Сатурн внася охлаждане на страстите с пълнолунието на 25-ти септември

Предстои пълнолуние по оста Везни- Овен. Луната в овен е инициативна, но нетърпелива. Първо действа, после мисли, ако въобще стигне до замислянето. Тъй като около пълнолунията виждаме крайния резултат от делата си, сега ще ни се иска да ги доведем до край със замах. Ще търсим бързо решение, но на пътя на тези действия ще се натъкнем на пречки свързани с конформизъм, прилагане на иначе добри идеи в практичен аспект, може и хора с авторитет да сложат отпечатъка си върху реализирането на идеите ни.

На 26-ти и 27-ми септември ще бъдат дни, в които ще трябва да бъдем наблюдателни. Лесно раздразнение, инциденти предизвикани от нетърпение, припряност или подценяване на обстоятелствата. Събитията от тези дни ще имат връзка с лунното затъмнение на 27-ми юли, така че преровете спомените си дали около 27-ми юли /може да е и седмица плюс/минус около нея/ сте имали значително събитие за вас или в обкръжението си.

 

Една отделна тема от пълнолунието – Венера ще е ретроградна за периода 5.10. – 16.11. Венера отговаря за сфери в живота ни като любов, ценностна система и пари. В най-голяма степен ретроградието се усеща от знаците Телец и Везни, защото Венера е тяхна управителка. Ако има нова любов, ще е ненавременна. Ако се появи на хоризонта старата ви любов – малко вероятно при подновяване на връзката да просъществува след 17.12. Може да получите обяснение в любов или просто да потвърдите съмненията си, че даден човек има любовни чувства към вас.  Ако очаквате да ви върнат пари – няма да са в пълен размер. Добър момент да се уверите кой ви лъже, но разбира се, това си има цена.

 

ОВЕН   Възползвайте се от възможността да затвърдите връзките си с партньор – по работа или в любовта. Ако ви е необходима за работата подкрепа или препоръка от приятел – също бихте могли да я получите. Вашият управител Марс, който месеци възпрепятстваше напредъка ви сега ще бъде кооперативен от зоната на обществената изява и приятелствата. Ще трябва да се съобразите с авторитет или началник. Възможно е това, което искате да получите да бъде на цена на компромис – или да работите в екип с човек, който не е по вкуса ви или да ви бъде предложена позиция, която не е първият ви избор. Но Сатурн следващите две години ще преминава през зоната на вашата кариера, така че за сега се съобразявайте с обстоятелствата и доколкото е възможно се възползвайте от тях. Сатурн в тази зона ще ви предложи катерене по стълбата, което толкова много ви приляга!

 

ТЕЛЕЦ  Има моменти, когото трябва да се отстъпи крачка назад. Пълнолунието акцентира зоната на неизвестното, интригите и болничните заведения. Сатурн прави напрегнат ъгъл към пълнолунието и може да ви се наложи да се съобразите преди всичко с вашето здраве или на някой от семейството ви. Дайте си време за възстановяване или не предприемайте към този момент геройско пренатоварване.

Вашата управителка Венера навлезе в зоната отговаряща за  партньорствата и там ще имате теми за преговаряне с милото. Окончателно излиза от Скорпиона на 08.01.2019 . До тогава – страсти, ти да видиш!

На 26-28ми септември можете да имате възможност за оживяване на делата си. В тези няколко дни живота ще тече много забързано. Наблюдавайте за възможностите, които ви дава съдбата.

 

БЛИЗНАЦИ   Ако работите в сфера, където се изисква изява или организирате събитие, вероятно ще ви струва допълнителна инвестиция. Сатурн от вашия сектор на парите прави напрегнат аспект към пълнолунието и ако искате да блеснете ще трябва да е на по-висока цена и ще изисква допълнителен финансов ангажимент. Приятел може да ви поиска пари. Не, че не би ви ги върнал, но не е добър момент да давате сега, защото тези средства ще са ви нужни за ваш проект. Следващите две години Сатурн е налага дисциплина на финансите ви, което означава, че ако не искате да опреде до заеми, поне не давайте на хората около вас.

 

РАК  Вашата кариера или ръководството на вашата фирма са пред промяна. Може да получите „едно рамо” от приятел, но като цяло във взаимоотношенията ви се изисква  формалност. Сатурн, от сектора на партньорствата, от декември 2017-та е започнал да налага правила в общуването, които изискват от вас план дори в тази сфера. До 15-ти ноември ще ви бъде важна темата за заплащането или тези от вас, които имат нужда от банков заем ще проучат възможностите за това.

 

ЛЪВ  Пълнолунието при вас изкарва на преден плат теми свързани с висше образование, допълнителна квалификация, юридически проблеми или пътуване в чужбина. Всяка от тези теми ще изисква критичното ви отношение – решението ви ще премине през призмата на практичността и приложимостта на решението ви. Ако сте избрали професионално обучение – каква ще е ползата ви от него, ако ще пътувате – как ще е отрази или как ще се съчетае с работата ви. Само, ако се вписва в плановете ви, ще предприемете действие. Ще се раздвижат темите за партньорствата – както професионални така и интимни. Толкова месеци стагнация в тази сфера стигат. Много е вероятно именно близък човек да ви подтикне да предприемете действия по темите, които споменах в началото на зодията ви.

 

ДЕВА  Моментът е добър да приключите финансов ангажимент или да реализирате инвестиция. Ако сте решили да финансирате проект, съберете парите, които сте дали на друг. Ще ви потрябват. Добър момент за покупка или съществена инвестиция. Не търсете пари от хора, които са близки до сърцето ви, но също така и не им давайте. В работата ще има оживление – това е сфера, която от месец май насам беше в стагнация при вас. Ако търсите работа, трябва да предприемете инициатива.

 

ВЕЗНИ   Някои от вас трябва да изяснят ситуация в дома си свързана с взаимоотношенията. Ако домът ви е станал тесен, ще трябва да решите къде и с кого да живеете. За други от вас ще е важно да изяснят как да продължат връзката си – ще се обвързвате ли дълго трайно или идва бавно края. Вие обичате да мислите за човешките взаимоотношения и това пълнолуние ще ви постави на сериозно изпитание относно тях. Вашата управителка Венера скоро ще е ретроградна, но вече се усеща нейно влияние. Имайте предвид, че поне до средата на декември нови любовни връзки не е препоръчително да се започват, както не трябва да давате пари на заем. Може стара любовна тръпка да се завърне при вас, но за кратко, а също така получите твърде закъсняло потвърждение за любовта на някого към вас. Венера ще започне ретроградието си от вашата зона на парите. Така ще дадете оценка и ще видите резултатите от усилията, които полагате в последните месеци в тази насока.

 

СКОРПИОН    Скоро ще изпратите големия благодетел Юпитер от вашия знак и ще оцените неговите…къде подаръци, къде сапунени мехури. Но по един или друг начин живота ви трябва да се е обогатил с нещо. През септември и октомври най-добре ще се чувстват родените след 12-ти ноември. Този месец бележи края на ваш работен проект. На прага сте на ново предизвикателство. Това може да е свързано дори с преместване на вашия дом или с дискусия в къщи, която може да не среща необходимото разбиране. По този въпрос от месец май насам е имало препятствия, но сега вече вашата решителност е подкрепена от новите ви планове.

 

СТРЕЛЕЦ   Предстои ви да вземете нелеко решение за хора, които обичате. Това може дори да е решение относно дете или бременност. Решението ще е силно повлияно от мнението на хора, които са по-възрастни от вас или от такива, от които зависите. Следващите две години няма да можете да си позволите финансова фриволност и как да въпросът как да уредите взаимоотношенията си, няма да е никак лесно. Ще подходите колкото практично, толкова и предсказуемо. Ще се наложи да проведете разговор, който няма да е лек, дори може да предизвика сериозен конфликт, но няма да е за дълго. Дойде моментът да изговорите много премълчани неща от последната половин година. Но, горе главата! От ноември Юпитер влиза във вашия знак и това до голяма степен ще ви оживи.

 

КОЗИРОГ   Родените в първата десетдневка на знака усещат дисциплиниращото влияние на Сатурн. Да, малко ограничения, но пък вие ковете стратегията си за бъдещето, нали?

С настоящото пълнолуние трябва да намерите решение на проблем свързан с мястото, където живеете или където искате да живеете. Във връзка с това ще се съобразите с обстоятелствата, които точно сега не са във ваша полза. Във финансов аспект парите идващи от заплащате на труда няма да валят. Това е тема, която през последната половин година е била изострена и е била повод да се съмнявате в перспективата на доходите ви. Поне до 15.11. трябва да положите повече усилия, ако искате да имате заплащането, което да поддържа стандарта ви на живот. До 8.11. Юпитер ще помага да получите помощ от приятелите си, така че ако сте в труден период, активирайте всичките възможни контакти.

 

ВОДОЛЕЙ  Време е да се раздвижите. Последната половин година за вас беше на приливи и отливи, но в края на краищата тези родени в първите пет дни на зодията са претърпели някаква загуба – имахте затъмнение, което повлия негативно на развоя на събитията около вас.

Настоящото пълнолуние ще доведе един разговор до кай. Ще си кажете, каквото имате, на човек на влиятелна или покровителствена позиция. Ако е по работа, вероятно обмисляте да обмисляте да търсите защита на интересите си чрез съда. Имайте предвид, че следващите две години вашите скрити врагове ще са много силни. До 15.11. трябва да бъдете много активни, за да не изпуснете възможностите, които ще ви се предоставят.

 

РИБИ   Основна тема около пълнолунието ще бъдат парите. Ако имате работно партньорство с приятел, то може да се постави на изпитание заради финансовите ви взаимоотношения. Ще искате да приключите тази тема бързо и търпението няма да е качество, което ще проявите. 26-27-ми септември са дни с потенциал за сериозни пререкания.

Теми относно здравето ви отново се връщат за обмисляне. Искате или не искате, но това, което отлагате от месец май насам ще се „обади”, за да намерите решението му. Така ще е до 15.11. Ако има скрит проблем след средата на ноември ще трябва да предприемете спешни мерки. Друго нещо, което е важно за посочения период е, че скритите ви врагове ще се активизират. Може стара интрига да стане отново актуална.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *