Пълнолуние с допир до Юпитер на 17.06.

В по-голямата част от годината  добротворецът Юпитер се намира в собствената си къщичка – Стрелец. В Стрелец ще бъде и изпълнената Луна и в комбинация с Юпитер ще донесе къде очаквани, къде неочаквани, малки или големи комплименти за хората.

Не се разсейвайте за дълго от този щастлив аспект, защото около 14.06 и 19.06. ще има повод да запазим спокойствие. Марс, Сатурн и Плутон ще ни провокират да отстояваме територия. Желязната ръка няма да е в кадифена ръкавица. Не разпалвайте конфликти, трудно ще се излезе от тази ситуация. Може конфликтът, в който влезете да разруши окончателно отношенията ви с някого.

На 14.06 и 19.06. юни има предпоставки да се сблъскаме с провокация с на налагане на чужда воля, мнение,  може да е дори физическа грубост. Тези дни ще са тест за нашето дебелокожие.

 

ОВЕН   Изпълнената луна заема вашия сектор, който отговаря за чужденците и далечните пътешествия. Също така там се намира и големия добротворец Юпитер. Този месец имате силно желание да избягате далече, далече от ежедневието. Имайте предвид, че след 20.06. ще започне да се усеща т.нар. сянка на ретроградния Меркурий и ако в този период резервирате далечна дестинация , в последствие може да си промените плановете. Но важното е, че искате да пътувате и сега сте готов да се откажете от ежедневните си планове.

На други от вас – на тези, които им се учи, може да изберат своето професионално бъдеще. Този сектор отговаря и за висшето образование, за духовното израстване. Защо да не посетите някое място, където и свързано с религия, с вашите вярвания или просто да обогатите знанията си по история?

 

ТЕЛЕЦ  Ще има парички. Това пълнолуние акцентира вашия сектор на финансите.  Ако търсите финансиране на плановете си, имайте предвид, че от 20.06. трябва да четете дребния текст в договорите, с които се ангажирате дългосрочно. Тези от вас, които са родени в първата десетдневка на зодията са с постоянно променящи се планове. За тях не е препоръчително сега да се ангажират дългосрочно с кредит. Поемайте ангажименти, с които можете да се справите и без помощ отвън. Сега очакванията ви са твърде големи, а ситуацията постоянно се актуализира.

 

БЛИЗНАЦИ  Това пълнолуние ще бъде развръзка около плановете ви на тема партньор. В тази част на месеца вероятно сте избрали да сключите брак или да се обвържете трайно с избран за вас човек.

Дори да не се касае за любов този ваш избор за връзка може да бъде и в работен план – да изберете някой, с който да споделите отговорност и планове в бъдещата си професионална реализация.

Трябва да знаете, че около това събитие ще има някаква неизвестност, или някои факти ще останат тайна. Не е задължително да става въпрос за лъжа. Може вие да решите да скриете нещо от другия или той от вас. Във всеки случай ще имате възложите много големи надежди на това партньорство и то с право.

 

РАК  В настоящия период приключвате определена задача в работата си. Искате и ще се постараете финалът да е грандиозен, впечатляващ. Може просто да завършите проект, а някои от вас ще напуснат работа, за да се впуснат в друго начинание.

Тези от вас, които управляват екип имат възможност да направите желана промяна.

Каквото и начинание да приключвате подсигурете си гърба. Не се доверявайте на приятели. Не за друго, но не може да не са съвсем добре осведомени. Ако напускате – подсигурете си новият договор в новата ви работа.

 

ЛЪВ  В сектора на любовта и забавленията се случва това пълнолуние, което е подкрепено от Юпитер – големия добротворец. Сега е момента да се обясните в любов, да ви изненада хубава новина свързана с дете, да изхарчите куп пари по забавления.

Забавлявайте се с мярка, защото е заложена една малка бананова кора и тя идва от вашия финансов сектор – възможно е това удоволствие да ви струва известна сума пари.

 

ДЕВА  В настоящия период темите , които ви вълнуват са свързани с вашия дом или с мястото, където живеете. Ще има хубави новини по този повод. Имате възможност да се преместите или да уредите проблем с жилището ви. Тази година добротворецът Юпитер е в сектора на картата  ви, която има отношение към вашия дом и най-близките ви хора и сега е в близост до изпълнената Луна. Сега сте най-близо до изпълнение на вашия план. Дори да не става въпрос за покупка или продажба на имот може член на семейството ви да ви донесе голямо щастие.

 

ВЕЗНИ    Тази година Юпитер, който в карта ни показва къде да търсим късмета си , се намира във вашия дом на комуникациите, братята, сестрите, кратките пътувания, кореспонденцията. Това пълнолуние ще бъде изключително важно за вас, ако имате да провеждане важен разговор, ако искате да се свържете с някого или да намерите информация, която търсите. Тези от вас, които работят в медиите ще могат да се похвалят с това, че материалът им е получил широко разпространение.

С това новолуние ще дойдат щастливи новини от роднините ви. Ако взимате решение по въпрос, който се изисква да бъде подкрепен с договор – сега е момента да вземете решение.

 

СКОРПИОН  Тази година Юпитер, който оповестява къде в хороскопа ни се крие щастието, е в във вашия сектор на доходите идващи от работа. И това пълнолуние допълнително подчертана тази тема. Ако търсите работа или искате по-добри условия за себе си, сега е момента да се пазарите за по-добри условия. Марс раздвижва до края на месеца и вашия сектор на договорите и едва ли ще се примирите с лоша сделка за себе си. Готов сте да извозвате по-добри позиции.,

Този сектор от хороскопа също така отговаря и за ценностите ни – морални и материални. Сега ще имате повод да разберете кое е истинска важно за вас и ще се борите за него. Ще искате вашите качества да бъдат оценени по достойнство.

 

СТРЕЛЕЦ    Рутината, ежедневието или работната среда от март тази година са арена на промени и дори и за вашата адаптивна природа в идва в повече. Парите не са това, което очаквахте. Добротворецът Юпитер е във вашия знак, но не смеете да му се усмихнете. Това пълнолуние ще ви накара да си направите равносметка какво трябва да промените в себе си или в отношенията си партньор, за да хванете птичето, което е на рамото ви. От домашната среда може да изплува тайна или някаква интрига, която да ви накара да вземете важно решение за себе си. Този и следващия месец не са време за инвестиции, така че изчакайте времето след 20.08. за важните решения. Юпитер няма да ви забрави.

 

КОЗИРОГ   Как са този месец взаимоотношенията с партньор? Малко интензивни, нали? Около 14.06. и 19.06. ще има допълнително напрежение по линията на партньорствата /става въпрос за всякакви отношения, които се отнасят дори до обтегнати диалози/. Пълнолунието ще акцентира вашия сектор на скритото и съчетавайки акцента в описаните сектори в картата ви има предпоставки за разкритие на интрига, може да разобличите хора, които не пазят гърба ви.

Други от вас ще решат, че този месец им е дошло в повече от много интензивност в междучовешките връзки и ще решат да посетят далечна дестинация. Само купете билетите преди 20.06. Независимо колко далече ще избягате сега през юли ретроградния Меркурий ще върне настоящата тема и кой каквото има за доизказване ще го направи тогава.

 

ВОДОЛЕЙ  Дано сте организирали събитие в приятелска среда, за да можете да отпразнувате това новолуние по подобаващ начин. Вашия сектор на обществените изяви и приятелската среда ще бъде арената, която ще ви донесе голямо удовлетворение. Ако събирате съмишленици за кауза сега е момента да я популяризирате. Ще получи широка обществена подкрепа и дори ще бъде забелязана от хора, които са значими за средата си, за да ви помогнат в начинанието.

 

РИБИ   Тази година Юпитер преминава през вашия сектор на кариерата и разширява хоризонтите. Пълнолунието идва в този момент, за да видите своя цел реализирана. Възможно е да получите повишение в работната си среда или да реализирате свой професионален план дори ида сте човек, който развива собствен бизнес. Може да не разберете или да не оцените доброто развитие на събитията, защото не сте дефинирали успеха по начина, по който се случва, но грабнете това,  дори да идва при вас не под формата, която я очаквате.