С пълнолунието на 19-ти април идват неочаквани новини.

Уран се включва в оста на пълнолунието и ще ни завърти във въртележката си. Ще се събираме, ще се разделяме, но няма да и през ум да ни мине как се е стигнало до тук.

Събитията около лунацията може да се състоят седмица преди и след нея. При пълнолуние приключваме с дадена задача.

Не забравяйте да прочетете и за асцендента си.

 

ОВЕН   За темпераментния характер на овните това пълнолуние ще им дойде като гръм от ясно небе. В междуличностните взаимоотношения ще направите внезапни действия, които или ще ви разделят с някого или ще ви съберат. Венера ще премине през вашия знак от 20.04. до 15.05. ще обърнете повече внимание на вашия любовен живот и на финансовите си планове. Обърнете повече внимание на семейството си. Може някой от тях да има нужда от вашата помощ. В първите две седмици на май са възможни допълнителни, непредвидени разходи и временно ще трябва да прекроите бюджета си. Парите внезапно ще станат тема.

 

ТЕЛЕЦ  Тези от вас, които имат работни отношения с приятел ще трябва да очакват непредвидено развитие в отношенията с него. Възможно е да има необходимост от юридическо уреждане. Може съвсем изненадващо другата страна да ви предложи обвързване. Вашите отношения ще се променят непредвидимо.

От 20.04. до 15.05 вашата управителка Венера ще активира сектора на тайното и скритото. Стойте далеч от изкушения. Може да се чувствате в известна степен изолирани, но вие ще намерите комфорт и в това.

 

БЛИЗНАЦИ   Марс е във вашия знак и ви поканва към действие. Предстои някаква изненада във вашия любовен живот. Пълнолунието се случва в сектор, който се отнася до децата. Може тема свързана с тях да промени изведнъж разпределянето на парите ви. Това пълнолуние ще стимулира вашата спонтанност и непредсказуемост. Непредвидено може да се наложи да организирате пътуване или ще получите работен ангажимент от приятел или този ангажимент може да е в обществената сфера.

 

РАК  Уран няма да подмине и вас с изненадите си. Поне до средата на месец май скритите ви врагове ще бъдат активни. Също така може да се наложи да помогнете на човек, който се нуждае от подкрепа заради лечение и не е може напълно да разчита на себе си. Има две теми в това пълнолуние, които можете да проследите. Едната е свързана с работата и кариерата ви. Единия вариант за непредвиденото стечение на обстоятелствата може да дойде от там. Изненадващо може отношенията ви с ръководството да бъдат преформулирани.  Друга тема, която може да ви донесе известно напрежение е дома и най-близката среда. Може да се наложи да окажете подкрепа на някого в семейството си.

 

ЛЪВ Дошъл е моментът да постигнете съгласие и да си стиснете ръцете с ваш партньор, да реализирате сделка. В дните около пълнолунието кореспонденцията и споразуменията ще са нещото, които главно ще ви вълнуват. Ако имате екип и подчинени тук ще се намеси непредвидимия Уран. 2019-та не е най-добрата година за екипа ви. Дори да имате нужда да се увеличи в повечето време ще разполагате само с това, което имате. Но ето, че около това пълнолуние може да има раздвижване по темата, но ако искате да привлечете нови хора към екипа си, трябва да намалите очакванията си. Изненадващи новини ще има и около вашата кариера или вашият шеф. Може да се наложи да се адаптирате към нова ситуация или към нова позиция в работата си.

 

ДЕВА  Работата, семейството и дома ви ще се преплетат като теми около пълнолунието. Възможно е изненадващо развитите в работата да променят плановете с партньора ви. Трябва да проявите комбинативност, за да се адаптирате. Когато е намесен уран никога не се знае как се развият нещата.

За някои от вас ще има новини за нова работа или ако нямате – да намерите такава. И както написах по-горе – съвсем неочаквано и изненадващо ще дойде тази новина.

 

ВЕЗНИ   Второ, поредно пълнолуние във вашия знак. Ще съживите отново темата за между личностните отношения за втори път за един месец /на 21.03. имаше пълнолуние във Везни/. Настоящото пълнолуние ще се усети предимно от родените в последните 5 дни на зодията. В отношенията ви с партньор – любовен или работен ще има непредвидимо развитие на отношенията ви. Непредвидима ситуация може да се създаде и около вашата кариера. Когато Уран е включен в лунацията не може да се предвиди от къде ще дойде невредимостта. Може да е внезапно, но както и да се разбъркат картите моментно, всичко ще си дойде на мястото. Ако можете,  използвайте ситуацията, че няма да се върви „по книга” и подходете нестандартно.

Вашата управителка Венера ще премине през сектора на партньорите от 20.04. до 15.05 и в този период може да очаквате увеличение на контактите и оживление в любовния живот.

 

СКОРПИОН  Пълнолунието активира отново зоната на скритите неща, изолираните места, болничните заведения, съчувствието /както и пълнолунието на 21.03/ Родените от вашата зодия първите 2-3 дни ще го усетят най-осезаемо. Може да се наложи да помогнете на някого от обкръжението си да посети лекар или болница, но не забравяйте а обърнете внимание и на собственото си здраве. Много непредвидимо е, когато е замесен Уран, затова няма препоръки как може човек да се подготви за тази ситуация. Все пак, тези обстоятелства колкото и да стресиращи, са преходни.  Непредвидимост в отношенията може да очаквате и от вашият партньор. Възможно е да имате непредвидена тема за пари.

 

СТРЕЛЕЦ  Непредвидимият Уран, който силно ще повлияе пълнолунието при вас ще донесе изненада в работната среда. Може да получите непредвидена длъжност или във функциите ви в работата да има внезапна промяна. Ако имате екип, който ръководите, изненадата може да дойде от неочаквана новина и от тяхна страна. Промяна на изпълнителските нива. Пълнолунието ще има влияние върху обществения ви живот, социалната среда. Няма да е странно, ако неочаквано ви поканят да присъствате на събитие, което въобще не е в плановете ви.

 

КОЗИРОГ   Отново пълнолунието раздвижва сектора на вашата кариера /както това на 21.03./ Сега обаче на новините, които идват към вас ще трябва да реагирате много бързо. Пригответе се за изненада. Когато Уран е включен в лунацията събитията винаги са непредвидени. Възможно е някой шеф да си замине, друг да дойде. Или ръководството да ви поднесе неочаквани новини за управленския състав на фирмата, в която работите. До 15.05. в работата ще има известно напрежение. От децата в семейството също ще ви приготвят изненада и може да променят плановете ви.

 

ВОДОЛЕЙ  В пълнолунието се намесва непредвидимия управител на вашата зодия – Уран. Това пълнолуние ще донесе изненадващо развитие на задачите ви в сектора, който се отнася до юридически спорове, пътувания в чужбина и образование. Не оставайте с впечатление, че изненадата трябва да е лоша. Големият добродетел Юпитер ще даде едно рамо, но нещата ще се развият по начин, по който вие нито сте го планирали, а още по-малко сте го очаквали. Може да решите да приключите отношенията си с ваш адвокат, да промените плановете се за пътуване или тези, които чакате да дойдат от чужбина – да не дойдат. Промяна в решението за по-нататъшно образование също е възможно – отказвате се от един университет и избирате друг.

 

РИБИ   Обърнете внимание на вашите финансови планове. Това пълнолуние ще ви провокира да действате по нестандартен начин. То идва с изненади във вашия финансов сектор. Може неочаквано дори и за вас да приключите сделка, която сте мислили, че вече няма как да се реализира, но е възможно и обратното – да се откажете от сделка, на която много сте държали.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *