седмичен хороскоп Астрохаус септември 2023

Седмичен хороскоп за всяка зодия 11.09.- 17.09.2023. Новолуние в Дева на 15.09.2023

В седмицата между 11.09.- 17.09.2023 може да се каже, че  в мартинито има две черешки.

Първата е, че от 16-ти септември и Меркурий вече в директното си движение, но вестителят на боговете Меркурий прави бели точно в дните, около които или тръгва в ретроградно движение или се връща в директно движение т.е. около 16-ти септември бройте два-три дни плюс-минус, може да установите грешки в документи, обръщайте внимание в спазването на срокове, ако тръгвате на път проверете си резервациите, проверете документите, с които тръгвате. Ако сега ще правите резервация, погледнете за опция дали може да се промени и да се отмени. Възможност да проявите гъвкавост в някакъв момент, ако решите да промените решението си. Ако имате закъсняваща куриерска пратка, потърсете я.

Но основното астрологично събитие на седмицата между 11-ти и 17-ти септември е новолунието в Дева. Това новолуние прави хармоничен аспект към планетите в побратимите по елемент знаци Телец и Козирог – земя. Ако имате Слънце, Луна или асцендент в Телец или Козирог, това пълнолуние ще даде едно рамо на плановете, които движите.

Когато има новолуние в съответния сектор, в който попада във вашата карта, има   новина, обновление, ново начало. Събитията или новините, които идват около лунациите могат да се случват дни по-късно или по-рано, така че не се фиксирайте точно в дата.

В тази конфигурация от планети обаче се включва и Нептун, който е възможно да ви сложи едни розови очила. Хората, които около вас ви поощряват и ви поздравяват може  да решат да представят постиженията ви като „наши“.

Това ми напомня една шеговита сентенция: “Когато животът ви предложи лимони, върнете ги и си поискайте шоколада“.

Тази седмица има и друг астрологичен аспект, на който заслужава да се обърне внимание. Това е напрегнатият аспект „квадрат“ между Венера и Юпитер. Двете планети в тази конфигурация имат отношение към подписването на договори, въобще уреждането на документи, а Венера към финанси, инвестиции. Точният аспект между Венера и Юпитер на 16-17 септември, но  обърнете внимание на новини или събития 4-5 дни преди или след споменатите дати. Последните три месеца Венера и Юпитер са за трети път в този напрегнат аспект. Преди са били на 11-ти юни и 22-ри август. Сега на 16-17-ти септември. Върнете се назад и ако сте процес на уреждане на сделка, си направете анализ, ако сте води ли преговори как са протекли те. Дали сте имали някакви съмнения във вашия партньор, с когото сте преговаряли. Дали е имало уреждане на документи, което се е провалило или забавило. Обърнете внимание на детайлите, защото проблемите може да не са отстранени или на детайлите, на които тогава сте обърнали внимание да не са поправени.

 

 

 

  #хороскоп #астрология #АстрохаусБг #Astrohouse.bg

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *