Уран в Телец – прогноза за Везни, Скорпион и Стрелец. Част 3 от 4

/Продължение/

Уран ще премине през Телец от 15.05.18 до април 2026-та с кратко излизане от знака от ноември ‘18 до февруари ‘19 . За всички големият Революционер ще донесе промяна.

ВЕЗНИ ♎ С пълната си непредвидимост Уран влиза във вашия сектор на финансите, за да разбърка картите. Ще искате да правите инвестиции и ще имате също така нови планове за източници на средства. Това ще бъдат нови възможности. Може да решите да инвестирате във финансовия сектор или да вложите парите си в недвижимости и ще имате също така нови планове как ще изкарате още пари. До края на 2019 Сатурн ще подкрепя Уран. Обкръжението ви ще се запознае с вашата тъмна страна. Ще проявите интереси към окултните науки, ще станете по-страстни личности и ще експериментирате повече в секса.

 

СКОРПИОН ♏ Вие ще опознаете вашите партньори в нова светлина и ще включите в обкръжението си разни чудаци. Може дори да работите с тях. Понеже тази година е много благоприятна за брак и всякакви формално уредени отношения, е много вероятно изневиделица до ноември дори и да не сте планинари да създавате семейство, да го направите. Друга проява от преминаването на Уран през вашия сектор на партньорствата е,  че може да се окаже, че от настоящата връзка не сте доволни и искате повече вълнения и приключения. Можете да очаквате и обратния вариант – вашият партньор да ви каже, че има нужда от повече пространство. Имайте предвид, че Уран може да ви възнагради с такова, но дали накрая всичко няма да е на парчета? Един друг вариант е връзката да е дистанционна или просто той или тя да се наложи да пътува през повечето време. И на това ще му дойде края – през 2026-та година.

 

СТРЕЛЕЦ ♐ Мисля, че това ще ви допадне, доколкото така или иначе не ви свърта на едно място! Уран навлиза във вашия сектор на рутината, ежедневните задължения, подчинените. И ще обърне всичко това с хастара нагоре! Работата ще претърпи дефиниране. Не е казано, че ще я сменяте. Може да се наложи да я вършите по нов начин. Например – да е необходимо да се ползва технология, която до момента не познавате. Ще се наложи да учите нови неща свързани с ежедневните ви задължения. И това поне до 2026-та. Ако управлявате хора – ще започнете да наемате или по-млади. Но не се ограничавайте само с това. Хората, които ви се струват малко странни, също биха помогнали на бизнеса ви. Насочете съм такива, които могат да разнообразят вашия офис и ежедневие, дори и да изглеждат малко странни. Друго проявление на Уран в този сектор заниманията ви да са с временен характер или нещо, което подхванете в този период след 2026-та да се откажете от него.

 

Следва финал

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *