Свободата си има цена – Уран в Телец от май 2018-та до април 2026-та

Уран в Телец ще пребивава около 8 години. За периода ноември 2018 – март 2019 ще се завърне за кратко в последните градуси на Овен.

Уран, наред с Плутон и Нептун е една от планетите, чието влияние не оценяваме веднага. Тези планети са неслучайно психични. Тяхното влияние се осмисля с години. Не забелязваме как ни променят, подминаваме малките знаци, които ни дават, но след като им е отнело години да пропътуват един знак, в края на това пътуване всичко се е променило. А ние се обръщаме назад е се чудим – как преминахме всичко това?

Влизането на Уран в Телец е чудесна новина за всички представители на кардиналния кръст – Козирог, Рак, Везни и Овен или с такива асценденти. Бидейки в Овен за периода 2010 – 2018 те преживяха редица изпитания, като за много от тях аспектът квадрат на Уран и Плутон 2010-2014 нанесе „рани”, от които ще останат белези.

Следващите, които поемат предизвикателството на бунтаря Уран, са представителите на фиксираните знаци – Телец, Лъв, Скорпион и Водолей.

Как ще се отрази на всичкини това, че Уран ще бъде в Телец?
Телец се управлява от Венера – всичко, което касае красота, естетика, ценностна система и финанси ще претърпи нов прочит през следващите 8 години. Интересно е да се наблюдава как ще се променят критериите за красота. В унисон с разбирането за третия пол ще имаме други критерии, по които да оценяваме човешката красота, която векове е била формирана в представите ни от художници и писатели отразявали стандартите на своето съвремие /което беше в епохата на Рибите, а ние вече живеем в епохата на Водолея/.

Самите хора, които ще се родят с Уран в Телец ще бъдат носители на различни критерии за материалност и красота.

През 30-те години, когато Уран последно е бил в Телец, модата се е влияела от звездите на киното.

Когато до средата на 90-те Уран и Плутон работеха в синхрон женската красотата беше свързвана с женствени модели. Това бяха годините на Синди Крауфорд, Линда Еванджелиста, Клаудия Шифър. След, което Уран влезе в собствения си знак Водолей и започнаха стандартите на различното – няма значение как изглежда моделът, важното е да не знаем как се казва. И приключи епохата на супермоделите.

Красотата и естетиката ще имат нов прочит. Ще видим нови стандарти в конкурсите за красота.

Финансовата система ще претърпи промяна. Това, което към момента ни се струва странно като начин на заплащане, ще се превърне в стандарт за заплащане.

Схващането ни за собственост също ще се промени. Това е време за промяна на банковата система, данъци, кредити, разплащателни методи.

Първите промени ще видим 2020 година, когато Юпитер, Плутон и Сатурн ще се съберат около 20-ти градус на Козирог. Светът се управлява от политиците и това ще бъде решение на високопоставени личности имащи власт.

Уран управлява модерните оръжия и уреди. През 2022-ра, когато слънчевото и лунните затъмнения са в Телец около Уран, е възможно да ни бъдат представени нови. Астрологията работи с цикли. За съжаление през 30-те години на 20-ти век комбинацията от затъмнения и Уран в Телец не е довела до нищо добро в това отношение.

През 2024 г Уран и Юпитер ще бъдат в съвпад. Двете планети, които в добра комбинация вършат чудеса. Ще сключват и хармоничен ъгъл към Сатурн. Нищо няма да стои на пътя им да представят на човечеството нова технология, която да е за наше удобство и улеснение.

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *