Пълнолуние на 14.10. Венера в Скорпион.

И с тази лунация Юпитер окаже благодатното си влияние. Ако искате да приключите някаква задача постарайте се да е в настоящия период. На 28.10. предстои проблематична лунация и е добре преди нея да сме изчистили поне задачите, за които знаем, че зависят от нас.

Венера вече е в Скорпион и ще остане там до 1.11. Тя ще даде дълбочина на чувствата ни и в този период ще търсим дълбочина и страст в отношенията си. Това не касае само любовните. В междуличностните също ще имаме желание да общуваме и да се сближаваме с хора, с които не остават безразлични към личните ни проблеми и преминаваме през сходни премеждия. Оценкта на ежедневни събития ще минава през това до колко лично ни засяга.

 

Предстои ретрограден Меркурий от 31.10. до 19.11. За него ще пиша в следващата статия след две седмици.

ОВЕН   При вас събитията ще се въртят около това как кариерата се намесва в между личностните отношения. За тези от вас, които кариерата не е тема ще се преосмислите ваша цел или ще се прояви нова и това по някакъв начин трябва да го вместите в живота си с най-близките ви хора. Околните може да не са във възторг с новите ви планове или да трябва да се съобразят с обстоятелство в работата ви – напр. заради възможност, която предоставя работата да е необходимо да отсъствате от вкъщи.

Във финансовия сектор сега може да се появи източник на нови възможности. Ще търсите начин да синхронизирате интересите на детството си или обкръжението си с вашия финансов интерес или предложение в работата.

Това пълнолуние предлага добра възможност за сключване на договор. Може да е по работа или да е финансов заем или инвестиция.

Около 27.10. има предпоставки за открит конфликт. Ще бъде провокирана вашата спонтанност и невъздържаност. Не влизайте в пререкания, гледайте къде стъпвате.

 

ТЕЛЕЦ  Прегледайте си документите, които са свързани с работа. Възможно е в работата да има необходимост да подпишете допълнително споразумение. Това новолуние е насочено към уреждане на служебни взаимоотношения. Тези от вас, които работят свободна професия има възможност да намерят надежден партньор. Това може да е както човек, който да сподели бизнеса им, така и човек, който да поеме задачи, които идват ви идват в повече. Около това пълнолуние съглашенията ще са успешни дори и да не са под формата на договор. Ангажиментите ще са трайни.

Тъй като изпълнената луна акцентира дома на подсъзнателното, интригите и тайните, възможно е да разберете или да „изплуват” подробности около правен проблем. Хората яма да действат с открити карти. Разпитвайте повече.

Около 27.10. се опитайте да не провокирате колеги, подчинени. Погрижете се за здравето си, има потенциал за инцидент.

 

БЛИЗНАЦИ   Пълнолунието акцентира вашата социална и приятелка сфера. Ще имате възможност да се представите в желаната от нас светлина и да се свържете с хората, на които държите. Може това да контакт до работа или дори да е любовна връзка, но може и да е приемане в някакво общество или клуб, който да ви даде достъп до желаните контакти. Дигиталните медии също в този период ще бъдат услужливи към вас. Уловката във всички тези възможности е, че може да се окаже, че ще ви струва доста пари. Около 27.10. не е добре да сключвате сделки, особено ако е с предмет на изкуството. Не е добър ден за инвестиции.

 

РАК  Пълнолунието акцентира вашия сектор на  целите и кариерата ви. Ще получите възможност за нова перспектива. За едни от вас това ще се окаже изкачване по йерархичната стълба, за други – нова възможност или перспектива за професионална изява. Каквато и крачка да направите напред има още малко време /поне до април 2020 г/, до когато ще трябва да се съобразявате с хора, които ви ограничават или които отмерват до къде да простирате изявата си.

Тези от вас, които се занимават с някакво изкуство, на свободна практика са ще имат добра възможност да намерят партньор, който да разпространява продукта им Това няма да бъде най-изгодната сделка в живота ви, другата страна ще е с по-силни позиции е ще наложи своите условия, но докато Сатурн не напусне окончателно Козирог /декември 2020 г/ напредъкът ще е с малки стъпки особено за родените след 10.07. Около 27.10. има предпоставки за инцидент в къщи. Може да имате конфликт с роднини.

 

ЛЪВ  Около пълнолунието вниманието ви ще е ангажирано с уреждане на  юридически въпроси. Може да се занимавате с планове свързани с вашето дете – обсъждане на неговото бъдеще, допълнително обучение или изучаване на чужди езици. Но това може да бъде тема и за вас. Моментът е добър да планирате далечно пътуване. Огледайте какви възможности идват свързани с допълнително обучение, работа с чужденци –  от там ще дойдат добри възможности.

Ще има напрежение между работата /екип – ако имате такъв/ и желанието ви за пътуване или ако искате да имате допълнително обучение. Вероятно въпреки желанието ви ще трябва да се съобразите с обстоятелствата в работата, които ще ви наложат ограничение. На 7.10. има предпоставки за конфликт с началник, на 13.10. ще отстоявате граници – бъдете сговорчив. Сега не е момента да показвате твърдост и характер, ако не сте готови да излезете с оскубана грива от конфликта. Около 27.10. разговор в работата или с човек от екипа ви може да доведе до конфликт, който няма да се потуши за ден-два. Не се заканвайте, не генерирайте гняв.

 

ДЕВА  Добрите новини от финансовия ви сектор идват и този месец. Възможност за повишение на заплата. Може да имате желание да обновите дома си или да инвестирате – и двата случая периода е добър. Внимавайте във връзка с ваше хоби да не ви струва много скъпо или ако играете хазарт – играйте разумно/. Около 27.10. ще имате повод да се замислите колко от усилията, които влагате се възнаграждават истински. Ако взимате кардинални решения – оставете го за следващата седмица.

 

ВЕЗНИ   През октомври и до 19.11 Марс е във вашия знак и ще бъдете много активни и инициативни. Но имайте предвид, че ще вървите върху тънък лед. На 13.10. – ще упражнят налагане на воля над вас, което ще трябва да преглътнете. Въобще положението „кой – кого” ще е характерно за октомври. Ще се опитат да ви обезличат. На 27.10. – изградете си от рано стратегия за този ден, може да има проява на враждебност, отстояване на позиция. Трябва да подходите много политически и търпеливо.

От финансовия ви сектор идват добри новини – ще получите финансова стимулация, поощрение, което сте си изработили. На 12.10. внимавайте къде оставяте портмонето си или какви суми харчите, грижете се за дебитни/кредитни карти има предпоставки за стрес по тази тема.

 

СКОРПИОН     Пълнолунието акцентира вашия сектор на работата. Възможно е да приключвате проект в работата или сте взели решение да напуснете и сте отправен към ново предизвикателство. До края на ноември 2019 г добротворецът Юпитер е във сектора на парите идващи от работа, така че смяната на работа сега е добра в възможност.

В сектора, който се отнася до интригите, се намира Марс. Там той може да генерира развитие на отношения, върху които няма да имате влияние и може да ви навредят.

27.10. – може да има необходимост да посетите някого в болница или да помогнете на някого за здравето му. Проявете търпение на този ден и не предприемайте рисковани за здравето действия. Умерено с речта и обвиненията. Думите дълго ще се помнят.

 

СТРЕЛЕЦ  Пълнолунието активира вашият сектор, който отговаря за забавленията, децата и любовта.

Тези от вас, които се занимават с творческа работа сега ще имат възможност да я завършат или да видят проекта си финансиран или ако вече е готов да научите, че е получил необходимото внимание или признание.

Може да използвате периода да прекарате повече време с любимия човек или ако любовта ви все още не е споделена да го направите. Юпитер ще ви даде увереност и самочувствие, ще имате високи очаквания. Той е добротворецът на зодията и още два месеца ще е във вашия знак. И докато е там той може да се погрижи да ви донесе и хубава новина свързана с дете. Ако искате да имате дете около това новолуние можете да направите необходимото, за да осъществите плановете си.

Това може и да е период, ако имате дете да научите за негов осъществен план или вие ако организирате нещо свързано с детето ви то да се увенчае с успех. Около 28.10. може да имате спречкване с приятел по повод пари.

 

КОЗИРОГ   На вас ви предстои да довършите някакъв план свързан с дома, където живеете. Може да вземете решение къде да живеете или да се преместите. Друга възможност е да решите да живеете с някого, ако до сега не сте били заедно или ако сте под наем да имате нови съквартиранти.

Секторът на вашата кариера и дългосрочни цели се е раздвижен поне до 19.11. Около 28.10. има предпоставки за конфликт по повод вашите амбиции или отстояване на позиции. Спазвайте дистанция.

 

ВОДОЛЕЙ  Около това пълнолуние към вас ще идват новини. Това ще е период, в който новините ще играят важна роля. Ако искате да осъществите срещи, които до сега са ви отказвани – направете го сега. Периодът също е добър, ако трябва да се занимавате с документи, сертификати. Сега е добро време да направите кратко пътуване – независимо дали по работа или за удоволствие. Ако професията ви е в сферата на социалните връзки, можете да направите много успешни събития.

 

РИБИ   Завършване работен проект или имате планове да напуснете една работа и да започнете нова. Това е важен момент за вашата кариера. Юпитер ще дарява още два месеца вашият сектор на кариерата с успехи. Сега сте направили важна крачка, за да осъществите плановете си. Ако сте дали пари на заем, дори за вас да не са в тежест, сега е момента да си ги потърсите. Ако искате да правите инвестиция поне до 19.11. тази тема ще е отворена и може да имате инициативата в свои ръце. Възможно е по повод пари да имате спречкване с приятел около 27.10.