Пълнолуние на 14.09. Сатурн възобновява важни теми.

Сатурн тръгва директен от 18.09. и всеки от нас ще има шанс да възобнови сектор, който му е бил проблематичен в изминалите месеци. Сега изведнъж ще получим зелена светлина за действие.

Предстои ни хармонично пълнолуние. Добре е да не губим трезвата преценка, защото ще сме склонни да украсяваме фактите или да преиграваме.

 

ОВЕН   Ангажираността и работата през септември ще ви погълнат, но не изпускайте от очи състоянието на духа си и здравето си. В работата има възможност да приключите със задача, която може да има вратичка за удължаване на ангажимент, което от своя страна ще изисква подписване на договор. В момента не е препоръчително да поемате нов ангажимент. Може да има потенциални, документални неуредици с новия ангажимент или вие да подходите с прекалено голям ентусиазъм, който няма да се оправдае. Внимавайте какво споделяте. Ако е идея за работа не я споделяйте с никого, защото пълнолунието акцентира сектора на интригите и информация може да изтече.

Между 18-ти  и 28-ми септември обърнете внимание какви възможности се дават пред кариерата ви. Обърнете внимание дали шефовете кроят нови планове за вас. Може да ви възложат още задачи или още доверие, а защо не и двете.

 

ТЕЛЕЦ  Ако се занимаване в областта на забавленията и децата, септември ще ви даде много възможности за изява и проявяване на вашите таланти или ако се касае за свободното ви време това ще бъде месец на голяма активност и ще ви зове да прекарате времето си в приятни занимания. Внимавайте да не се увлечете в тях прекалено много, защото може да изгубите фокус, обществения живот предлага общуване с творчески личности, хора на изкуството. Има уловка в това. Социалната среда няма да предложи нищо трайно, а може да изхарчите голяма сума за хобитата си или за неща, които иначе обичате. Не инвестирайте сега, не участвайте в съдружия около това пълнолуние.

Това могат да бъдат разходи за вашето дете. Например, ако искате то да се занимава с някакво изкуство или искате да прояви творческата си страна,  може да подходите с неподходяща инвестиция в пари или време.

Между 18-ти  и 28-ми септември имате възможност да уредите правен въпрос, който е изостанал в изминалите месеци от вниманието ви.

 

БЛИЗНАЦИ  Секторът в картата, който се отнася до кариерата и целите ви ще бъде обект на приоритет. Настоящото пълнолуние ще разтърси основите на това, което вярвате, че е източник на успеха ви. Ще подложите на изпитание това, което смятате за ваша упора. Ако се отнася за интимна връзка/брачен партньор ще искате да прецените как ще се развият отношенията ви и как това ще повлияе на живота ви в дългосрочен план. Партньорът ви по-скоро ще има други виждания за бъдещето, но е възможно вие да не разберете това сега. Ще установите, че очакванията са ви различни и това, което вие сте мислили за значимо не е такова за отсрещната страна. Това пълнолуние не е добро време за вземане на важни решения.

Ако установявате работно партньорство или вече имате такова, картите няма да са на масата. Вие и партньорът ви имате различия за това как да се развива съвместната ви дейност и това не е от вчера. Поне от началото на годината сте имали причина да установите, че нямате единно мнение и визия за бъдещето и само се оплитате в повече неизвестност. С това пълнолуние не трябва да правите допълнителни ангажименти.

Между 18-ти  и 28-ми септември може да намерите обекта, в който желаете да инвестирате. Има новини по финансови въпроси, които месеци не са намерили своето развитие.

 

РАК  Септември е месец, който стимулира при вас комуникациите, пътуванията, общуването с братя и сестри. С предстоящото пълнолуние може да получите възможност за сключване на договор. Във вашия сектор на работата е добротворецът Юпитер и би трябвало да я подкрепя, но работодателят ви или не желае да се ангажира писмено с вашата позиция и не ви предлага договор или ви възлага задачи, които са извън формалните задължения за поста ви. По този повод сега ще имате изпитание отново. Пълнолунието ще е свързано с договаряне, формализиране на отношения. Важното е да бъдете водени от фактите, а не от обещанията и от впечатленията. Те ще бъдат манипулирани. Ако сега започвате работа обърнете внимание дали това, за което ви назначават е коректно описано в договора. Имайте предвид, че поетите задължения сега крият изненади и окачванията ви и действителността ще се разминават.

Друга тема, която се отнася до този сектор са далечните пътувания и отношенията с чужденци. Проверете резервациите преди да тръгнете, проверете здравните застраховки. Внимавайте на път с екзотични храни, употреба на алкохол, лекарства.

Между 18-ти  и 28-ми септември партньорът ви, в работа или в личен живот, ще има новини за вас. Ще имате възможност да уточните партньорски взаимоотношения.

 

ЛЪВ  Ако сега ви е дошла идея да инвестирате парите си, помислете отново. Дали не инвестирате прекалено много или подтиквани от сантименталност?  Сега не е добре да предоговаряне на финансови условия. И тъй като сектора на парите идващи от работа също е много оживен, ако се договаряте за заплата, прочетете си договора и как работодателя ви се ангажира с това.

Тази година сектора на забавленията е стимулиран от Юпитер. Това може да се отнася и до хазарт. Останете с свързан с реалността и харчете толкова, колкото не би ви вкарало в заложения. Това е тема, която от началото на годината е в дисонанс и очакванията не ви се оправдават. Пълнолунието стимулира стремеж за по-високи постижения, но това нищо няма да промени. Какъвто и резултат да постигнете ще под очакванията ви.

Между 18-ти  и 28-ми септември в работата или ако имате екип, който ръководите ще бъдете поставен в ситуация да въведете нов ред. Ще трябва да преструктурирате задачи. Ако нещо в работата се е затлачило в последните месеци, сега ще се отпуши.

 

ДЕВА  За вас септември е месец, в който ще имате желание да наложите волята си и да изявите силните си страни. С това пълнолуние, обаче няма да може да разпознаете мотивите на отсрещната страна. Ако преговаряте или имате изясняване на ситуация с любим човек няма да можете да разберете детайли. Мотивите и действията на отсрещната страна ще са непредсказуеми. Във връзка с мястото, където живеете или с планове за нов дом, тази година вие и партньорът ви имате много големи разминавания в очакванията. Сега това ще премине ново изпитание, но така и няма да постигнете единодушие. По-добре за това изчакайте януари 2020 г., за да може и вие и партньорът ви да се обедините къде и двете страни ще се чувстват добре да живееете.

Между 18-ти  и 28-ми септември любовната сфера ще бъде място за раздвижване. Може да очаквате, че ако сте имали затруднения там сега е дошъл моментът да ги изчистите. Тези от вас, които  „работят” за бебе сега идва време, в което могат да реализират мечтата си.

 

ВЕЗНИ   С това пълнолуние не се доверявайте на колеги или поне не очаквайте, че имат планове, които не споделят с вас.  Може да се въвлечете в разговори или кореспонденция, която само да ви доведе до задънена улица. Ако управлявате екип или имате подчинени може волно или неволно да ви заблудят или да се опитат да ви манипулират.  Не се поддавайте на блъфове. Моментът е добър за завършите задача, да изпълните проект, да реализирате работна идея.

За хората, които имат творческа професия ще бъде време на вдъхновение, но не сключвайте сделки сега. Сега само творете.

Още с новолунието на 28.09. ще имате по-добри позиции, а от 04.10 до 19.11. арената е ваша за действие!

Между 18-ти  и 28-ми септември ще има развитие по въпрос с имот или решение за ситуация в дома ви, преместване, закупуване.

 

СКОРПИОН    Средата на септември ще предложи време за романтика, но моля останете стъпили на земята. Социалния ви живот ще е много активен поне до 04.10. Сферата на любовта и забавленията може да ви доведе и до объркване и заблуда. С пълнолунието може да получите или направите любовно обяснение или ще искате да впечатлите половинката със скъп подарък.  Нептун ще ви предложи розови очила. Не губете своята проницателност! Това опиянение не е трайно.

От скоро Уран е ретрограден и той се намира във вашия сектор на партньорствата /Уран е планета, която носи промени/ За родените между 23.10.-11.11. или с асцендент до 10-тия градус може да е време на преценка как да продължи връзката им /тя може и да е работна/, а ако сте семейни може да решите, че имате нужда от малко дистанция. До януари 2021 времето предлага преоценка и преосмисляне как да продължите. Това пълнолуние може да доведе до желание да пробвате нещо различно, но не забравяйте, дори и преживявано да е хубаво, няма да имате необходимата информация, за да си направите обективно впечатление.

Между 18-ти  и 28-ми септември ще проведете разговор, който дълго време не е намирал място. Имате възможност да повлияете на ситуация. Може да се касае за общуване с брат или сестра.

 

СТРЕЛЕЦ  Ако смятате да предприемете нещо относно дома си, подходящо е да се занимавате с декориране или пребоядисване. Проверете какво е състоянието на тръбите вкъщи. Тези от вас, които имат планове за покупка да изчакат поне до новолунието на 28.09. В момента времето не е подходящо за инвестиция. Нептун, който внася неясноти и обърквания е включен в оста а пълнолунието и може дари да попаднете на измама.

В зоната на вашата кариера до 04.10. ще има по-високи обороти и затова използвайте момента да изявите себе си в най-добрата светлина, която можете.

Между 18-ти  и 28-ми септември план свързан със заплащане на труда ви може да поднови значението си. Ако желаете да преговаряте за заплащане, сега е момента.

 

КОЗИРОГ   Разговори и кореспонденция може да доведат до объркване или да се въвлечете в интрига. Сега не е време да подписвате договори, ако кандидатствате за работа внимавайте каква информация давате. Внимавайте дали изпращате кореспонденцията на точния адресат. Ако тръгвате на път проверете документи, застраховки, резервации.

Между 18-ти  и 28-ми септември ще имате възможност да възродите теми, които месеци са били в застой. Ще ви се стори, че изведнъж ще научили посоката, в която трябва да ги развивате.

 

ВОДОЛЕЙ  Ако сега напускате работа, обърнете внимание как ви оформят документите или ако трябва да подписване споразумение дали работодателят няма да ви подведе. Нептун е включен в пълнолунието и това е предпоставка за пропуски или лъжа. Ако работите на хонорар проверете допълнително клиента си за поръчката, която ви възлага.

Пълнолунието ще е добро за хората на изкуството. Ще намерите вдъхновение за материала си, ако пишете или рисувате, общо погледнато – подходящ материал за изявата на таланта ви.

Между 18-ти  и 28-ми септември имате възможност да разберете за събития, които не са били в полезрението ви. Картите ще бъдат на масата.

 

РИБИ   Между 18-ти  и 28-ми септември обърнете внимание на събитие от вашия социален животПриятел или общност /може да е свързано също така с медия/ ще изиграят важна роля в събитията в следващите две седмици. Тема, която сте отписали от динамиката на ежедневието си ще се поднови и ще се задвижи в желаната от вас посока

С това пълнолуние ще вземете важно решение за вашето развитие. В кариерата ви има оживление и до ноември 2019 г Юпитер ще разширява влиянието ми. Хора на високи постове могат да ви бъдат от полза, така че подновете контактите си. Ако имате възможност или повод по време на обществено събитие да напомните за себе си, ще се радвате на пълно внимание.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *