Ретроградна Вентера в Лъв

Ретроградна Венера в Лъв 2023

Ретроградието на Венера продължава около 40 дни, което ще бъде от 23.07. до 03.09.2023. Нейното влияние ще бъде малко по-продължително от този период. За тези, които следят по-отблизо влиянието й могат да отбележат периода от 19.06. почти до излизането и от знака Лъв на 10-ти октомври. 

Венера е сигнификатор на любовта, партньорствата. 

Брачни, любовни или такива, които са съдружници по работа; парите и ценностите – в пряк и преносен смисъл. 

Знакът, в който се случва ретроградието е зодия Лъв. За всеки представител на отделните знаци това е различна сфера от живота. Например за представители на зодия Лъв това е секторът на личността, но за зодия Водолей това е сектор на партньорството. 

Повече информация в кой сектор от вашата карта ретроградната Венера ще има влияние можете да разберете от прогнозите в линковете тук -> ЮНИ и ЮЛИ 2023

За времето, в което Венера ще бъде в Лъв тя ще направи и напрегнат аспект – така наречения квадрат, с планетата на изненадите Уран и по всички горе описани теми Венера ще ви понесе поне три пъти изненади или обрати в сюжета. Обърнете внимание на датите 2-ри юли, 9-ти август и 29-ти септември. 

В допълнение, докато Венера е в Лъв тя ще направи предизвикателен аспект и с Юпитер,

 

който управлява договорите и формалните взаимоотношения. Аспектът квадрат между Венера и Юпитер не е удачен за парите, за договарянето, за инвестициите, за уреждането на юридически въпроси. Този напрегнат аспект ще има влияние около датите 11-ти юни, 22-ри август и 16-ти септември.

Когато си отбелязвате тези дати имайте предвид че аспектите работят и около посочените дати. Дайте им толеранс от плюс минус поне два-три дни.

Както виждате чака ни лято с огнени страсти, в огнения знак на Лъв. Много страсти ще кипят и ще се охладят чак след 11-ти октомври , когато Венера ще влезе в знака на практичната и спокойна Дева. 

 

За тези от вас, които предпочитат YouTube

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *