Уран в Телец. Прогноза за Козирог, Водолей, Риби. Част 4 от 4

Уран ще премине през Телец от 15.05.18 до април 2026-та с кратко излизане от знака от ноември ‘18 до февруари ‘19 . За всички големият Революционер ще донесе промяна.

Прочетете както прогнозата за вашия слънчев знак, така и знака на вашия асцендент.

КОЗИРОГ ♑  При вас предизвикателствата ще бъдат любовните взаимоотношения. Ще откриете, че постоянството няма да е ваша добродетел що се касае до любовните връзки. Връзките ще бъдат от типа събирания и раздели. Може също така да срещнете голямата си любов на необичайно място. Уран във вашия сектор на любовната тръпка не дава особена трайност, но пък може да се окаже, че вие имате нужда точно от такава връзка. Ще откриете нови забавления и ще станете палави. Може да имате връзка с човек с голяма разлика във възрастта – независимо дали по-стар или по-млад. Обикновено е по-млад. В момента Сатурн и Плутон са във вашия знак, но вие сте корави хора. С тях само и единствено кроите следващите си планове и налагате нова организация в живота си. Време е да се отпуснете и Уран ще ви предложи приятен хаос в сърцето ви. За други от вашия знак децата ще бъдат източник на изненади. Може да установите, че те притежават неподозиран за вас талант или просто в живота ви изведнъж се появява дете. А уж всичко беше така хубаво наредено. Тц, тц, тц!

 

ВОДОЛЕЙ ♒ Говорим си за Уран, вашият управител. За вас той е отредил да промените своят дом…или…да промените местожителството си…или направо да смените държавата, където живеете. Вашият дом ще претърпи промени. Можете няколко пъти до 2026-та промените стила му. Можете да поискате да поживеете някъде, където е малко вероятно да сте заобиколен от живи същества. В къщи ще ви е тясно и ще ви е терсене. Ще ви се иска да направите преоткриващо преместване и накрая ще разберете, че където и да ходите преместването и промяната са в главата ви. Винаги е било така. Вие сте щастливци!

 

РИБИ   При вас Уран се намества в сектора на вашите комуникации, братя сестри, роднини. Този сектор управлява и съседите – може да започнат да се сменят. Да знаете, че дори ремонтите на съседите имат край – те настъпват през април 2026-та. В момента Сатурн е във вашия сектор на обществения живот и приятелствата и малко ви е издърпал в миманса. Не ви слушат, не ви чуват.  Оказва се, че след като Уран е преминал вашия материален сектор, се е наложило да преосмислите някои приятелства. Те също са преценили доколко можете да им бъдете полезни. Сега ще намерите нови начини за общуване. Уран и Сатурн ще работят в синхрон и ще направите полезни контакти, а Сатурн показва, че може и стари контакти да се завърнат особено в периодите на ретроградията му. Може да започнете дейност свързана с комуникациите, с говорящите или пишещите медии. Ще получите един първоначален привкус през периода май-ноември, но по трайната тенденция ще бъде след март 2019-та.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *