Пълнолуние и лунно затъмнение в Стрелец на 5-ти юни 2020. Ретрограден Меркурий от 18-ти юни.

Затъмненията се случват на „семейства”. Предстои начало на ново семейство затъмнения по оста Близнаци – Стрелец за периода 05.06. 2020 до 4.12. 2021 г

Престои ново начало на тема в картата, но все още старите теми не са изчерпани.

В сектора, в който попадат, затъмненията бележат повратна точка в нашето ежедневие. За да ги усетим, трябва да се случат в близък аспект от 2-3 градуса с планета или друга астро точка в картата.

От отминаващото семейство затъмнения по оста Рак – Козирог продължило от 13.07.2018 до 05.07.2020 остават още две – на 21.06 и 05.07. Те също са активирали определени сектори от картата ви. Събитията и решенията, които сме взимали в изминалите две години, подлежат на анализ и ще можем да ги оценим след месец юли, от дистанция на времето.

 

Предстои ни серия от 3 последователни лунации, които са затъмнения. Затваряме една врата и отваряме нова. Всяка една от тези оси отговаря за специфична тема за всяка зодия и в прогнозата съм посочила къде е тя за всяка зодия.

И понеже 3 затъмнения не са достатъчни, предстои ретрограден Меркурий от 18.06. до 11.07. Разказала съм в прогнозите и за него.

 

Изслушайте астрологичните прогнози в приложените подкасти.

Слушайте прогнозата както за вашето Слънце, така и за вашите Луна и асцендент.

 

ОВЕН 

 

ТЕЛЕЦ

 

БЛИЗНАЦИ  

 

 

РАК

 

 

ЛЪВ 

 

 

ДЕВА

 

 

ВЕЗНИ  

 

СКОРПИОН    

 

 

СТРЕЛЕЦ

 

 

КОЗИРОГ  

 

 

ВОДОЛЕЙ

 

РИБИ 

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *