Пълнолуние в овен септември 2023. Седмичен хороскоп 25,09,-1,10,2023

Пълнолуние в Овен 29-ти септември `23. Седмичен хороскоп за всяка зодия 25.09.- 01.10.2023

Венера и пълнолунието в Овен ще изпитат любовните връзки.

Планетата на любовта – Венера прави третия си, за последните три месеца, напрегнат аспект към планетата на изненадите – Уран. Този аспект между двете платени може да провокира разногласия, внезапни раздели или развръзка, която е внезапна.

Този аспект се образува в последните около 3 месеца за трети път. Ако се върнете назад, може да си припомните дали около 2-ри юли, 9-ти август и сега на 29-ти септември, дали сте имали разногласие, дали сте имали внезапния раздели или събирания с любимия човек.

Венера освен любовта управлява и парите.

Обърнете внимание, ако боровите с големи суми пари, ако сте имали инвестиционни намерения. Няма значение във вашите представи какво е инвестиция – може да бъде и 2 000 лв, може да бъде и 200 000 лв. Това е значима сума пари, на която вие сте разчитали да има възвръщаемост или примерно да бъде вложена в нещо, което си заслужава парите.

Ако в последните три месеца сте имали намерение да вложите тези пари в нещо дългосрочно, което ще бъде от полза за вас, сега може да установите, че това може да не ви се отплатило или може да няма същия ефект, който вие сте очаквали. Може дори да сте се отказали от някаква сделка. Всъщност сега ще разберете дали теста на вашите чувства към любимият човек или стрес теста, който сте имали за вашите пари е издържал и до колко това, което сте вложили емоции или средства се оправдава.

Това обръщане на палачинката обаче се потенцира и от пълнолунието в Овен на 29-ти септември. Овен е знак на инициативата и спонтанността. Но необмислени действия могат да предизвикат буря в отношенията.

В секторът, в който попада пълнолунието има завършек, краен резултат или се взима решение, получавате отговор. Гледайте на това пълнолуние като възможност за приключване.

Новините или събитията, които се случват в седмицата от 25-ти септември и бих включила поне до 3-ти октомври, се случват около месец месеца преди лунното затъмнение на 28-ми октомври. И друг път съм споменавала, че събитията провокирани от затъмнения могат да се проявят и месец по-рано. Развитието на събитията или новините от тази седмица могат да бъдат прелюдия или всъщност самата новина или събитие, което Лунното затъмнение ще оповести.

 Ако ви е интересно и ако искате повече информация за лунното затъмнение на 28-ми октомври, прослушайте прогнозата за месец октомври, която може да намерите като последвате този линк в канала на astrohouse.bg

Слушайте прогнозата както за вашата зодия, така и за знаците, където се намират Луната и асцендентът ви.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *