Уран в Телец – прогноза за Овен, Телец, Близнаци. Част 1 от 4

Уран ще премине през Телец от 15.05.18 до април 2026-та с кратко излизане от знака от ноември ‘18 до февруари ‘19 . За всички големият Революционер ще донесе промяна.

Прочетете както прогнозата за вашия слънчев знак, така и знака на вашия асцендент.

 

Уран в Телец – прогноза за Рак, Лъв, Дева. Част 2 от 4

Уран в Телец – прогноза за Везни, Скорпион и Стрелец. Част 3 от 4

Уран в Телец. Прогноза за Козирог, Водолей, Риби. Част 4 от 4

 

ОВЕН   Уран напуска вашия знак и можете да разкажете на всеки ваш познат – Телец какво означава да преоткриеш себе или да удържиш да непоисканите изненади, които Уран поднася.

Уран влиза във вашия сектор на парите изкарвани с труд. Това ще бъде около 7 годишен период, в който основната област, която ще изисква постоянно да се напасвате към промените. В момента и до декември 2020 Сатурн се намира във вашия сектор на кариерата и той  ще работи в синхрон с Уран, така че освен да ви пожелая да си изиграете картите правилно, няма какво друго. Май 2018 до декември 2020 ще бъдат годините на най-важните промени във вашата изява или кариера. В този период е възможно да намерите допълнителен източник на доходи. Ще преосмислите, кое е истински важно за вас.

 

ТЕЛЕЦ  Вашият знак /или асцендент/ ще е този, който ще домакин на експериментите на Уран. Толкова неприсъщо за вашия знак ще е домакинството на Уран! Това обаче ще ви стимулира да откриете скритите си дарби, да преосмислите кое е истински важно за вас и кое не. Целият зодиак ще препърпи преоценка на ценностите. През тези години, разбира се и другите планети ще се движат. Ще облагодетелстват един сектор, ще рестриктират друг. Това което трябва да знаете е, че когато Уран излезе през април 2026-та вече нищо няма да е по старому. Уран ще изисква постоянно обновление и напасване..

В момента Юпитер е във вашия сектор на партньорствата и на брака. Ще остане там до средата на ноември 2018-та. Следващата половин година на много от вас ще се отдаде възможността да срещнете човекът, с който да живеете много години заедно или да сключите брак /това е тенденция от ноември 2017-та/. За други, сватбата вече ще е в календара. До декември 2020-та ще имате възможност да излезете на работа или на обучение в чужбина. Ако се заемете сега със съдебни дела ще срещнете пречки и забавяне. По тази тема ще имате развитие през 2020-та година.

 

БЛИЗНАЦИ  Уран напуска сектора на вашия обществен живот и навлиза в сектора на скритите врагове, далечните пътувания, скритите заболявания, духовния живот. В следващите години ще трябва да се научите да използвате интуицията си. Вие сте хитри и адаптивни, но ще трябва да включите нови способности в голямата палитра от умения,  които вече използвате. През изминалите 7 години Уран увеличи контактите ви, популярността ви, а сега е ред да отстъпите назад и да се занимаете с това, което е извън обозримия свят.

Сатурн ще пребивава във вашия сектор на финансовите задължения до декември 2020-та. В комбинация с преминаването на Уран в Телец трябва да обърнете повече внимание на източниците на финансиране на проектите си. Възможно е да се появят подводни камъни сред вас и подчинените ви или колегите ви докато тази година Юпитер все още е във вашия сектор на рутината /до ноември 2018/. Когато Юпитер премине за периода ноември 2018-ноември 2019-та във вашия сектор на партньорствата, както лични така и служебни, в живота ви може да навлязат хора със съвсем различна духовна нагласа и да променят до голяма степен и вашия вътрешен свят. Предупреждението тук е, че могат да се увеличат връзките с хора, които са със съмнителни мотиви. По принцип, водещо за периода ще бъде недоверието. Разбира се, водени от любопитството си, възможно е да се сближите и с хора, които не са добронамерени, но това ще бъдат години на изследване на вътрешния ви свят.

 

/Следва продължение/

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *