Слънчево затъмнине 14.10.23 Астрологична прогноза от Астрохаус.бг

Слънчево затъмнение във Везни на 14.10.23 // Седмичен хороскоп 9-ти до 15-ти октомври 2023

Планетата на любовта и парите – Венера прави за кратко опозиция на планетата Сатурн, която носи ограниченията.

Този аспект ще се разпадне сравнително бързо, но ще се усеща почти през цялата седмица. Това означава, че тази седмица няма да сме много щедри на емоции, няма да сме много щедри на пари. Може да сме готови на компромиси относно любовта. Да сме готови на компромиси относно качеството или относно нашите ценности. И ако сте решили да инвестирате или да направите някаква покупка в последния момент може да решите, че то не си заслужава парите.

Това обаче ще бъде едно отношение на другите към нас. Така, че се замислете, ако водите разговори, ако си гоните интереса по някакъв въпрос, дали отсрещната страна не ви подценява. Може да ви подцени като опонент, като състезател. Може да ви подцени като партньор. Точно сега може любимия човек да не си разгъне сърцето към вас. Но това е само за тази седмица.

 

Друг аспект, който тази седмица ще се усеща по-силно, но вече отшумява и ще се усеща от тези от вас, които са родени в последните пет дни на знаците Везни, Козирог, Овен или Рак, ще бъде Марс квадрат Плутон

Този аспект може да се усеща като много силно желание за доминация хората, които имат власт върху вас. Ако тази седмица участвате в разговори, ако някой демонстрира, че на по-висока позиция,  че трябва да се съобразите с него, че по някакъв начин не може да го заобиколите, тази седмица поне до средата го отбягвайте.

Нещата ще се подредят след 13-ти октомври тогава има по-конструктивни аспекти и двете страни ще станат по-сговорчиви.

Най-значимото събитие през седмицата е на 14-ти октомври, когато има слънчево затъмнение във Везни.

Това по същество е новолуние, а в сектора, в който има новолуние са случва обновление. Смисълът на това слънчево затъмнение е то да доведе до отърваването ни от стари модели.

Тази лунация ще провокира силно чувството за справедливост. Съдружия, които са изчерпани, ще дойдат към края си. Независимо дали това са любовни връзки или партньорства по работа. Това новолуние и слънчево затъмнение ще изиграе голяма роля за тези, които се занимават с юридически науки или имат юридическа практика. Тези от вас, които водят съдебни дела също това може да бъде край на едно отношение и начало на друго. Примерно, може да решите да смените консултанта си.

 

Затъмненията действат с отсрочка. Може да провокира събитие или новина месец преди него, но може да подейства и месеци или дори година по-късно. Това, което идва като новини или събития, които се случват около затъмнението се случват независимо от инициатива на човек. Може да се каже, че тук има до голяма степен пръст на съдбата.

И в този смисъл разкритията, който ще направите или допълнителната информация, която ще получите в следствие на това слънчево затъмнение, тя ще дойде месеци по-късно. Обърнете внимание на следните дати:

  • 11-ти януари 2024
  • 1-ви февруари 2024
  • 27-ми май 2024
  • 11-ти октомври 2024

 

Новини около това затъмнение може да очакват в по-голяма степен тези от вас, които са родени около 14-ти октомври, 10-ти април, 10-ти януари или 12-ти юли.

Ако имате планети или ос около 22-ри градуса на знаците Везни, Козирог, Овен или Рак – Луна или асцендент или друга лична планета, разбира се. Колкото по-близък аспект те имат с градусите на затъмнението, толкова по-силно се усеща.

 

Вашият хороскоп за откомври можете да чуете ➡️ ТУК

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *