Пълнолуние 12.11., марс в скорпион, ретрограден меркурий

Пълнолуние на 12.11. Марс в Скорпион.

Престоят на Марс във Везни вече е към своя край и напрегнатите аспекти, които образува от там вече отслабват.

Марс влиза в Скорпион за времето от 19.11. до 3.01.2020 и само за дните между 22.11. и 27.11. ще напряга обстановката. В останалото време ще усещаме енергията и конструктивността на воля и действия.

Пълнолунието на 12.11. също носи добри новини. Аспектите, които образува са хармонични и плановете, които искаме да доведем до завършек ще имат голям шанс за желан изход. Меркурий е ретрограден. Може да не стигнем до решението на задачите ни по очаквания начин. Ще има забавяне, ще има разместване.

Ретроградният Меркурий е до 20.11. , но имайте едно на ум с големите инвестиции и документите поне до 9.12.

Юпитер ще бъде изпроводен от Стрелеца, но това няма да остане незабелязано. На 24.11. двата доброволеца Юпитер и Венера ще са в съвпад и това са хубави новини за всички, които искат да се забавляват, да обичат и да бъдат щедри. Но най-хубави са за Стрелците, които са родени в последните 5 дни на зодията.

 

ОВЕН  Приходите от работа или сключване на договор са темите, които ще са приоритетни за вас с настъпващото пълнолуние. Сключването на договор може и да не свързано с работа, а да е отделна тема. Така или иначе и за двете теми ще можете да имате желания от вас резултат. Пребиваването на Марс във Везни и разбутал познанства, връзки партньори. Възможно е да сте имали не една или две спречквания за отстояване на позиции, но сте успели да събудите интереса на партньорите си. Сега е добър момент да осребрите битките в пари и сключени договори. Да, Меркурий е ретрограден. Възможно е в бъдеще това, което сега се договаря да се промени, прекрои. Възможно е документите да не са в изрядност, но проверете формалната част. Само на това можете в момента да влияете. Ако можете да отложите приключването на договарянето след 9.12. ще е най-добре, но имайте предвид, че обещанието и стискането на ръцете също е договор.

Възможно е сега да разисквате с роднини делба на наследство, да разисквате други въпроси от финансов интерес и да постигнете съгласие по тях.

 

ТЕЛЕЦ Ще бъдете ангажирани с това да изясните отношения с партньор или да приключите някакво партньорство. За вас това ще бъде момент да подредите връзката си независимо дали е любовна или служебна. Ретроградния Меркурий е в сектора на вашите партньорства и сега е момента, ако желаете да привлечете вниманието на някой от миналото ви, ако искате отново да се свържете с някого. Дори може да използвате старите си познанства за посредници.

Марс напуска вашия сектор на работата, където от октомври до сега е внесъл много неразбории. Сега влиза в сектора на партньорствата ви, което е още един знак, че можете да събудите интереса на хората около вас. Прозвънете, прослушайте контактите си, ако искате те да ви опосредстван до целта ви. Сега можете да бъдете подпомогнати отвън. С изключение на дните между 22.11 до 27.11., която може да има ситуации, в които можете да сте в неочакван конфликт с партньор,  в останалото време Марс ще сключва хармонични аспекти и контактите ще са конструктивни. До 9.12. каквито и обещания да ви дават, едва ли ще могат да бъдат изпълнени по начина, по който са ви ги дали.

 

БЛИЗНАЦИ   Изпълнената Луна се случва във вашия сектор на скритото, интригите, това е и сектор, върху който не можете да имате влияние. Това пълнолуние може да донесе за вас изясняван на някаква ситуация, върху която не можете да имате влияние. Може да разкриете тайна. За това ще помогне и ретроградния Меркурий – той ни връща към стари теми.  Той се намира в сектора на вашата работа – неразрешена ситуация в работата сега ще се осветли или отношения с подчинен сте стигнат връхната си точка. Между 22.11. и 27.11. има предпоставки за конфликт или невъздържаност.

Този сектор също така отговаря за възстановяването и е добър момент да предприемете временно усамотяване, спа процедури, няколко дни отдръпване от суматохата. Сега отдалечаването в прекия и преносния смисъл на думата ще ви се отрази добре.

 

РАК Обществените прояви и приятелската среда ще ви донесат удовлетворение около дните на пълнолунието. Ако се занимавате с PR или имате работа с групи хора сега посланията ви ще бъдат възприети добре.

Марс навлиза във вашия сектор на забавленията и децата. Тъй като там вече е ретроградният Меркурий може да срещнете някоя стара любов, да чуете от човек във вашето обкръжение признание на чувства към вас. Сега не е време на изясняване на ситуация. Мотивите ще се изяснят след 9.12.

 

ЛЪВ  Вашата кариера или лични цели ще имат своя връхна точка. Може да имате нов шеф или вашите амбиции и цели да се увенчаят с успех. Други от вас ще вземат решение да променят попрището си. Марс все още е във вашия сектор на комуникацията. Внимателно с разговорите, те все още са пиперливи, а и през изминалия месец и половина сте имали не една и две словесни битки. Това пълнолуние ще завърши някакъв етап от целите ви. Възможно е да има връзка с вашите подчинени – сега не можете да се надявате на увеличение, но поне на някакво поощрение за тях.

Една друга проява на пълнолунието може да бъде свързана с дома ви – да се наложи да се преместите или да промените нещо в организацията в дома си и това да доведе до промяна в ангажиментите ви в работата.

 

ДЕВА Секторът на договорни отношения ще бъде активиран с новолунието. Ако имате да уреждате формалности или трябва сега да подписвате документи внимавайте какви ангажименти поемате или проверявайте детайлите в договорите. Меркурий е ретрограден, а той е ваш управител. Възможно е стара договорка изведнъж да излезе с нова възможност към вас. Също така, когато поемате ангажимент имайте предвид, че то й може да се промени след около месец-два т.е. дори да си мислите, че сега подписвате нещо, което сега искате, след 9.12. може да се окаже, че вече нямате нужда от него или то ще се промени.

Това също е сектор, която се отнася до юридическите дела. Сега може да излезе някакво решение на съда, което очаквате.

Ако имате работа с чужденци или сега сте организирали пътувате проверете резервациите и билетите. Ретроградният Меркурий е във вашия сектор на комуникациите и пътуванията и там се очаква да има объркване.

 

ВЕЗНИ   С това пълнолуние ще изпълните задача, която е във вашия финансов сектор. Ако сега искате да инвестирате или да вземете кредит, имайте предвид, че Меркурий е ретрограден и плановете ви може да се променят в бъдеще относно тази инвестиция например, ако купувате имот след време да намерите друг, който повече ви харесва или да бъде по-изгоден. Добре е за планове, които преди сте се имали,  отказали сте се, но сега отново се връщат към вас ли за покупка на антики. Избягвайте дните за финансови операции 22.11. и 27.11.

Все пак това пълнолуние ще предложи добри финансови възможности, които трябва да се обмислят и да не се отхвърлят с лека ръка. Оглеждайте документацията – там се крият големите пропуски при ретрограден Меркурий.

Марс ще излезе от вашия знак след 19.11. и нещата ще се успокоят. Вашата управителка Венера е в Стрелец – вашия комуникационен сектор и ще остане там до 25.11. Може бивши приятели да възобновите контакти. Добро време също да се завърнете на места, където вече сте прекарвали добре, но на късо разстояние.

 

СКОРПИОН Партньорските взаимоотношения ще са ваш приоритет с настъпващото пълнолуние. Някои от вас ще направят крачка напред в отношенията с партньора си и ще искат да се обвържат сериозно. Меркурий е ретрограден във вашия знак и сега ще се придържате към стари обещания, а дори може и да ви ги припомнят. Сериозният ангажимент може и да е финансов. Имайте предвид, че след 9.12. може да съставите нов план и настоящите обещания да е необходимо да се променят.

Вашият управител Марс след 20.11 ще влезе в знака ви и ще бъде време на голяма активност. Между 22.11. и 27.11. за тези от вас, които са родени в първите 10 дни на зодията ще е напрегнато време. Боравете внимателно с инструменти, шофирайте внимателно. Марс ще остане в знака ви до 3.11. и ще сключва хармонични аспекти със Сатурн и Плутон, така че съставете план за действие и той ще работи за вас.

 

СТРЕЛЕЦ Пълнолунието дава активност в зоната на вашата работа или екипа, който управлявате. Някой от екипа ви може да обяви, че напуска. А дори самите вие може да сте пред смяна на работа и това е краят на ангажимента ви в това работно място. Към момента приключването на задачите ще ви донесе удовлетворение.

След 19.11. Марс активира вашия сектор на  неизвестното за вас и е препоръчително да не се доверявате. Скритите врагове няма да спят. След 3.01.2020 картите ще са на масата. За сега не споделяйте какви са пановете за работата ви или екипа ви.

 

КОЗИРОГ   Пълнолунието ще оживи любовния ви живот. Може да чуете любовно признание, а като се има предвид, че Меркурий е ретрограден то може да дойде или от някой, който от години таи чувства към вас или да дойде от напълно непредвидено място. Позволете си да флиртувате, защото това новолуние е хармонично аспектирано. Имайте предвид, че ако сега започвате любовна връзка след месец може да се окаже, че не е това ,което сте си представяли. Ще имате повече информация, но това не означава, че ще е неуспешна. Тогава ще трябва да се съобразите с истинския образ на партньора си. В дните между 22.11. и 27.11. ако се намирате сред приятели или участвате в обществено събитие избягвате споровете. Им предпоставки за прехвърчане на искри. От приятел може да дойде провокация.

 

ВОДОЛЕЙ Това пълнолуние активира сектора на вашия дом и най-близко обкръжение. Това може да бъде завършване на ремонт, закупуване на дом, преместване на ново място.

Тъй като Меркурий е ретрограден във вашия сектор на кариерата, променете там може да провокират промените в къщи т.е. ако работата ви налага преместване в друго населено място, вие трябва да се съобразите с това и да е необходимо също да живеете на друго място. Ако промените се отнасят до промяна на позиция в работата ви, също може да се наложи промяна на или в дома ви, с което и семейството ви да се съобрази. Отложете крайните решения след 9.12. Това може да не е промяната, която желаете или търсите.

 

РИБИ   Пълнолунието активира вашия сектор на комуникациите и кратките пътувания. Времето е добро да „събудите” старите си контакти или да посетите място, където и преди сте ходили. Новини от миналото ще дойдат до вас, може да се сдобиете с документи, които са ви били необходими и сега ги намирате. Те ще ви бъдат необходими, ако искате да продадете или да купите имот или ако водите съдебен спор.

Юпитер ще се намира до края на ноември във вашия сектор на кариерата и около дните на пълнолунието може да осребри, буквално, усилията ви в изграждане на кариерата ви.

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *