Седмичен хороскоп 30,10,-5,11,2023

Сатурн – директен от 4-ти ноември. Седмичен хороскоп 30.10. до 5.11.2023

През седмицата 30.10. – 5.11. Венера, която е управителка на парите и любовта,

най-сетне ще направи едно смигване, един хармоничен аспект към размирника Уран. Тези двамата много ни тормозиха юни, юли, август и септември докато правиха множество квадратни помежду си. Това се отрази на взаимоотношенията като раздели, събирания. Сега на 30-ти, 31-ви и 1-ви  Венера и Уран ще бъдат в хармоничен аспект – тригон. Това ще ни повлияе като един флирт, ще ни повлияе стимулиращо, освежаващо. Ще дадат шанс на любовта.

За някои това ще се отрази като събития, което е неочаквано. Някой ще ви изненада с мил жест, друг ще ви изненада с разкрития на чувствата си. Няма да е толкова гръмко и толкова падащо от звездите обяснение, но много от вас ще бъдат окуражени да направят първата стъпка към любим човек или да направят първата стъпка към някаква успешна сделка.

В края на седмицата, 4-ти, 5-ти и дори и в понеделник на 6-ти ноември, ще е необходимо егото да бъде озаптено. От прогнозата за отделните зодии ще разберете от кой сектор идва тази провокация на 4.11.

Повелителят на времето, планетата Сатурн, приключва ретроградното се движение.

Сатурн управлява работата, държавните институции, структурите, високите позиции. От 4-ти ноември нататък, за около две седмици, може да усетите внезапно промяна, подобрение, обрат в някоя ваша дейност, в позицията на някой висшестоящ. Изведнъж ща ви се разреши документален проблем или някой около вас, който досега е проявявал упоритост и инат изведнъж ще стане сговорчив и проблема ви се разреши.

Връщането на Сатурн директно движение ще се усети най-силно от тези от вас, които са родени между датите 18.02. до 23.02, 18.05. до 23.05.,  19.08. до 24.08. и 20.11. до 24.11. Разбира се, това е условно. Винаги може да има плюс-минус един ден. Също така, ако имате в последните два-три градуса или първите два-три градуса Луна или асцендент или друга планета на знаците Водолей, Риби, Телец, близнаци, Лъв, Дева, Скорпион, Стрелец.
На всички, които досега са имали документален проблем или са имали проблем с някой човек или свои партньор, да им се разрешат далата, да се разрешат документалните проблеми и всичко да се разреши конструктивно и навреме.

На 30-ти октомври в понеделник все още ще ни държи и вълнението, което ще ни донесе Лунното затъмнение от 28 октомври. Ако искате да чуете отново прогнозата натиснете тук:

➤ ЦЪК

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *