Тюркоазен облак с новолунието в Риби на 6-ти март

Мартенското новолуние ще ни предложи…да се отпуснем. Новолунието е в съвпад с Нептун, чието влияние не е еднозначно. Носи въображение, артистичност, съпричастност, но може и да донесе обърканост, интриги, а при невнимание с алкохол и лекарства последствия за здравето. Внимавайте да не ви се развърже езика в неподходяща компания. Хората с артистични заложби ще се чувстват в свои води. Силно време за проява на креативност.

 

Меркурий е ретрограден почти през целия март /05.03.-28.03 /, но вече се усеща. Добре е да го използваме по предназначение – да разровим старите си контакти, да потърсим документи, които сме скрили от себе си, да направим профилактичен преглед на стара болежка. В настоящата статия /и в предишната от 17.02. ЦЪК/ има коментар към всяка зодия как ще усетите ретроградието на вестоносецът на боговете.

Повече информация по темата и как да се отнасяме към този период, който се повтаря 3-4 пъти годишно в следната статия: Ретрограден Меркурий и как да го използвате на ваша страна.

Друго астрологично събитие е влизането на Уран в Телец от 6-ти март, където ще остане до 2026г. В сайта ни ще намерите статия в четири части озаглавена „Уран в Телец” с прогноза за всяка зодия:

Уран в Телец. Прогноза за Овен, Телец, Близнаци.

Уран в Телец. Прогноза за Рак, Лъв, Дева.

Уран в Телец. Прогноза за Везни, Скорпион и Стрелец.

Уран в Телец. Прогноза за Козирог, Водолей, Риби.

Не забравяйте да прочетете и за асцендента си.

 

През март въпреки по-бавното темпо наложено от Меркурий, ще се радваме на редица осъществени планове, защото Марс и Сатурн ще образуват хармоничен аспект. Така, че не се отказвайте от плановете си, защото усилията ви могат бъдат възнаградени.

 

ОВЕН   Давали ли сте си скоро почивка? Това е подходящият момент. Добре би било да посетите място, където ще се отпуснете и ще поглезите тялото и духа си.

Друго нещо, което е важно около настоящото новолуние е да не се предоверявате. Тъй като новолунието активира сектора на тайното скритото, интригите и манипулациите  трябва много внимателно да избирате контактите си и на кого да се доверите. Меркурий е ретрограден и е възможно да разберете за интрига или лъжа, в която сте бил забъркан в миналото и това да е свързано с работното ви място или колега. Внимателно с лекарства, алкохол и храна.

 

ТЕЛЕЦ   Новолунието се случва в сектора на вашите приятелства и социални ангажименти. В същия сектор през март ще пребивава ретроградния Меркурий. Може в живота ви временно за да  се появи личност, с която отдавна не сте общували. Ако организирате обществено събитие ще привлечете за него вниманието на артистичните среди. Ако имате възможност, може да дадете трибуна за изявата на човек на изкуството. Внимателно с  дългосрочните ангажименти. След март розовият облак ще се разсее и плановете както вашите, така и на партньорите и приятелите ще се променят.

 

БЛИЗНАЦИ   Стремежите и кариерата ще бъдат вашата основна мотивация за растеж около това новолуние. Ще искате да сложите начало на някаква ваша цел или план, но перспективата ще е неясна и може да й придадете повече идеализъм от необходимото. Преценката за новата цел няма да е обективна. Не, че няма да е по силите ви, но няма да имате необходимата информация и ако заложите само на ентусиазъм след март може да се окаже, че не е това , което сте си представяли. Може да получите кариерна възможност, но това ще се окаже временно. Тази година откритите врагове и конкуренцията са силни. Възможно е да се наложи да търсите ново жилище заради промяна в професионалните планове..

 

РАК  Новолунието ще привлече вниманието ви около подписване или преподписване на договор, уреждане на правни отношения. Ангажиментите и перспективата около тази тема ще бъдат неясни и е възможно след средата на април да имате повече информация около събитията към момента. Сега е непрепоръчително дълготрайно юридическо обвързване.

Други от вас ще изберат далечна дестинация за пътуване. Може да имате объркване около график на превозни средства, документи. Прегледайте си документите, дръжте ги под око. Ретроградният Меркурий може да ви върне на място, където вече сте били.

 

ЛЪВ  Обърнете внимание на вашите финансови планове. Не е моментът сега да правите инвестиции и да се обвързвате с кредити. След средата на април ще имате повече информация и по-ясна представа как да харчите средствата си. Възможно е и финансовите ви планове да се променят. Дръжте под внимание кредитните, дебитните си карти, портмонето си. Има предпоставки да изгубите пари. Ако дадете пари на заем на приятел, той ще закъснее с връщането на сумата или може да не ви я върне. Ако договаряте заплата, прочетете ангажиментите в договора и дали ви обвързват с него като материално отговорно лице.

В дома си обърнете внимание на тръби, канали. Проверете щранговете. Този сектор отговаря и за тези места в дома и потенциално заради ретроградния Меркурий може да се наложи ремонт на тези места.

 

ДЕВА  В партньорствата – интимни или професионални, ще има неизвестност. Ще имате възможност да започнете сътрудничество при неясни правила. Сега може да ви се стори романтично, артистично, но това не е вашата игра. Хората или човекът срещу вас няма да бъде с открити карти. След средата на април ще можете по-обективно да прецените на какво сте сложили начало в настоящия момент. В разговорите си щ есе върнете към разнищване на теми от миналото. Няма да разберете повече подробности. По-скоро ще чуете още лъжи.

 

ВЕЗНИ   Сега много представители от вашата зодия ще ги занимава основно работата. Подписване / преподписване на договор. Ще започнете нова работа или в работната ви среда ще има промяна и ще внесете нова организация. Възможно е да наемете персонал или да се увеличи екипа, в който работите. Ретроградния Меркурий се намира в сектора на работата и пътищата ви ще се пресекат с хора, с които преди сте работили. Дори може от тях да получите предложение за работа. Трябва да проучите по-обстойно мотивите им. Ще има много неизвестност около ангажиментите, които поемате. Няма да са открити с вас. Повече яснота след средата на април.

 

СКОРПИОН   В любовната сфера ще се намирате в любовен сапунен балон. Маскировката с романтика едва ли заблуди инстинкта ви. Може да започнете любовни отношения, в които няма да искате да се ангажирате. Размиването на границите няма да ви задоволи за дълго време. Ако вече имате такава ще водите разговори с партньора си за определяне на нови правила, но това няма да се окаже успешен сценарий. След април ще разберете какво всъщност искате.

 

СТРЕЛЕЦ  Вниманието ви ще бъде привлечено около дома ви и най-близките ви хора. Тези от вас, които искат да имат самостоятелен дом, обаче трябва малко да отложат плановете си – поне след средата на април. Сега ще искате да се „разширите”, да обновите дома с нови аксесоари, но моментът не е подходящ. Ако сега сте избрали ново място за живеене, след около месец може да видите недостатъци, които сега ви убягват. И все пак, ако правите дългосрочна инвестиция обърнете внимание на водопровод, тръби, радиатори. Проверете подробностите в договора – Меркурий е ретрограден в зоната на вашия дом, а той управлява документите, затова има потенциал за измама. Друго проявление на новолунието може да бъде това, че в семейството ви трябва да се погрижите за свой близък и той ще има нужда да посветите известна част от времето си.

 

КОЗИРОГ   При вас кореспонденцията и кратките пътувания ще се натъкнат на непредвидени изненади, които едва ли ще ви зарадват. Преди да натиснете бутонът „изпрати” проверявайте дали изпращате имейла си до желания получател. Може да ви се наложи да променяте многократно плановете и графика си. Проверете състоянието на колата си, ако ви предстои пътуване, а ако сега ви сърбят ръцете да купите кола трябва да знаете, че има скрити дефекти.

 

ВОДОЛЕЙ  Ако сега договаряте работна заплата ще има ангажименти, които няма да изпълнят към вас, така че имайте предвид това, когато нещо ви обещават и не е описано в договора. В самия договор огледайте дали не ви се вменяват задължения, за които не сте уведомен. Възможно е изплащането на заплатата да се бави.

През март ще имате повод да преосмислите стойностите в партньорствата си.

 

РИБИ   Ако сега започвате връзка или слагате начало на работно партньорство, ще ви се струва, че лимитът е небето. Може да си изграждате нереална представа за отсрещния човек. Не украсявайте качествата му. След средата на април ще имате повече информация и тогава ще можете да направите обективна преценка на това, което сте започнали сега. С най-близките ви къщи ще се върнете към разговори за минали събития, но няма нищо да изясните.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *