Уран аспектира пълнолунието на 22-ри декември и всичко отива изненадващо на мястото си!

С предстоящото пълнолуние по оста Козирог – Рак ще имаме възможност да приключим с идея или проект, да изпитаме плана си на практика. Това пълнолуние е хармонично аспектирано от Уран, който ще ни даде едно рамо и ще бъдем изненадани, че парченцето от пъзела „щраква“ на подходящото място.

На 21.12. Юпитер и Меркурий са в съвпад. Ако имате да уреждате договор, да направите сделка – това е моментът да го подпишете. Благотворно за всичко, което касае документи, формализиране. В зависимост от това в кой сектор от картата ви се случва, всеки може да се възползва по различен начин.

Започнете празниците по-рано, защото Венера и Нептун на 21-22.12. са в хармоничен аспект и са ви приготвили романтика, артистичност. Позволете си да ви поглезят и се отпуснете.

 

ОВЕН   Ще концентрирате усилията си да намерите решение свързано с мястото ви на живеене, с дома ви – намирането му, да се преместите или да закупите. Това може да е продиктувано от факта, че с любимия човек искате да имате повече пространство или очаквате появата на дете. Тези от вас, които са родени в последните 2-3 дни на зодията /или които имат асцендент на 27-30-ти градус/ им предстои да вземат последно решение как да променят живота си – Уран се връща в директно движение на 6.01.

В дните около пълнолунието – 20-22-ри декември биха били много добри, ако сте взели решение или сте подписали договор за реализация на плана ви. След 1-ви януари ще имате по-голяма яснота и по-голяма смелост в действията си. Тогава Марс ще навлезе във вашия знак и ще бъдете изпълнени с енергия.

 

ТЕЛЕЦ  Това пълнолуние ще донесе важна новина, ще ви помогне да се свържете с точните хора или да реализирате желан контакт. Много е възможно тези новини да са свързани с дома ви или с роднините ви. Уран ви е приготвил щипка изненада свързана с това съобщение. Кратките пътувания също са в този сектор. Може спонтанно да решите да направите пътуване на близо. Братята и сестрите също ще има с какво да ви изненадат. Не говорим за коледни подаръци, а за новини.

Вашата управителка Венера преминава през сектора на партньорствата и ви е приготвила ден за романтика, любов, глезене или разкрасяване на 21-22.12.

      

БЛИЗНАЦИ   Около това пълнолуние ще можете да видите ваш работен проект завършен. Моментът е добър, ако очаквате пари /да ви върнат или да ви заплатят / да си ги поискате. Въобще всичко, което касае заплащането ви и очакванията ви за заплата е добре сега да приведете в действие.

Вашият управител Меркурий на 21.12. ще направи съвпад с Юпитер – какъв по-добър момент да направите важно партньорство – независимо дали е работно или любовно. Този ден ще ви донесе реализирането на перспективна сделка, ако сте планирали такава. Една важна забележка – когато четете тези дати, имайте предвид, че астрологията ги маркира, но самото действие може да се състои и в дните около датата.

 

РАК  Връзките ви се водят от практичност и като че ли сега е момента да приключите една връзка или поне да очертаете границите кой до къде се простира в нея. Възможно е в работата да се наложат нови правила /това е тенденция още от новолунието на 7.12./ и сега да видите формалната им форма. Тези от вас, които са родени в последните 3-4 дни на зодията /или имат асцендент между 27-30 градус на знака/ са пред нова професионална възможност или нова цел в живота си, която между януари и февруари ще ги предизвика да направят необходимите действия, за да променят живота си.

Един пример колко добре работи астрологията: Ангела Меркeл, която е Рак и има съвпад Слънце/Уран на 25-ти градус на Рака подаде оставка от поста си председател на партията. Уран е сравнително далеч от точен квадрат със слънцето й, но последното му влизане Овен /ноември ’18 – февруари ’19 това е нейния сектор на кариерата/ сложи край на дългогодишния й пост.

 

ЛЪВ  Добра идея би било да с и вземете почивка. Да се отдръпнете. Любимият човек може да ви изненада с пътешествие. Не поемайте финансови ангажименти сега. Още през януари в рутината ви ще настъпят промени и ще изискват цялото ви внимание. Възможно е в работната ви среда колега или ваш служител да има планове за себе си, които да ви изненадат неприятно и да се наложи да променяте нещо в работата си, но това няма да го разберете сега. Това ще бъдат събития през януари.

 

ДЕВА  Вашият управител Меркурий ви е приготвил хубава възможност на 21.12. да подпишете договор, ако имате тава планове. Това ще промени плановете на цялото ви семейство. Те ще трябва да се съобразят с вас. Много е вероятно това да е възможност за нови цели в професионалното ви развитие или сключване на сделка за имот /това ще е важна тема за следващите 12 месеца./.

Пълнолунието от своя страна ще ви донесе възможност да се забавлявате на макс. Тази възможност ще дойде изненадващо. Във вашето обкръжение имате таен обожател, който ще ви предложи приятелството си, но всъщност става въпрос за интимни чувства.

 

ВЕЗНИ   Изпълнената Луна попада в сектора на вашите професионални и лични цели. Ще си направите равносметка. Ще вземете хладнокръвно решение как трябва да продължите напред. Много е възможно някой във вашето обкръжение „да ви бутне” напред или чрез посредник да получите предложение, което да промени плановете ви. Ще бъде нетърсено и непоискано. На 21.-22,12. е добър момент да подпишете документи свързани с работа. Ще имате възможност с кадифена ръкавица да уредите паричен проблем или ако става въпрос за ситуация в на работното ви място с лекота да я разрешите. Стратегия „умряла лисица” ще свърши чудесна работа да преодолеете препятствията.

 

СКОРПИОН  Моментът е подходящ, ако искате да проведете разговор в работата си с ръководител, ако сте чакали развитие и са се забавили с отговора. Около 21-22,12. такъв разговор може да мине дори непосредствено. Търсете приятелите в работната си среда. Те ще се окажат добри посредници. С пълнолунието ще имате дългоочаквана развръзка по тема, която касае по принцип развитието ви.

В личния живот, ако имате възможност, възползвайте се от дълъг уикенд. Ще бъде гарниран с романтика и разговор с партньора ви, който ще изисква вземане на решение и идея как ще продължи връзката ви.

 

СТРЕЛЕЦ   Периодът е подходящ, ако имате да подписвате важни документи, да уреждате сделки /21-22.12./. Уточняване на отношенията с партньор също ще е на дневен ред. Меркурий вече не е ретрограден , ще сложите картите на масата и ще се наприказвате. Ако сте решили да говорите на тема как връзката ви се вписва във вашите планове за кариера, направете го сега. Ще изясните, ако имате натрупани недоразумения или недомлъвки от последните месеци /Меркурий и Венера бяха един след друг ретроградни/.

Ще имате възможност да финализирате финансови взаимоотношения или да изясните с работодател вашето желание за подобряване на работните ви условия. Не очаквайте голям напредък. Приемете това, което ви се предлага В следващите две години заплащането ще се подобрява умерено, но пък работата и отговорностите ще се увеличават. Ще видите положителния резултат от усилията си след януари 2021 г.  Ако ви се предложи нов договор, не очаквайте звезди да падат от небето. Ако постигнете напредък ще бъде с цената на  допълнителни ангажименти.

 

КОЗИРОГ   С партньор ще изяснявате парични и инвестиционни взаимоотношения. До края на февруари ще трябва да разрешите въпрос за окончателно преместване на дом или закупуването му. Ако сте насрочили подобна инвестиция или покупка за 21-22.12 моментът е подходящ с уговорката, че е напълно възможно да вземете решението емоционално и да действате на сляпо. Следващите две години решенията ще ги взимате продиктувани от  залагане на сигурното. Възможно е, ако сега избирате жилище да се спрете на по-малко, а след две години да установите, че това не ви е достатъчно практично и отново да го сменяте.

 

ВОДОЛЕЙ  При вас идва момент да завършите работна задача. Може да сте решили да напуснете работа. Това няма да е обикновена смяна на работа. Вие имате желание да промените …всичко и то изведнъж. Уран подкрепя с тези ваши планове с последния си месеци престой в Овен и вие сте събрали кураж да направите промяната.

Това приключване може да се отнася до важна раздяла с партньор в работата. В повече са ви дошли неговите тайни и все още не сте разкрили цялата картина.

 

РИБИ   Коледните, фирмени партита може да се окажат терен за обяснение в любов от колега. Ако не желаете усложнения във взаимоотношенията си, не прекалявайте с танците. Децата също ще бъдат източник на новини. Ще искат повече самостоятелност.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *