Pulnolunie v bliznaci Astrohouse

Пълнолуние на 12.12.

ОВЕН  Изпълнената Луна акцентира вашия дом на комуникациите. Може да има обстоятелства около пълнолунието, които да ви въвлекат в интрига или ако искате да вземете окончателно решение, от вас ще бъдат скрити детайли. Например, ако правите покупка, може да има скрити дефекти, които ще откриете по-късно. Това пълнолуние ще е насочено при вас към желание за приключване на преговори или договор. Ще давате или ще търсите окончателно решение или становище. Не бъдете прекалено настоятелни. Сега има факти, които не стигат до очите и ушите ви.

 

ТЕЛЕЦ Сега може да сте избрали момент да приключите работен ангажимент или да получите окончателно плащане, ако работите на хонорар. Отсрещната страна ще е активна спрямо вас и можете да направите впечатление. Обществените събития и приятелската среда също ще играят своята роля, но се препоръчва да не се доверявате на ангажимент, установен по този начин. Към монета, просто използвайте контактите направени там, за забавление, защото финансово те няма да бъдат ефективни.

 

БЛИЗНАЦИ   Междуличностните отношения ще са ви приоритет. Ако имате партньорски връзки или такива работни, ще искате да изяснявате позиции Ако се касае за работа, не прибързвайте с взимане на решение. Информацията, която идва от ръководството, не е нито достатъчна, нито достоверна. Може да ви накарат да вземете решение, без да знаете за детайлите.

 

РАК При вас с това пълнолуние идват възможности за почивка и отдръпване,  от които трябва да се възползвате. Не показвайте мотивите си, стойте извън намеса в дискусии. Сега не е вашето време да се наложите. Движете се под радара.

Ако планувате пътуване в далечна страна, трябва да вложите повече внимание на формалностите. Също така, ако работите с чужденци, бъдете формални и не се доверявайте на любезности. Мотивите им са неясни.

 

ЛЪВ  В навечерието на коледните партита това пълнолуние като че ли идва навреме, за да се включите във всякакви обществени и приятелски формации. Забавлявайте се, с едно на ум, че не трябва да ви струва /в прекия и преносния смисъл/ прекалено скъпо.

Възможно е да има сексуална закачка, в която да вложите повече надежди, а тя няма потенциал за повече от това. Също така, пазете парите си.

 

ДЕВА При вас пълнолунието ще донесе приключване на някаква задача в работата, ако сте със свободна професия или уреждане на ваш план във връзка с вашата кариера. Дали ще е нова позиция за вас или подобряване на заплащането, няма да се усеща като удовлетворение. Ще бъде с цената на компромис, дори и да постигнете целта си.

 

ВЕЗНИ   Секторът, който е на фокус с това пълнолуние, е този на договорите, юридическите дела, чужденците и далечните пътувания. По повод работа, може да имате причина да сключите или да подновите договор. Ако е така, имайте предвид, че има детайли, които са ви неизвестни, например, относно колегите или екипа, ако такъв ръководите. Също така, секторът, който отговаря за дома ви, е много активен и може да имате възможност да закупите жилище.

 

СКОРПИОН   Краят на годината е време на голяма активност за вас. Сега на дневен ред излиза желание за приключване на ваш финансов план. Това може да е връщане на заем, решение да направите инвестиция или резултатът от нея. Хоризонтът за подписване на документи е открит. Следващите 12 месеца ще стимулират желанието ви за писане, преподаване, учене. Ще стимулирате любопитството си. Можете да търсите подкрепа от партньор за идеите си и дори за инвестициите си.

 

СТРЕЛЕЦ Пълнолунието ще стимулира у вас желанието да уредите междуличностните си отношения. Ако се касае за любовна връзка, с партньора си можете да направите следващата стъпка. Но трябва да си дадете сметка как ще се отрази това на най-близкия ви кръг, родители, семейство. Те може да не подходят с разбиране или да нямате възможност за достатъчно самостоятелност. Ако имате желание да направите следващата крачка, трябва да имате и план за това къде или с кого трябва да живеете и да се съобразявате. Връзката ви може да се изправи пред изпитание заради битовизми.

 

КОЗИРОГ   Много планети се събраха във вашия знак. Във вашата душа няколко титана се опитват да надделеят един над друг. Пълнолунието ще се отрази на работата ви, без да се очаква драма. Може това да е момент, в който да изберете да напуснете. Юпитер влезе в знака ви и тези родени в първите десет дни на знака ще усетят влиянието му, въпреки че то не може да се нарече еуфория. Все пак е голяма доза стимул за напредък и те ще получат своя малък подарък от съдбата. Ако имате екип, някой в него може да напусне или вие да искате да го реорганизирате. Нещо в рутината ви ще доведете до край, но ще имате нова перспектива.

 

ВОДОЛЕЙ Пълнолунието ви носи активности в секторите на приятелствата, любовта и децата. Периодът е много благоприятен да посветите свободното си време на любимите си хора. За тези от вас, които са в сферата на изкуството, периодът е добър да реализирате свой проект или да сключите сделка, ако произвеждате предмети на изкуството.

 

РИБИ   В края на годината може да ви се наложи да прекроявате плановете вкъщи и в кариерата. Предизвикателството ще дойде от вашата позиция за ситуацията или от вашата информираност. Новините, идващи от чужбина, ще задвижат колелото.