешествие, което винаги сте отлагали, да започнете ваш проект, към който до сега сте изпитвали скептицизъм, да забременеете, да се влюбите, да се омъжите/ожените /Юпитер управлява договорите затова брак, а не просто съжителство/

Настоящото новолуние се намира във вашия сектор на скритото и неизвестното. Едва ли ще генерира някакви проблеми, с които да не можете да се справите, защото е добре аспектирано. Ако установите здравословен проблем /защото и това попада в сектора на  скритите неща/, ще намерите разрешение за него. За тези дни трябва да „дръпнете крака си от педала” и да го давате по-спокойно и дистанцирано.

 

КОЗИРОГ   Вашето приятелско обкръжение ще играе решаваща роля в дните около новолуние. Ако имате нужда от тяхната подкрепа, потърсете я. Също така периодът е много удачен, ако организирате събитие, или искате да представите свой проект и търсите съмишленици за него. Марс все още е във вашия сектор на парите и вие сте мотивиран да намерите по-големи доходи за себе си. Ето около това новолуние може приятелите ви да помогнат. Ако участвате в някакъв клуб по интереси, може там да бъде мястото, където да реализирате плановете си.

От 8.11. за около 13 месеца Юпитер ще мине през сектор, който е много противоречив. Ще бъдете стимулиране да пътуват, но може да се наложи да сте сами. Преходът му през тази зона ще развива събитията, които са извън полезрението ви и които ще запознат да се нареждат и да ви се изясняват след декември 2019-та.

 

ВОДОЛЕЙ  Повече от половин година работите усърдно, за да постигнете целите си. До септември в много от начинанията си удряхте на камък. Но от октомври насам нещата вече не са така. Усилията започват да дават резултат, макар и с цената да няколко „белега”. Това новолуние ще бъде мотора на вашата решителност. То се състои в сектора на вашите най-високи цели, на кариерата. Новолунието е много хармонично аспектирано и в тази област можете да получите своето удовлетворение – да ви повишат, да получите желаното назначение или да получите своята награда за усилията си.

От ноември 2018-та за една година Юпитер ще премине през Стрелец. Представителите на вашата зодия, които са родени за преследване на обществени каузи, ще имат възможност, която се случва веднъж на 12 години, да получат необходимото внимание, да намерят подкрепа на проектите си и да ги направят видими и значими за обществото. Приятелската ви среда също ще се оживи и разрасне.

 

РИБИ   Това новолуние подкрепя вашите планове за избор на образование. До голяма степен ще даде насока и каква ще е перспективите в професия ви, защото Юпитер ще стимулира вашите цели в тази насока през следващите 13 месеца. Някои от вас трябва да подписват договор, но предстои ретрограден Меркурий и това вече се усеща. В това отношение дори да го подпишете, може плановете ви да се забавят или в последствие да установите, че има формални неточности в договора.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *